View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Ovnssteke koteletter, hvordan? (8 replies)
  2. Hvor mange pølser til ca 29 gutter? (23 replies)
  3. Vanne ut salt fenalår og koke suppe (4 replies)
  4. Informasjon om hvordan mat "virker" (135 replies)
  5. Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips? (23 replies)
  6. Osteklokke/oppbevaring? (19 replies)
  7. Erfaringer med freshboks? (5 replies)
  8. Haster litt: Stekt, halvstekt eller ustekt lasagne? (10 replies)
  9. Vakuumpakket biff i romtemperatur (8 replies)
  10. Hvilke ferdigkjøpte knekkebrød er sunnest? (47 replies)
  11. Sukker- og glutenfrie kaker (7 replies)
  12. Hva slags basiskrydder trenger jeg? (29 replies)
  13. Holdbarhet på kokte egg (16 replies)
  14. Hvor mye drikke trenger vi? (2 replies)
  15. Gløgg og best-før-dato (6 replies)
  16. Trenger tips til sunn og enkel rett til å ta med i selskap (4 replies)
  17. Matkasse-erfaringstråden (9 replies)
  18. Nyttårsmeny (1 replies)
  19. Nyttårsmeny (29 replies)
  20. Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier... (2 replies)
  21. Vanne ut pinnekjøtt (15 replies)
  22. Marsipangodt i siste liten (6 replies)
  23. Har jeg ødelagt kjøttrullen? (4 replies)
  24. Holdbarhet på fersk ribbe? (4 replies)
  25. Hvor får vi kjøpt poser med små daim? (13 replies)
  26. Ta med mat til deling på julaften: Vegetarianere og muslimer (17 replies)
  27. Hva er din favorittjulekake? (64 replies)
  28. Forrett til hummer? (7 replies)
  29. Romjulsselskap - hva servere? (15 replies)
  30. Holdbarhet på frosset julesylte (1 replies)
  31. Hva er svineglas? (0 replies)
  32. Hjemmelaget matgave - hva ville du ha laget? (25 replies)
  33. Pulled pork av ribbe (2 replies)
  34. Kransekake, oppbevaring (10 replies)
  35. Tørsleffs Ekte Vaniljesukker (3 replies)
  36. Finnes det ferdig kakemanndeig? (9 replies)
  37. Gris som har vært i fryseren 1 år, kan den spises? (4 replies)
  38. Lefser (11 replies)
  39. God ferdiglaget pepperkakedeig? (9 replies)
  40. Ribbe sous vide (9 replies)
  41. Pinnekjøtt - røkt eller vanlig saltet? Tips og triks (46 replies)
  42. Kaffe og te for nybegynnere (5 replies)
  43. Treretters festmiddag for 20 der det meste kan forberedes? (12 replies)
  44. Pizzatips? Trenger ideer til noe jeg ikke har prøvd! (26 replies)
  45. Kremspørsmål (2 replies)
  46. Restaurant som passar for barn i Oslo? (13 replies)
  47. Bra/kul/hip frokostrestaurant i Oslo (3 replies)
  48. Er popcorn usunt? (8 replies)
  49. Bog av hjort (3 replies)
  50. "Må" man ha sukker i focacciabrød? (18 replies)
  51. Hvor mye mat? (14 replies)
  52. Glutenfrie pølsebrød (8 replies)
  53. Holdbarhet i fryser (9 replies)
  54. Restaurant med digg spareribs (10 replies)
  55. Gelé midt i kaka? (5 replies)
  56. Hvilken kake skal jeg bake? (26 replies)
  57. Ukemeny (13 replies)
  58. Frossen pizzabunn: Hvordan behandle? (5 replies)
  59. Bama salater og holdbarhet (6 replies)
  60. Frokost når man har det travelt og ikke har lyst på noe? (54 replies)
  61. Har du brukt fiberhusk? (14 replies)
  62. Meatish - utgått på dato - fortsatt bra? (3 replies)
  63. Bursdagsspisested i Oslo (7 replies)
  64. Hvilket omega 3-tilskudd ved revmatisk sykdom? (12 replies)
  65. Lage eplemost selv. Hva trenger jeg? (0 replies)
  66. Oppskrift på kjeks til ost (2 replies)
  67. Oppskrift på paibunn? (7 replies)
  68. Hva lager du i din dampovn? (13 replies)
  69. Hvordan gjøre tikka fra Saritas mildere? (8 replies)
  70. Klinefri og og enkel mat, kjapt å lage til 20 stykker? (18 replies)
  71. Kan opptinet brownies fryses igjen? (5 replies)
  72. Jeg trenger tips til hva jeg kan servere (4 replies)
  73. Hvilken kakegreie er ny og hot nå? (14 replies)
  74. Trenger tips til matretter i barnehagen (er matansvarlig) (12 replies)
  75. Hva er din favorittfrokost? (141 replies)
  76. Godteri til muslim (29 replies)
  77. Hvor lang tid tar det for gelelokk til å stivne på kake? (3 replies)
  78. Holdbarhet fondant? (4 replies)
  79. Pukka-te (9 replies)
  80. Middag til mange enklest mulig (21 replies)
  81. Hvor lenge står kokt quinoa seg? (1 replies)
  82. Kokebokanbefaling - Sykt godt (3 replies)
  83. Kantarell (1 replies)
  84. Har du invitasjonskode til kolonial.no? (5 replies)
  85. Leie grillstativ? (4 replies)
  86. Ben and Jerry Empower Mint (10 replies)
  87. Kjøpe pulverkaffe på eBay? (8 replies)
  88. Oppbevaring av steikt bacon (5 replies)
  89. Kvalm av laks? (27 replies)
  90. App for ukemenyer (8 replies)
  91. Restaurant for venninnetreff i Oslo akkurat nå (15 replies)
  92. Matrett til sommerfest (20 replies)
  93. Hva gjør jeg med rester etter laksemiddag? (12 replies)
  94. Mettende middag på telttur i regnvær? (11 replies)
  95. Anbefale vin til oksemiddag? (0 replies)
  96. Hvilket område/region er din favorittmat fra? (40 replies)
  97. Sommerkål- rester fra igår -Haster! (2 replies)
  98. Vakuumpakker (0 replies)
  99. Glutenfri pizzabunn (eller aller helst lav-FODMAP)? (15 replies)
  100. Holdbarhet på alkoholholdig drikke? (7 replies)
  101. God og enkel ostekake? (20 replies)
  102. Holdbarhet på egg (1 replies)
  103. Liten, spiselig sommergave? (10 replies)
  104. Philadelphiaost med sjokolade (5 replies)
  105. Lapskaus til 15 stk- hvor mye ekstra (5 replies)
  106. Kylling - HASTER! (15 replies)
  107. Saltkjøtt (22 replies)
  108. Superenkel grillmat for vegetarianere? (29 replies)
  109. Beregne pizza til sommeravslutning (20 replies)
  110. Uæ, hva gjør jeg med denne bolledeigen? (5 replies)
  111. Haster! Stekt svinenakke - fryses igjen? (3 replies)
  112. Rabarbra (40 replies)
  113. Har du fryst en hel ananas noen gang? (17 replies)
  114. Tips til leirskolemat til 40 personer? (50 replies)
  115. Bake lyse muffins i kveld, spise i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden? (4 replies)
  116. Tilberede oksemørbrad? (5 replies)
  117. Det beste pinnebrødet? (6 replies)
  118. Dere som tar med lunsj på jobb - hva? (39 replies)
  119. Noen som har peiling på tilskudd av fettsyrer? (3 replies)
  120. Poteter som må brukes (1 replies)
  121. Kutte en del karbohydrater - hvilken mat? (27 replies)
  122. Levere skoleboller til fotballarrangement – hvor mange? (19 replies)
  123. "Lefsebusser" til koldtbord - hva ville du valgt? (39 replies)
  124. Hva kan jeg ha på pizzaen i tillegg/hva mangler her? (8 replies)
  125. Pynte cupcakes med smørkrem to dager før? (5 replies)
  126. Noen pavlovaspørsmål (30 replies)
  127. Hvilken matkasse (21 replies)
  128. Din beste pavlovakrem? (32 replies)
  129. Hva skal FP bake til 17. mai? (56 replies)
  130. Hvilket pålegg til rundstykker på 17.mai? (2 replies)
  131. Kreativ med Vestlandslefsa? (2 replies)
  132. Hvilken kake skal jeg bake til 17.mai? (4 replies)
  133. Når bake ostekaka til 17. mai? (8 replies)
  134. Spørsmål ang butterdeigskaker og vannbakkels (7 replies)
  135. Kakelaging i dag når de skal serveres på lørdag og evt søndag? (20 replies)
  136. Når lage kake? (2 replies)
  137. Kakepynting: Hva er din favorittip? (3 replies)
  138. Reker i skall, kjøpt frosne på torsdag (6 replies)
  139. God og enkel salat til grillet kalv (0 replies)
  140. Hvor kjøper man lever? (39 replies)
  141. Tupp til rosekake (3 replies)
  142. "Festkake"? (23 replies)
  143. Hvordan oppbevarer man en marengsbunn nå til dags? (5 replies)
  144. Trenger tips til god, sommerlig vin! (32 replies)
  145. Tining av frossen kake (1 replies)
  146. Ditt beste forslag til middag som kan lages klar i forveien, og er rask å servere (24 replies)
  147. Ostekake med glutenfri kjeksbunn (6 replies)
  148. Hvordan lage (2 replies)
  149. Fin restaurant med mange retter i Oslo - hvor? (13 replies)
  150. Kake til konfirmasjon (19 replies)
  151. De som et knekkebrød (28 replies)
  152. Varming av stor porsjon rømmegrøt? (4 replies)
  153. Bursdag og taco (30 replies)
  154. Hva ville du gjort med maten i fryseren etter strømbrudd? (4 replies)
  155. Hva kan jeg gjøre med hjemmedyrket bygg? (3 replies)
  156. Tilbehør til lammestek og saltbakte poteter? (4 replies)
  157. Holdbarhet: bakepulver [påskefjelledition] (9 replies)
  158. Lammelår - tinedilemma (10 replies)
  159. Fritt og vilt? (8 replies)
  160. Salt til kakebord (12 replies)
  161. Tips til noe godt til ost og kjeks? (15 replies)
  162. Hvilke kaker på et stort kakebord? (29 replies)
  163. God og "rask" middag som passer til champagne? (9 replies)
  164. Pizza til dugnad - hva slags fyll? (16 replies)
  165. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #3 (1089 replies)
  166. Oslofolk, hvor kjøper dere grønnsaker? (12 replies)
  167. Hvor mye pizza? (14 replies)
  168. Pavlova og bakeutstyr (18 replies)
  169. Hvordan få luftige brød og rundstykker? (42 replies)
  170. Noen som har erfaring med Kenwood stavmikser? (6 replies)
  171. Pris på hel kylling (5 replies)
  172. Østerssaus og skalldyr-reaksjon (10 replies)
  173. Billig ost (23 replies)
  174. Uformelt spisested Oslo (10 replies)
  175. Lunsjsted i Drammen nå? (1 replies)
  176. Rimelig brus og mineralvann? (6 replies)
  177. Hvor kjøper man brus rimeligst? (5 replies)
  178. Har du testet Morgenlevering? (48 replies)
  179. Ville du sagt fra på forhånd ... (68 replies)
  180. Middagstips til kresen tenåring og matlei mamma (31 replies)
  181. Brødformer (8 replies)
  182. Sukkerfri til påske (62 replies)
  183. Tips for å øke næringstettheten i mat? (20 replies)
  184. Matallergi Kroatia (0 replies)
  185. [Spinnoff] Hvordan spiser du fastelavnsboller? (34 replies)
  186. Kampen mot matsvinn (67 replies)
  187. Parmiddag i Oslo (14 replies)
  188. Hvordan spiser du kanelboller? (65 replies)
  189. Olivier & co og Olivenlunden 1830 (20 replies)
  190. Mjød anyone? (13 replies)
  191. Gyldendals store kokebok! (15 replies)
  192. Den store koldtbordtråden? Tips til dummies og andre (29 replies)
  193. Å fryse lasagne (3 replies)
  194. Spisested i krykke-gangavstand til Ringen kino (16 replies)
  195. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe flaskebørster (Trondheim)? (10 replies)
  196. Wienerpølser som har ligget på benken i 9 timer (24 replies)
  197. Enkle og barnevennlige vegetarmiddager (22 replies)
  198. Middagsrett til felles matbord - ungdomsskolen (13 replies)
  199. Hvilken drikke til skrei, lever og rogn? (20 replies)
  200. Laktoseintoleranse (27 replies)
  201. Synes du at halal-kjøtt skal merkes? (45 replies)
  202. Smørkrem til barnebursdagskake (8 replies)
  203. Erfaringer med kaker fra Meny/bakehuset? (8 replies)
  204. Avsporing: hva gir deg mest glede å drikke (59 replies)
  205. Avsporing: hva gjør deg mest glede å drikke (0 replies)
  206. [FFF] Hva er din favorittdrikk? (54 replies)
  207. Realitetsorientering: Kyllinglår, hvor mange? (28 replies)
  208. Tips til middager uten bruk av komfyr (37 replies)
  209. Trenger restauranttips i Oslo (7 replies)
  210. Hyggelig lunsj i Oslo (1 replies)
  211. Holdbarhet fryst vin (5 replies)
  212. Kinesisk te, noen som vet noe om denne? (3 replies)
  213. Lavkarbo - hva spiser dere? (27 replies)
  214. 30 hamburgere (3 replies)
  215. Gryte med svinekjøtt? (5 replies)
  216. [Enda en spinn-off] Hvor mye kaffe drikker du i løpet av en dag? (78 replies)
  217. Ungdommer og kaffe (49 replies)
  218. Ungdom og koffeinbrus - hvordan gjør dere det? (71 replies)
  219. [HVERDAG] Middagsplan-tråden (13 replies)
  220. Hva gjør jeg med to hummerskall (7 replies)
  221. Har okse høyrygg og trykkoker (2 replies)
  222. Hamburgere - hva slags tilbehør (19 replies)
  223. 5:2-diett - vennligst hei på meg! (48 replies)
  224. Noen som kjenner til butikken Georg's i Palma? (8 replies)
  225. Er det bare vann som er vann? (40 replies)
  226. Favorittoppskrifter fra Kolonial.no? (10 replies)
  227. Friste tenåring til å spise frokost (34 replies)
  228. Fått sous vide sirkulator til jul - hva nå? (0 replies)
  229. Hvilke familievennlige hverdagsmiddager spiser dere? (25 replies)
  230. Godt levert vs Adams matkasse (43 replies)
  231. Hva gjør jeg med kalkunrestene? (25 replies)
  232. Fryse åpnet fenalår? (2 replies)
  233. Vaniljestang (3 replies)
  234. Noen som har luftfrityr? (29 replies)
  235. Restaurant i Oslo åpen på mandag (29 replies)
  236. Kan man ri på hest hvor som helst? (46 replies)
  237. Sjokoladekrem til mandelbunn? (21 replies)
  238. Varmrøkt laks, serveres varm eller kald? Tilbehør? (3 replies)
  239. Fritere dagen i forveien? (9 replies)
  240. Tiramisu (2 replies)
  241. God restaurant i Oslo som også passer for barna (9 replies)
  242. Laidback restaurant i Oslo (7 replies)
  243. Hvor mye av en sort pålegg til koldtbord? (2 replies)
  244. Snacks til nyttårsaften (11 replies)
  245. Hjelp til vin? (18 replies)
  246. Fryse maten etter 2, 3 dager? (3 replies)
  247. Hva skjedde med fudgen min? (5 replies)
  248. Vin til riskrem (10 replies)
  249. Sjokoladetrøfler med cognac (3 replies)
  250. Norsk rødkål vs dansk rødkål (6 replies)