View Full Version : Mat og kosthold
- Ovnssteke koteletter, hvordan? (8 replies)
- Hvor mange pølser til ca 29 gutter? (23 replies)
- Vanne ut salt fenalår og koke suppe (4 replies)
- Informasjon om hvordan mat "virker" (135 replies)
- Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips? (23 replies)
- Osteklokke/oppbevaring? (19 replies)
- Erfaringer med freshboks? (5 replies)
- Haster litt: Stekt, halvstekt eller ustekt lasagne? (10 replies)
- Vakuumpakket biff i romtemperatur (8 replies)
- Hvilke ferdigkjøpte knekkebrød er sunnest? (47 replies)
- Sukker- og glutenfrie kaker (7 replies)
- Hva slags basiskrydder trenger jeg? (29 replies)
- Holdbarhet på kokte egg (16 replies)
- Hvor mye drikke trenger vi? (2 replies)
- Gløgg og best-før-dato (6 replies)
- Trenger tips til sunn og enkel rett til å ta med i selskap (4 replies)
- Matkasse-erfaringstråden (9 replies)
- Nyttårsmeny (1 replies)
- Nyttårsmeny (29 replies)
- Langtidssteking av kalkun, temperatur og bakterier... (2 replies)
- Vanne ut pinnekjøtt (15 replies)
- Marsipangodt i siste liten (6 replies)
- Har jeg ødelagt kjøttrullen? (4 replies)
- Holdbarhet på fersk ribbe? (4 replies)
- Hvor får vi kjøpt poser med små daim? (13 replies)
- Ta med mat til deling på julaften: Vegetarianere og muslimer (17 replies)
- Hva er din favorittjulekake? (64 replies)
- Forrett til hummer? (7 replies)
- Romjulsselskap - hva servere? (15 replies)
- Holdbarhet på frosset julesylte (1 replies)
- Hva er svineglas? (0 replies)
- Hjemmelaget matgave - hva ville du ha laget? (25 replies)
- Pulled pork av ribbe (2 replies)
- Kransekake, oppbevaring (10 replies)
- Tørsleffs Ekte Vaniljesukker (3 replies)
- Finnes det ferdig kakemanndeig? (9 replies)
- Gris som har vært i fryseren 1 år, kan den spises? (4 replies)
- Lefser (11 replies)
- God ferdiglaget pepperkakedeig? (9 replies)
- Ribbe sous vide (9 replies)
- Pinnekjøtt - røkt eller vanlig saltet? Tips og triks (46 replies)
- Kaffe og te for nybegynnere (5 replies)
- Treretters festmiddag for 20 der det meste kan forberedes? (12 replies)
- Pizzatips? Trenger ideer til noe jeg ikke har prøvd! (26 replies)
- Kremspørsmål (2 replies)
- Restaurant som passar for barn i Oslo? (13 replies)
- Bra/kul/hip frokostrestaurant i Oslo (3 replies)
- Er popcorn usunt? (8 replies)
- Bog av hjort (3 replies)
- "Må" man ha sukker i focacciabrød? (18 replies)
- Hvor mye mat? (14 replies)
- Glutenfrie pølsebrød (8 replies)
- Holdbarhet i fryser (9 replies)
- Restaurant med digg spareribs (10 replies)
- Gelé midt i kaka? (5 replies)
- Hvilken kake skal jeg bake? (26 replies)
- Ukemeny (13 replies)
- Frossen pizzabunn: Hvordan behandle? (5 replies)
- Bama salater og holdbarhet (6 replies)
- Frokost når man har det travelt og ikke har lyst på noe? (54 replies)
- Har du brukt fiberhusk? (14 replies)
- Meatish - utgått på dato - fortsatt bra? (3 replies)
- Bursdagsspisested i Oslo (7 replies)
- Hvilket omega 3-tilskudd ved revmatisk sykdom? (12 replies)
- Lage eplemost selv. Hva trenger jeg? (0 replies)
- Oppskrift på kjeks til ost (2 replies)
- Oppskrift på paibunn? (7 replies)
- Hva lager du i din dampovn? (13 replies)
- Hvordan gjøre tikka fra Saritas mildere? (8 replies)
- Klinefri og og enkel mat, kjapt å lage til 20 stykker? (18 replies)
- Kan opptinet brownies fryses igjen? (5 replies)
- Jeg trenger tips til hva jeg kan servere (4 replies)
- Hvilken kakegreie er ny og hot nå? (14 replies)
- Trenger tips til matretter i barnehagen (er matansvarlig) (12 replies)
- Hva er din favorittfrokost? (141 replies)
- Godteri til muslim (29 replies)
- Hvor lang tid tar det for gelelokk til å stivne på kake? (3 replies)
- Holdbarhet fondant? (4 replies)
- Pukka-te (9 replies)
- Middag til mange enklest mulig (21 replies)
- Hvor lenge står kokt quinoa seg? (1 replies)
- Kokebokanbefaling - Sykt godt (3 replies)
- Kantarell (1 replies)
- Har du invitasjonskode til kolonial.no? (5 replies)
- Leie grillstativ? (4 replies)
- Ben and Jerry Empower Mint (10 replies)
- Kjøpe pulverkaffe på eBay? (8 replies)
- Oppbevaring av steikt bacon (5 replies)
- Kvalm av laks? (27 replies)
- App for ukemenyer (8 replies)
- Restaurant for venninnetreff i Oslo akkurat nå (15 replies)
- Matrett til sommerfest (20 replies)
- Hva gjør jeg med rester etter laksemiddag? (12 replies)
- Mettende middag på telttur i regnvær? (11 replies)
- Anbefale vin til oksemiddag? (0 replies)
- Hvilket område/region er din favorittmat fra? (40 replies)
- Sommerkål- rester fra igår -Haster! (2 replies)
- Vakuumpakker (0 replies)
- Glutenfri pizzabunn (eller aller helst lav-FODMAP)? (15 replies)
- Holdbarhet på alkoholholdig drikke? (7 replies)
- God og enkel ostekake? (20 replies)
- Holdbarhet på egg (1 replies)
- Liten, spiselig sommergave? (10 replies)
- Philadelphiaost med sjokolade (5 replies)
- Lapskaus til 15 stk- hvor mye ekstra (5 replies)
- Kylling - HASTER! (15 replies)
- Saltkjøtt (22 replies)
- Superenkel grillmat for vegetarianere? (29 replies)
- Beregne pizza til sommeravslutning (20 replies)
- Uæ, hva gjør jeg med denne bolledeigen? (5 replies)
- Haster! Stekt svinenakke - fryses igjen? (3 replies)
- Rabarbra (40 replies)
- Har du fryst en hel ananas noen gang? (17 replies)
- Tips til leirskolemat til 40 personer? (50 replies)
- Bake lyse muffins i kveld, spise i morgen ettermiddag. Fryse i mellomtiden? (4 replies)
- Tilberede oksemørbrad? (5 replies)
- Det beste pinnebrødet? (6 replies)
- Dere som tar med lunsj på jobb - hva? (39 replies)
- Noen som har peiling på tilskudd av fettsyrer? (3 replies)
- Poteter som må brukes (1 replies)
- Kutte en del karbohydrater - hvilken mat? (27 replies)
- Levere skoleboller til fotballarrangement – hvor mange? (19 replies)
- "Lefsebusser" til koldtbord - hva ville du valgt? (39 replies)
- Hva kan jeg ha på pizzaen i tillegg/hva mangler her? (8 replies)
- Pynte cupcakes med smørkrem to dager før? (5 replies)
- Noen pavlovaspørsmål (30 replies)
- Hvilken matkasse (21 replies)
- Din beste pavlovakrem? (32 replies)
- Hva skal FP bake til 17. mai? (56 replies)
- Hvilket pålegg til rundstykker på 17.mai? (2 replies)
- Kreativ med Vestlandslefsa? (2 replies)
- Hvilken kake skal jeg bake til 17.mai? (4 replies)
- Når bake ostekaka til 17. mai? (8 replies)
- Spørsmål ang butterdeigskaker og vannbakkels (7 replies)
- Kakelaging i dag når de skal serveres på lørdag og evt søndag? (20 replies)
- Når lage kake? (2 replies)
- Kakepynting: Hva er din favorittip? (3 replies)
- Reker i skall, kjøpt frosne på torsdag (6 replies)
- God og enkel salat til grillet kalv (0 replies)
- Hvor kjøper man lever? (39 replies)
- Tupp til rosekake (3 replies)
- "Festkake"? (23 replies)
- Hvordan oppbevarer man en marengsbunn nå til dags? (5 replies)
- Trenger tips til god, sommerlig vin! (32 replies)
- Tining av frossen kake (1 replies)
- Ditt beste forslag til middag som kan lages klar i forveien, og er rask å servere (24 replies)
- Ostekake med glutenfri kjeksbunn (6 replies)
- Hvordan lage (2 replies)
- Fin restaurant med mange retter i Oslo - hvor? (13 replies)
- Kake til konfirmasjon (19 replies)
- De som et knekkebrød (28 replies)
- Varming av stor porsjon rømmegrøt? (4 replies)
- Bursdag og taco (30 replies)
- Hva ville du gjort med maten i fryseren etter strømbrudd? (4 replies)
- Hva kan jeg gjøre med hjemmedyrket bygg? (3 replies)
- Tilbehør til lammestek og saltbakte poteter? (4 replies)
- Holdbarhet: bakepulver [påskefjelledition] (9 replies)
- Lammelår - tinedilemma (10 replies)
- Fritt og vilt? (8 replies)
- Salt til kakebord (12 replies)
- Tips til noe godt til ost og kjeks? (15 replies)
- Hvilke kaker på et stort kakebord? (29 replies)
- God og "rask" middag som passer til champagne? (9 replies)
- Pizza til dugnad - hva slags fyll? (16 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #3 (1089 replies)
- Oslofolk, hvor kjøper dere grønnsaker? (12 replies)
- Hvor mye pizza? (14 replies)
- Pavlova og bakeutstyr (18 replies)
- Hvordan få luftige brød og rundstykker? (42 replies)
- Noen som har erfaring med Kenwood stavmikser? (6 replies)
- Pris på hel kylling (5 replies)
- Østerssaus og skalldyr-reaksjon (10 replies)
- Billig ost (23 replies)
- Uformelt spisested Oslo (10 replies)
- Lunsjsted i Drammen nå? (1 replies)
- Rimelig brus og mineralvann? (6 replies)
- Hvor kjøper man brus rimeligst? (5 replies)
- Har du testet Morgenlevering? (48 replies)
- Ville du sagt fra på forhånd ... (68 replies)
- Middagstips til kresen tenåring og matlei mamma (31 replies)
- Brødformer (8 replies)
- Sukkerfri til påske (62 replies)
- Tips for å øke næringstettheten i mat? (20 replies)
- Matallergi Kroatia (0 replies)
- [Spinnoff] Hvordan spiser du fastelavnsboller? (34 replies)
- Kampen mot matsvinn (67 replies)
- Parmiddag i Oslo (14 replies)
- Hvordan spiser du kanelboller? (65 replies)
- Olivier & co og Olivenlunden 1830 (20 replies)
- Mjød anyone? (13 replies)
- Gyldendals store kokebok! (15 replies)
- Den store koldtbordtråden? Tips til dummies og andre (29 replies)
- Å fryse lasagne (3 replies)
- Spisested i krykke-gangavstand til Ringen kino (16 replies)
- Noen som vet hvor jeg kan kjøpe flaskebørster (Trondheim)? (10 replies)
- Wienerpølser som har ligget på benken i 9 timer (24 replies)
- Enkle og barnevennlige vegetarmiddager (22 replies)
- Middagsrett til felles matbord - ungdomsskolen (13 replies)
- Hvilken drikke til skrei, lever og rogn? (20 replies)
- Laktoseintoleranse (27 replies)
- Synes du at halal-kjøtt skal merkes? (45 replies)
- Smørkrem til barnebursdagskake (8 replies)
- Erfaringer med kaker fra Meny/bakehuset? (8 replies)
- Avsporing: hva gir deg mest glede å drikke (59 replies)
- Avsporing: hva gjør deg mest glede å drikke (0 replies)
- [FFF] Hva er din favorittdrikk? (54 replies)
- Realitetsorientering: Kyllinglår, hvor mange? (28 replies)
- Tips til middager uten bruk av komfyr (37 replies)
- Trenger restauranttips i Oslo (7 replies)
- Hyggelig lunsj i Oslo (1 replies)
- Holdbarhet fryst vin (5 replies)
- Kinesisk te, noen som vet noe om denne? (3 replies)
- Lavkarbo - hva spiser dere? (27 replies)
- 30 hamburgere (3 replies)
- Gryte med svinekjøtt? (5 replies)
- [Enda en spinn-off] Hvor mye kaffe drikker du i løpet av en dag? (78 replies)
- Ungdommer og kaffe (49 replies)
- Ungdom og koffeinbrus - hvordan gjør dere det? (71 replies)
- [HVERDAG] Middagsplan-tråden (13 replies)
- Hva gjør jeg med to hummerskall (7 replies)
- Har okse høyrygg og trykkoker (2 replies)
- Hamburgere - hva slags tilbehør (19 replies)
- 5:2-diett - vennligst hei på meg! (48 replies)
- Noen som kjenner til butikken Georg's i Palma? (8 replies)
- Er det bare vann som er vann? (40 replies)
- Favorittoppskrifter fra Kolonial.no? (10 replies)
- Friste tenåring til å spise frokost (34 replies)
- Fått sous vide sirkulator til jul - hva nå? (0 replies)
- Hvilke familievennlige hverdagsmiddager spiser dere? (25 replies)
- Godt levert vs Adams matkasse (43 replies)
- Hva gjør jeg med kalkunrestene? (25 replies)
- Fryse åpnet fenalår? (2 replies)
- Vaniljestang (3 replies)
- Noen som har luftfrityr? (29 replies)
- Restaurant i Oslo åpen på mandag (29 replies)
- Kan man ri på hest hvor som helst? (46 replies)
- Sjokoladekrem til mandelbunn? (21 replies)
- Varmrøkt laks, serveres varm eller kald? Tilbehør? (3 replies)
- Fritere dagen i forveien? (9 replies)
- Tiramisu (2 replies)
- God restaurant i Oslo som også passer for barna (9 replies)
- Laidback restaurant i Oslo (7 replies)
- Hvor mye av en sort pålegg til koldtbord? (2 replies)
- Snacks til nyttårsaften (11 replies)
- Hjelp til vin? (18 replies)
- Fryse maten etter 2, 3 dager? (3 replies)
- Hva skjedde med fudgen min? (5 replies)
- Vin til riskrem (10 replies)
- Sjokoladetrøfler med cognac (3 replies)
- Norsk rødkål vs dansk rødkål (6 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.