- Mango (22 replies)
- Grillsesongen ... (28 replies)
- Karbonader i steikeovnen? (6 replies)
- Gram vs dl? (2 replies)
- Kan man servere vafler kl. 20 om kvelden? (36 replies)
- Kløne, jeg har gjort feil! (5 replies)
- Farlig med brød og mugg? (25 replies)
- Masse koffein = småkvalm? (2 replies)
- Hvor ille er buljong i forhold til posesuppe? (8 replies)
- Hva er det til middag i dag? (802 replies)
- Alternativ til pølser i barnebursdag (17 replies)
- Klubb i morgen (11 replies)
- Oppskrift på innbakt svinefilet? (0 replies)
- Pensling av rundstykker - mangler egg!!! (30 replies)
- Knekkebrødenes loff (12 replies)
- Kan jeg bytte ut hvetemelet med sammalt spelt? (9 replies)
- Fersk bøffelmozarella på pizza (3 replies)
- Chili con carne med tomatbønner? (21 replies)
- Familiefrokost i helgene (35 replies)
- Brus? (74 replies)
- Lørdagsmat? (23 replies)
- Lys og mørk soyasaus (dim-sum) (2 replies)
- Fjern helsekostdame (24 replies)
- Jeg har stekt kjøttkaker (23 replies)
- Kaffe? (12 replies)
- Haster! Delfiakake! (44 replies)
- Hjemmebakte knekkebrød (48 replies)
- Kaldpresset økologisk rapsolje (18 replies)
- Hva er spelt? (25 replies)
- Ulike typer frokostblandinger (12 replies)
- Juiceappelsiner på Spar (8 replies)
- Verdens beste juicer (21 replies)
- Pepparmakrell (18 replies)
- Noen som har en teori om hvorfor? (8 replies)
- Arabisk mat (7 replies)
- Egg? (4 replies)
- Smelta smør (17 replies)
- Kaker til konfirmasjon! (22 replies)
- Oreokjeks (5 replies)
- Ortoreksi? (25 replies)
- Tips til godt vann (3 replies)
- Hva tilsvarer 1 kopp? (4 replies)
- Gulrotscones (3 replies)
- Pepperkaker!! (1 replies)
- Alternative måter å tilberede poteter på (13 replies)
- Brune bønner... (12 replies)
- Spirer (36 replies)
- Sant smoothies er sunt? (44 replies)
- Haster: 1 grønn chili = hvor mye rød chili? (11 replies)
- Kolikkmat (0 replies)
- Grønnsaker kjøpt i Sverige (5 replies)
- Siktede tomater (4 replies)
- Oppskrift på sjokolade-puddingpose (0 replies)
- Matkurs 17. mars (6 replies)
- Kake(r) som smaker best en dag eller to etter baking? (50 replies)
- Anonyme snopoholikere (105 replies)
- Ikke spis disse sausene! (21 replies)
- Rachel Ray i dag (7 replies)
- Sultfølelse (26 replies)
- Polly cashewnøtter med havsalt og nykvernet pepper (11 replies)
- Hvilken brødbakemaskin skal jeg kjøpe? (8 replies)
- Fruktsentrifuge - hjemmelaget juice (30 replies)
- Broccoli som hovedperson? (11 replies)
- En annen Oreo-kakeoppskrift (14 replies)
- Hva kan jeg gjøre med rester av spaghetti og pølser? (5 replies)
- Trenger jeg kjøkkenmaskin? (29 replies)
- 10 venninner en onsdagskveld (11 replies)
- Hva gjør man med en fiskeblokk fra Findus? (22 replies)
- Haster! Hvor mye er 100 g mel i dl? (5 replies)
- Rømmedip? (HASTER) (7 replies)
- Tilbereding av biffstrimler (0 replies)
- Deli de Luca? (34 replies)
- Spiskammerset/Augustins Deli (Bergen) (0 replies)
- Fruktsalat (7 replies)
- Oksestek (11 replies)
- Oppbevaring av sopp (8 replies)
- Fibra! (26 replies)
- Mødre som motarbeider sunn-mat-aksjon i skolen (3 replies)
- Ikke gi barn kunstig søtet drikke (Dagbladet) (58 replies)
- Økologisk laks! (35 replies)
- Havregrøt til frokost ... (44 replies)
- Byggmel (3 replies)
- Hvilke oljer når? (11 replies)
- Kjeks uten transfett? (6 replies)
- Poteter, pasta eller ris? (42 replies)
- Te er sunnere enn vann (VG). Drikker du te? (29 replies)
- Hvor lenge er egentlig matfløte etc. holdbart? (11 replies)
- Suppe av kjøttkraft (0 replies)
- Må brødene i langpanna ligge tett? (34 replies)
- Hjemmelaget Pommack-is (10 replies)
- OREO-kake (120 replies)
- Alternativer til hel- og halvfabrikata (35 replies)
- Haster! (6 replies)
- Nam! (0 replies)
- Oppskrift på deilige vafler, noen? (25 replies)
- Oppskrift på en god fiskepudding? (0 replies)
- Erstatte honning med hva? (17 replies)
- Matkurs hos Mim 24. februar og NB! Dere som står på venteliste! (81 replies)
- sammalt hvete på engelsk (11 replies)
- Haster ang. bolledeig (7 replies)
- Freia påskeegg … (126 replies)
- Vitaminer og mineraler i vanlige grønnsaker er redusert (12 replies)
- Kaffemat til foreldremøte (51 replies)
- Hva koster en pølse nu til dags? (15 replies)
- Jeg tror jeg slutter å spise (6 replies)
- Hvor mange av mennene lager middag? (118 replies)
- Steking av langpannekake i springformer (9 replies)
- Haricoverts? (3 replies)
- Lun kveldssnack? (8 replies)
- Havregrøt! Hjelp! (3 replies)
- Bytte hvitt sukker med demerarasukker? (7 replies)
- Koldtbord. Litt kaos. (9 replies)
- Kinesisk take-out Oslo øst? (6 replies)
- Hva er ricotta og hvor finner jeg det? (9 replies)
- Bakt potet (6 replies)
- Hermetisk frukt i sukkerlake (36 replies)
- Kaster dere mye mat? (18 replies)
- Enkle ting til bursdagsfeiring (28 replies)
- "Real food" (34 replies)
- Biff stroganoff-oppskrift søkes … (14 replies)
- Vaniljeekstrakt (3 replies)
- Morsomme cookie cutters? (21 replies)
- Mer om Kolonihagen (2 replies)
- Kyllingkjøttdeig (0 replies)
- Havbris (Tunfiskpostei, laksepostei o.l.) (24 replies)
- Mikrobølgeovn? (35 replies)
- Gresskarmos etterlyses! (5 replies)
- Er det sunt med Seltin? (13 replies)
- Hvor lenge holder vinen seg i kjøleskap? (7 replies)
- Alle som liker brownies (og andre kaker) se hit! (18 replies)
- Nå får dere speltbunn på Peppes Pizza (9 replies)
- Stekt laks (9 replies)
- Barnevennlig søndagsmiddag (12 replies)
- Hvordan steker jeg EGENTLIG en omelett?? (24 replies)
- Haster - maizena vs hvetemel (7 replies)
- Mat-inspirasjon (19 replies)
- Hvit saus fra pose? (281 replies)
- Jippi! Bokstavkjeksene er her igjen (51 replies)
- Margarin (0 replies)
- Vitaminberiket mat (8 replies)
- Økedøgn (14 replies)
- Flinke gutten min (16 replies)
- Hjelp! Tørket chili? (15 replies)
- Damp-dings i bambus (7 replies)
- Andeconfit (6 replies)
- Grønnsaker (5 replies)
- Separere plommen fra eggehviten (70 replies)
- Hvor rimelig mnd-matbudsjett er mulig for en barnefamilie? (21 replies)
- Alkoholproblem: vin i suppen (12 replies)
- Er dette den ultimate matboks? (93 replies)
- Beklagelig, men uunngåelig avlysning... Matkurs 2. februar (1 replies)
- Tips for å få en sunnere hverdag (53 replies)
- Jentekveld - med lett servering på 5 minutter (35 replies)
- Første matkurs hos Mim! (125 replies)
- Ferske minimais? (2 replies)
- Blekkspruten (16 replies)
- Svinestek (9 replies)
- Skeiv ost (57 replies)
- Juice? Det trodde jeg ikke ... (109 replies)
- Jentekveld - mat uten løk (13 replies)
- Holdbarhet på egg (9 replies)
- Iset! (5 replies)
- Dajmiskake (10 replies)
- Maggiprodukter (140 replies)
- Fisk i ovnen - noen spørsmål (7 replies)
- Den farlige palmeoljen (31 replies)
- Vinskolen (4 replies)
- Ukesmeny (2 replies)
- Barne/voksenbursdagsmat... (3 replies)
- Hvilke krydder... (3 replies)
- Slutte å spise brød? (22 replies)
- Har DU solgt (eller selger du) Tupperware? (80 replies)
- Middagsstafett MED oppskrifter (122 replies)
- Saltet oksebog ? (0 replies)
- Hva slags egg kjøper du? (59 replies)
- Hvilke kaffepods (?) anbefaler du? (0 replies)
- Når vi snakker om matpakker... (5 replies)
- Din favorittfiskerett (41 replies)
- Nå har jeg det svart på hvitt (15 replies)
- Mor skal stå i kiosk (7 replies)
- Et eksperiment (12 replies)
- Oppbevaring av leverpostei i bokser (90 replies)
- Langpannekake i rund form? (15 replies)
- Matkurs og sånn (24 replies)
- Smakstilsetning fra Asia (1 replies)
- Kjøtt som har vært frosset... (5 replies)
- Fisk til frokost, fisk til frokost (14 replies)
- Frysing av hjemmelaget fiskegrateng? (6 replies)
- Temperatur på kaffe (8 replies)
- Forslag til ukemeny (51 replies)
- Hvilken ris, til hva? (29 replies)
- Fitness-reklame (5 replies)
- Hva er det i fiken? (12 replies)
- Fryse fiskegryte? *haster* (3 replies)
- Opprensking i fryserne ... (10 replies)
- Mat og råvarelitteratur (2 replies)
- Potetmos (24 replies)
- Oppbevaring av egg (10 replies)
- Hersens mandelpoteter! (26 replies)
- Hva har du i Waldorfsalaten din? (13 replies)
- Waldorfsalaten min (11 replies)
- Helstekt indrefilèt. Hjelp. (4 replies)
- Hvordan får jeg ruccula til å holde seg noen dager? (7 replies)
- Oksestek og marinering (0 replies)
- Hvordan få en saftig kalkun? (19 replies)
- Ildfaste former (4 replies)
- Sjokoladefondant og former? (8 replies)
- Avokadomodningstriks? (8 replies)
- Forandres næringsinnholdet når mat tørkes? (1 replies)
- Mat til 1 1/2-åring (37 replies)
- Pæreskinke (12 replies)
- Juleskinke - hvor lenge i ovnen? (7 replies)
- Menyen på nyttårsaften (59 replies)
- Ferdig pinnekjøtt? (4 replies)
- Kan vepsebol fryses? (15 replies)
- Fondue-kjøttfondue (6 replies)
- Krise! Har ikke kålrabimoser eller stavmixer (8 replies)
- Ribba på julaften ble bra! (5 replies)
- Nå er det jul i stua! (1 replies)
- Gi meg oppskrift på DIN kålrabistappe! (39 replies)
- Langkoking av risgrøt? (9 replies)
- Marsipan, anyone? (5 replies)
- Hahahahaha! (32 replies)
- Oppbevaring av delfiakake (9 replies)
- Ribbetyper (10 replies)
- Bitteliten espressokanne - brukerhjelp søkes (5 replies)
- Annas? Pepperkakehus (5 replies)
- Her har dere mannen! (0 replies)
- Langreist fisk - hvilken koding? (15 replies)
- Juksepølse (20 replies)
- Surkålgryte (0 replies)
- Ferdigskivet ost (11 replies)
- Julehandelen (2 replies)
- Nigella stæsj (2 replies)
- Hva gjør jeg med 6 eggeplommer? (19 replies)
- Serinakaker? (2 replies)
- Hva pakker dere karameller i? (14 replies)
- Donaldbrus (7 replies)
- Oslo og kaffe/kaker (11 replies)
- Hvor mye er "en side" pinnekjøtt? (14 replies)
- Det lukter så godt her! (0 replies)
- Alternativer til kefir og mandler (1 replies)
- safranbakst (11 replies)
- Favorittvin? (19 replies)
- Kokosmakroner (16 replies)
- Steinbitfilet, bacon og estragon (10 replies)
- Nå har jeg spist lunsj (2 replies)
- Tips til alle "skapsvensker" (0 replies)
- 2-års bursdag.. (noe annet enn pølse i brød)? (9 replies)
- Jeg har faktisk tatt sjansen ... (17 replies)