View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Hva skal vi servere gjester? (1 replies)
  2. Fryse melisglasur? (2 replies)
  3. Marengs - hvor lenge kan røra stå? (13 replies)
  4. Oreokake - når lage? (3 replies)
  5. En god salat til 17. mai-frokosten? (0 replies)
  6. Lær meg å lage pretzler! :D (Pretzeler? Pretzles? Saltkringler!) (20 replies)
  7. Lær meg om bobler! (74 replies)
  8. Hvilke wraps til påsmurte wraps / wrapsrull? (20 replies)
  9. Årets 17. mai-meny (64 replies)
  10. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #8 (1015 replies)
  11. Foodprosessor? (2 replies)
  12. Tenåring som spiser lite (18 replies)
  13. Matpakke - hva har barna/ungdommen med? (92 replies)
  14. Den store grilltråden 2021 (55 replies)
  15. Sticky marinader til kylling (31 replies)
  16. Mandolinhanske? (13 replies)
  17. Oppbevaring av champagne (9 replies)
  18. Hvordan spiser du vanligvis appelsin? (48 replies)
  19. Hvordan spiser du appelsin? (6 replies)
  20. «Dyrking» av linsespirer (11 replies)
  21. Sushi uten tang (10 replies)
  22. Glemt rosemarin-lammelår (0 replies)
  23. Påskemeny (3 replies)
  24. Oppbevaring av utblåste egg og tips til oppskrifter (13 replies)
  25. Forskjeller på rispapir, filodeig osv. (0 replies)
  26. Bløtkake med bringebær (15 replies)
  27. Matzes - ugjæret brød - noen som vet om det går an å få tak i? (13 replies)
  28. TikTok-pastaen (9 replies)
  29. Brunost til besvær (9 replies)
  30. Le Creuset roaster (3 replies)
  31. En stor, bra pølsetermos (3 replies)
  32. Hva kan jeg bruke en kilo gresk yoghurt til når jeg ikke liker gresk yoghurt? (27 replies)
  33. Hvor får jeg tak i asafoetida/dyvelsdrek i Oslo (20 replies)
  34. Fryse rekeskall? (7 replies)
  35. Beste take away i Oslo - gjerne amerikansk bbq (8 replies)
  36. Hvor lenge (13 replies)
  37. God te? (30 replies)
  38. Hva heter godteriet jeg tenker på? (6 replies)
  39. Hvilken av disse kokebøkene til tenåring som skal lage middag? (43 replies)
  40. Favorittrødvin på boks (50 replies)
  41. Iskremmaskin (13 replies)
  42. Ferdigkjøpt hummus som smaker godt (27 replies)
  43. Kjøkkenvekt (20 replies)
  44. Flat kake og hvordan vende inn eggehviter (19 replies)
  45. Glutenfritt brød med attitude (25 replies)
  46. Bruker du krydderet sumak? (25 replies)
  47. Verdens enkleste (og en god) kake i langpanne (19 replies)
  48. Middag: Morsdag/valentinsdag/søndag (39 replies)
  49. Hvilken mikromat er best? (67 replies)
  50. Hjemmelaget tortillalefser (16 replies)
  51. HASTER Hvordan vet jeg om noe inneholder gelatin fra svin? (6 replies)
  52. Retter du anbefaler med link (32 replies)
  53. Hvor lenger holder åpnet melk? (33 replies)
  54. Hvordan bake brød (8 replies)
  55. Oslos beste take away i koronakaos (12 replies)
  56. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #7 (1010 replies)
  57. Ovnsbakt torsk - din beste oppskrift! (22 replies)
  58. Sommerruller - hva er din variant? (7 replies)
  59. Hvordan oppbevarer du gulosten? (145 replies)
  60. Hva er dine beste nettsteder for matinspirasjon? (24 replies)
  61. Saftigere brød (21 replies)
  62. Et stykke med urøkt spekeskinke (2 replies)
  63. Lær meg hvordan jeg kan like oppvarmede poteter! (54 replies)
  64. Kalkunfilet - steke eller fryse? (1 replies)
  65. Varme opp nøttestek (3 replies)
  66. Tilbehør til helstekt indrefilet av storfe (14 replies)
  67. Har kalkunfilet og hvitløksbrød, trenger salatforslag? (4 replies)
  68. Magicas julekarameller (14 replies)
  69. Drinker av aquavit (og evt av annen sprit) som er litt julete (3 replies)
  70. Glutenfrie lefser i Oslo-området? (1 replies)
  71. Pasta med scampi (2 replies)
  72. Pinnekjøtt i ovnen, med folie (16 replies)
  73. Kan jeg varme opp sjokolade flere ganger? (4 replies)
  74. Kryddernøtter (5 replies)
  75. Lage kålrabistappe på forhånd? (42 replies)
  76. Hjemlevering til lunsj i Oslo (17 replies)
  77. Hvor får jeg kjøpt ananasessens i fysisk butikk? (6 replies)
  78. Ferdigkjøpt nøttestek (16 replies)
  79. Hva servere i tillegg til/i stedet for pinnekjøtt? (19 replies)
  80. Stivner egentlig hvit sjokolade? (9 replies)
  81. Den gule kremen stivner ikke (13 replies)
  82. Gule bomber (16 replies)
  83. Sukkerlake for krystallisert marsipan (8 replies)
  84. Hvilken pulverkaffe liker du best? (21 replies)
  85. Havrerundstykker med bakepulver (proteinrundstykker) (6 replies)
  86. Porchetta (0 replies)
  87. Hva bruker jeg kikertmel til? (10 replies)
  88. Langtidssteking på for høy temperatur (17 replies)
  89. Hvilke spiselige hjemmelagde gaver skal du lage i år, da? (29 replies)
  90. Undersøkelse: Hvordan stiller vi oss til hjemmelagde spiselige gaver i 2020? (44 replies)
  91. Erstatte matfløte med kremfløte og melk? (21 replies)
  92. Gode krydderblandinger til ulike retter (4 replies)
  93. Hvilken kapselmaskin (9 replies)
  94. Gode blogger/Instagram-kontoer med vanlig mat! (7 replies)
  95. Kul vegetarisk forrett (26 replies)
  96. Slik gjør du rent blenderen på 1-2-3! (17 replies)
  97. Idiotsikkert steketermometer? (1 replies)
  98. Hvordan sliper man egentlig kniver? (14 replies)
  99. Lasagneplater fra 2017 - yay or nay? (32 replies)
  100. Hvilken traktekaffe liker du best (27 replies)
  101. Varmluftskomfyr (7 replies)
  102. Lær meg om vin! (27 replies)
  103. Tikka masala (7 replies)
  104. Amerikansk oppskrift; white cake mix (3 replies)
  105. Når ta kaken ut av frysen? (15 replies)
  106. Take away i Stavanger (7 replies)
  107. [Sjokoladekake] tips til Toro-hack? (31 replies)
  108. Hva bør komme først (24 replies)
  109. Hvor mye betale kollega for å bake? (20 replies)
  110. Beste melkefrie alternativ til fløte? (12 replies)
  111. Høne på benken fra i går.. (6 replies)
  112. Osteiskake: Tine kremost vs Philadelphia ost (23 replies)
  113. Hva er altmel? (14 replies)
  114. Mat levert på døra - Tromsø? HVOR bestille?! (finner ikke - gah) (19 replies)
  115. Noen som har en uåpnet krydderboks fra Hindu? (7 replies)
  116. Tapas med mye smak - gjerne vegetar? (7 replies)
  117. Hvor vil jeg spise på bursdagen min – Oslo (16 replies)
  118. Kan roastbeef stekes i dag og serveres lørdag? (10 replies)
  119. Tips til enkel, varm veganer-rett (uten gluten) (10 replies)
  120. Beredskapslager av mat (27 replies)
  121. Fryse pannekaker? (3 replies)
  122. Varme opp igjen spinat (1 replies)
  123. Spiser du sopp som andre har plukket? (52 replies)
  124. Kake med bilde på (6 replies)
  125. Spagetti til buffet? (13 replies)
  126. Har ostekake og sjokoladekuler - hva mangler jeg? (15 replies)
  127. Eltefritt brød i vanlig brødform? (11 replies)
  128. Enkel servering om ettermiddagen (25 replies)
  129. Jeg vil lage fersk eplejus! (5 replies)
  130. Hel røkt skinke? (6 replies)
  131. Varmretter til koldtbord som kan lages i forveien og fryses? (11 replies)
  132. Norrek salatbønneblanding (2 replies)
  133. Hvor lenge lever vannkefirkorn? (3 replies)
  134. Hvordan servere kransekake og ivareta smittevern? (6 replies)
  135. God gluten- og melkefri bursdagsmat? (23 replies)
  136. Glutenfri ketjap manis (9 replies)
  137. Wiener fra først price (41 replies)
  138. Kor mykje kaffi i konfirmasjon da? (17 replies)
  139. Kakebord til konfirmasjon (36 replies)
  140. Billigste innkjøp av kullsyrevann og brus i bokser? (14 replies)
  141. Plukker du bær? (38 replies)
  142. 20 oppvarma wienerpølser (5 replies)
  143. Liker du multer? (56 replies)
  144. Kor mykje alkoholfri drikke til 45 personar (17 replies)
  145. Gjærbakst til fest (5 replies)
  146. Sukkerfri pinneis med sjokolade (7 replies)
  147. Masse småsure kirsebær - hva gjør jeg med dem tro? (8 replies)
  148. Vi legger den død. Montering av lasagne (74 replies)
  149. Mat til sommerselskap (9 replies)
  150. Reddik fy fasan (9 replies)
  151. Hva slags middag i sommervarmen? (24 replies)
  152. Hvor mye spekemat? (6 replies)
  153. Hva tar vi med? (4 replies)
  154. Hva gjør jeg med mange liter mynte? (44 replies)
  155. Treretters middag til hageselskap (grilling) - trenger tips! (39 replies)
  156. Hvilken type pulverkaffe til dalgona? (40 replies)
  157. Holdbarhet på vin/prosecco (9 replies)
  158. Rosa gin (7 replies)
  159. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #6 (1071 replies)
  160. Godt pålegg (30 replies)
  161. Pizza-topping (11 replies)
  162. Trenger inspirasjon til grillmat (33 replies)
  163. Tips til mat til pescetarianer til konfirmasjon (6 replies)
  164. Deig til fletteloff heve over natta? (4 replies)
  165. Butterdeig (7 replies)
  166. Enkel «småmat» som kan oppbevares (38 replies)
  167. Kan lys rom erstatte vodka? (3 replies)
  168. Betennelsesdempende mat (3 replies)
  169. Bake i leirgryte - varmer du gryta før deigen has i? (5 replies)
  170. Erstatte rødvinseddik (5 replies)
  171. Hva pensler dere grov bakst med? (24 replies)
  172. Sølefritt godteri (37 replies)
  173. Bestille mat fra luksusrestaurant (8 replies)
  174. Hva spiser barna/ungdommene om dagene? (25 replies)
  175. Havreskolding i boller (2 replies)
  176. Sjøkreps (4 replies)
  177. Marengsbunn (4 replies)
  178. Tynnribbe - hva lager jeg av den? (8 replies)
  179. Desserttips til påsken? (7 replies)
  180. Bake med lite gjær (11 replies)
  181. Hjelp! Kan jeg lage cookies uten brunt sukker? (4 replies)
  182. Fløtegratinerte poteter - lage ferdig på forhånd (9 replies)
  183. Holdbarhet på bringebærsaus (3 replies)
  184. Grytebrød - hva slags gryte? (9 replies)
  185. Butter chicken - nakkekoteletter (12 replies)
  186. Er du et bunn- eller topp-menneske? (56 replies)
  187. Spinat merket «siste forbruksdag» (3 replies)
  188. Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det? (22 replies)
  189. Matmuffins - din beste oppskrift (3 replies)
  190. Piffe opp muffins? (23 replies)
  191. Potetskreller ønskes! (34 replies)
  192. Gode og effektive næringsdrikker (22 replies)
  193. De beste italienske restaurantene i Oslo? (29 replies)
  194. Hva kan man bruke mørk sjokolade til? (55 replies)
  195. Hjelp til å finne oppskrift (gulrotmos)! (6 replies)
  196. Drikke til 17-18 personer (12 replies)
  197. Det flotteste stedet å spise lunsj med turister i Bergen? (29 replies)
  198. Hvor ofte har dere middagsgjester (som ikke «bare» er barnas venner)? (53 replies)
  199. Tapas/asiatisk Oslo til konfirmasjon (12 replies)
  200. Holdbarhet på matvafler (4 replies)
  201. Når fryse pizzasnurrer? (18 replies)
  202. Hva slags kake og glasur under MMF? (22 replies)
  203. Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #5 (1118 replies)
  204. Kjøttkraft i kartong? (24 replies)
  205. Adams matkasse (36 replies)
  206. Kransekake gjenbruk (8 replies)
  207. Dessert etter sushi (1 replies)
  208. Kald kokt fisk - hvordan kjøle ned? (2 replies)
  209. Lunsj Frogner, Sankthanshaugen (0 replies)
  210. Oppskrift på «hjemmelaget» meksikansk gryte (3 replies)
  211. Enkle tapas (8 replies)
  212. Hvilken dessert har dere på nyttårsaften? (69 replies)
  213. VikingMelk borte? (22 replies)
  214. Holdbarhet - tre spørsmål (4 replies)
  215. Sirupssaus til pinnekjøtt (2 replies)
  216. Akevitt fra 2006? (2 replies)
  217. Mandelpoteter (25 replies)
  218. Cøliaki-spørsmål (16 replies)
  219. Dine beste utradisjonelle julekaker? (23 replies)
  220. Forrett før helstekt and (9 replies)
  221. Hva kan jeg lage med lakrispulver? (15 replies)
  222. Hvor store brødformer? (4 replies)
  223. Koselig lunsjsted med julestemning i Oslo (5 replies)
  224. Kake til juleavslutning (13 replies)
  225. Steketakke med eller uten kant? (14 replies)
  226. Matkrig (8 replies)
  227. Hva serveres på julaften? (121 replies)
  228. Hvilket pinnekjøtt kjøper du? (53 replies)
  229. App kaloritelling (19 replies)
  230. Lutefiskspørsmål (salting) (4 replies)
  231. Registrering av mat/kcal? (2 replies)
  232. Langtidssteke ribbe når ingen passer på? (36 replies)
  233. Forrett lutefiskmiddag (0 replies)
  234. Middag til 4 - hvor mye lager dere? (90 replies)
  235. Gutt i puberteten - hvordan få i ham nok? (53 replies)
  236. Tyrkisk yoghurt med holdbarhet 18/10-19 (6 replies)
  237. Hva kan jeg servere til bruschetta? (10 replies)
  238. Hva gjør jeg med mye god ost? (12 replies)
  239. Hvordan dampe kinesiske pannekaker (7 replies)
  240. Spinnoff: Er det innafor å spørre vegetarianere hva de spiser? (51 replies)
  241. Alternativ til pinnekjøtt på julaften (vegetarianer) (20 replies)
  242. Enkel og god mat som kan medbringes på lunsjbesøk? (11 replies)
  243. Haster: Best før (22 replies)
  244. Hva er den aller beste eplekaken? (29 replies)
  245. Myk mat (23 replies)
  246. Frokosttips til barn som ikke er sultne? (48 replies)
  247. Sushi i Oslo? Buffet? (18 replies)
  248. Verdens beste danske julekokebok? (19 replies)
  249. Bålpanne (3 replies)
  250. Kosemat på hytta, tips? (20 replies)