- Hva skal vi servere gjester? (1 replies)
- Fryse melisglasur? (2 replies)
- Marengs - hvor lenge kan røra stå? (13 replies)
- Oreokake - når lage? (3 replies)
- En god salat til 17. mai-frokosten? (0 replies)
- Lær meg å lage pretzler! :D (Pretzeler? Pretzles? Saltkringler!) (20 replies)
- Lær meg om bobler! (74 replies)
- Hvilke wraps til påsmurte wraps / wrapsrull? (20 replies)
- Årets 17. mai-meny (64 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #8 (1015 replies)
- Foodprosessor? (2 replies)
- Tenåring som spiser lite (18 replies)
- Matpakke - hva har barna/ungdommen med? (92 replies)
- Den store grilltråden 2021 (55 replies)
- Sticky marinader til kylling (31 replies)
- Mandolinhanske? (13 replies)
- Oppbevaring av champagne (9 replies)
- Hvordan spiser du vanligvis appelsin? (48 replies)
- Hvordan spiser du appelsin? (6 replies)
- «Dyrking» av linsespirer (11 replies)
- Sushi uten tang (10 replies)
- Glemt rosemarin-lammelår (0 replies)
- Påskemeny (3 replies)
- Oppbevaring av utblåste egg og tips til oppskrifter (13 replies)
- Forskjeller på rispapir, filodeig osv. (0 replies)
- Bløtkake med bringebær (15 replies)
- Matzes - ugjæret brød - noen som vet om det går an å få tak i? (13 replies)
- TikTok-pastaen (9 replies)
- Brunost til besvær (9 replies)
- Le Creuset roaster (3 replies)
- En stor, bra pølsetermos (3 replies)
- Hva kan jeg bruke en kilo gresk yoghurt til når jeg ikke liker gresk yoghurt? (27 replies)
- Hvor får jeg tak i asafoetida/dyvelsdrek i Oslo (20 replies)
- Fryse rekeskall? (7 replies)
- Beste take away i Oslo - gjerne amerikansk bbq (8 replies)
- Hvor lenge (13 replies)
- God te? (30 replies)
- Hva heter godteriet jeg tenker på? (6 replies)
- Hvilken av disse kokebøkene til tenåring som skal lage middag? (43 replies)
- Favorittrødvin på boks (50 replies)
- Iskremmaskin (13 replies)
- Ferdigkjøpt hummus som smaker godt (27 replies)
- Kjøkkenvekt (20 replies)
- Flat kake og hvordan vende inn eggehviter (19 replies)
- Glutenfritt brød med attitude (25 replies)
- Bruker du krydderet sumak? (25 replies)
- Verdens enkleste (og en god) kake i langpanne (19 replies)
- Middag: Morsdag/valentinsdag/søndag (39 replies)
- Hvilken mikromat er best? (67 replies)
- Hjemmelaget tortillalefser (16 replies)
- HASTER Hvordan vet jeg om noe inneholder gelatin fra svin? (6 replies)
- Retter du anbefaler med link (32 replies)
- Hvor lenger holder åpnet melk? (33 replies)
- Hvordan bake brød (8 replies)
- Oslos beste take away i koronakaos (12 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #7 (1010 replies)
- Ovnsbakt torsk - din beste oppskrift! (22 replies)
- Sommerruller - hva er din variant? (7 replies)
- Hvordan oppbevarer du gulosten? (145 replies)
- Hva er dine beste nettsteder for matinspirasjon? (24 replies)
- Saftigere brød (21 replies)
- Et stykke med urøkt spekeskinke (2 replies)
- Lær meg hvordan jeg kan like oppvarmede poteter! (54 replies)
- Kalkunfilet - steke eller fryse? (1 replies)
- Varme opp nøttestek (3 replies)
- Tilbehør til helstekt indrefilet av storfe (14 replies)
- Har kalkunfilet og hvitløksbrød, trenger salatforslag? (4 replies)
- Magicas julekarameller (14 replies)
- Drinker av aquavit (og evt av annen sprit) som er litt julete (3 replies)
- Glutenfrie lefser i Oslo-området? (1 replies)
- Pasta med scampi (2 replies)
- Pinnekjøtt i ovnen, med folie (16 replies)
- Kan jeg varme opp sjokolade flere ganger? (4 replies)
- Kryddernøtter (5 replies)
- Lage kålrabistappe på forhånd? (42 replies)
- Hjemlevering til lunsj i Oslo (17 replies)
- Hvor får jeg kjøpt ananasessens i fysisk butikk? (6 replies)
- Ferdigkjøpt nøttestek (16 replies)
- Hva servere i tillegg til/i stedet for pinnekjøtt? (19 replies)
- Stivner egentlig hvit sjokolade? (9 replies)
- Den gule kremen stivner ikke (13 replies)
- Gule bomber (16 replies)
- Sukkerlake for krystallisert marsipan (8 replies)
- Hvilken pulverkaffe liker du best? (21 replies)
- Havrerundstykker med bakepulver (proteinrundstykker) (6 replies)
- Porchetta (0 replies)
- Hva bruker jeg kikertmel til? (10 replies)
- Langtidssteking på for høy temperatur (17 replies)
- Hvilke spiselige hjemmelagde gaver skal du lage i år, da? (29 replies)
- Undersøkelse: Hvordan stiller vi oss til hjemmelagde spiselige gaver i 2020? (44 replies)
- Erstatte matfløte med kremfløte og melk? (21 replies)
- Gode krydderblandinger til ulike retter (4 replies)
- Hvilken kapselmaskin (9 replies)
- Gode blogger/Instagram-kontoer med vanlig mat! (7 replies)
- Kul vegetarisk forrett (26 replies)
- Slik gjør du rent blenderen på 1-2-3! (17 replies)
- Idiotsikkert steketermometer? (1 replies)
- Hvordan sliper man egentlig kniver? (14 replies)
- Lasagneplater fra 2017 - yay or nay? (32 replies)
- Hvilken traktekaffe liker du best (27 replies)
- Varmluftskomfyr (7 replies)
- Lær meg om vin! (27 replies)
- Tikka masala (7 replies)
- Amerikansk oppskrift; white cake mix (3 replies)
- Når ta kaken ut av frysen? (15 replies)
- Take away i Stavanger (7 replies)
- [Sjokoladekake] tips til Toro-hack? (31 replies)
- Hva bør komme først (24 replies)
- Hvor mye betale kollega for å bake? (20 replies)
- Beste melkefrie alternativ til fløte? (12 replies)
- Høne på benken fra i går.. (6 replies)
- Osteiskake: Tine kremost vs Philadelphia ost (23 replies)
- Hva er altmel? (14 replies)
- Mat levert på døra - Tromsø? HVOR bestille?! (finner ikke - gah) (19 replies)
- Noen som har en uåpnet krydderboks fra Hindu? (7 replies)
- Tapas med mye smak - gjerne vegetar? (7 replies)
- Hvor vil jeg spise på bursdagen min – Oslo (16 replies)
- Kan roastbeef stekes i dag og serveres lørdag? (10 replies)
- Tips til enkel, varm veganer-rett (uten gluten) (10 replies)
- Beredskapslager av mat (27 replies)
- Fryse pannekaker? (3 replies)
- Varme opp igjen spinat (1 replies)
- Spiser du sopp som andre har plukket? (52 replies)
- Kake med bilde på (6 replies)
- Spagetti til buffet? (13 replies)
- Har ostekake og sjokoladekuler - hva mangler jeg? (15 replies)
- Eltefritt brød i vanlig brødform? (11 replies)
- Enkel servering om ettermiddagen (25 replies)
- Jeg vil lage fersk eplejus! (5 replies)
- Hel røkt skinke? (6 replies)
- Varmretter til koldtbord som kan lages i forveien og fryses? (11 replies)
- Norrek salatbønneblanding (2 replies)
- Hvor lenge lever vannkefirkorn? (3 replies)
- Hvordan servere kransekake og ivareta smittevern? (6 replies)
- God gluten- og melkefri bursdagsmat? (23 replies)
- Glutenfri ketjap manis (9 replies)
- Wiener fra først price (41 replies)
- Kor mykje kaffi i konfirmasjon da? (17 replies)
- Kakebord til konfirmasjon (36 replies)
- Billigste innkjøp av kullsyrevann og brus i bokser? (14 replies)
- Plukker du bær? (38 replies)
- 20 oppvarma wienerpølser (5 replies)
- Liker du multer? (56 replies)
- Kor mykje alkoholfri drikke til 45 personar (17 replies)
- Gjærbakst til fest (5 replies)
- Sukkerfri pinneis med sjokolade (7 replies)
- Masse småsure kirsebær - hva gjør jeg med dem tro? (8 replies)
- Vi legger den død. Montering av lasagne (74 replies)
- Mat til sommerselskap (9 replies)
- Reddik fy fasan (9 replies)
- Hva slags middag i sommervarmen? (24 replies)
- Hvor mye spekemat? (6 replies)
- Hva tar vi med? (4 replies)
- Hva gjør jeg med mange liter mynte? (44 replies)
- Treretters middag til hageselskap (grilling) - trenger tips! (39 replies)
- Hvilken type pulverkaffe til dalgona? (40 replies)
- Holdbarhet på vin/prosecco (9 replies)
- Rosa gin (7 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #6 (1071 replies)
- Godt pålegg (30 replies)
- Pizza-topping (11 replies)
- Trenger inspirasjon til grillmat (33 replies)
- Tips til mat til pescetarianer til konfirmasjon (6 replies)
- Deig til fletteloff heve over natta? (4 replies)
- Butterdeig (7 replies)
- Enkel «småmat» som kan oppbevares (38 replies)
- Kan lys rom erstatte vodka? (3 replies)
- Betennelsesdempende mat (3 replies)
- Bake i leirgryte - varmer du gryta før deigen has i? (5 replies)
- Erstatte rødvinseddik (5 replies)
- Hva pensler dere grov bakst med? (24 replies)
- Sølefritt godteri (37 replies)
- Bestille mat fra luksusrestaurant (8 replies)
- Hva spiser barna/ungdommene om dagene? (25 replies)
- Havreskolding i boller (2 replies)
- Sjøkreps (4 replies)
- Marengsbunn (4 replies)
- Tynnribbe - hva lager jeg av den? (8 replies)
- Desserttips til påsken? (7 replies)
- Bake med lite gjær (11 replies)
- Hjelp! Kan jeg lage cookies uten brunt sukker? (4 replies)
- Fløtegratinerte poteter - lage ferdig på forhånd (9 replies)
- Holdbarhet på bringebærsaus (3 replies)
- Grytebrød - hva slags gryte? (9 replies)
- Butter chicken - nakkekoteletter (12 replies)
- Er du et bunn- eller topp-menneske? (56 replies)
- Spinat merket «siste forbruksdag» (3 replies)
- Cottage cheese i lasagne - hvordan gjør du det? (22 replies)
- Matmuffins - din beste oppskrift (3 replies)
- Piffe opp muffins? (23 replies)
- Potetskreller ønskes! (34 replies)
- Gode og effektive næringsdrikker (22 replies)
- De beste italienske restaurantene i Oslo? (29 replies)
- Hva kan man bruke mørk sjokolade til? (55 replies)
- Hjelp til å finne oppskrift (gulrotmos)! (6 replies)
- Drikke til 17-18 personer (12 replies)
- Det flotteste stedet å spise lunsj med turister i Bergen? (29 replies)
- Hvor ofte har dere middagsgjester (som ikke «bare» er barnas venner)? (53 replies)
- Tapas/asiatisk Oslo til konfirmasjon (12 replies)
- Holdbarhet på matvafler (4 replies)
- Når fryse pizzasnurrer? (18 replies)
- Hva slags kake og glasur under MMF? (22 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Tråd #5 (1118 replies)
- Kjøttkraft i kartong? (24 replies)
- Adams matkasse (36 replies)
- Kransekake gjenbruk (8 replies)
- Dessert etter sushi (1 replies)
- Kald kokt fisk - hvordan kjøle ned? (2 replies)
- Lunsj Frogner, Sankthanshaugen (0 replies)
- Oppskrift på «hjemmelaget» meksikansk gryte (3 replies)
- Enkle tapas (8 replies)
- Hvilken dessert har dere på nyttårsaften? (69 replies)
- VikingMelk borte? (22 replies)
- Holdbarhet - tre spørsmål (4 replies)
- Sirupssaus til pinnekjøtt (2 replies)
- Akevitt fra 2006? (2 replies)
- Mandelpoteter (25 replies)
- Cøliaki-spørsmål (16 replies)
- Dine beste utradisjonelle julekaker? (23 replies)
- Forrett før helstekt and (9 replies)
- Hva kan jeg lage med lakrispulver? (15 replies)
- Hvor store brødformer? (4 replies)
- Koselig lunsjsted med julestemning i Oslo (5 replies)
- Kake til juleavslutning (13 replies)
- Steketakke med eller uten kant? (14 replies)
- Matkrig (8 replies)
- Hva serveres på julaften? (121 replies)
- Hvilket pinnekjøtt kjøper du? (53 replies)
- App kaloritelling (19 replies)
- Lutefiskspørsmål (salting) (4 replies)
- Registrering av mat/kcal? (2 replies)
- Langtidssteke ribbe når ingen passer på? (36 replies)
- Forrett lutefiskmiddag (0 replies)
- Middag til 4 - hvor mye lager dere? (90 replies)
- Gutt i puberteten - hvordan få i ham nok? (53 replies)
- Tyrkisk yoghurt med holdbarhet 18/10-19 (6 replies)
- Hva kan jeg servere til bruschetta? (10 replies)
- Hva gjør jeg med mye god ost? (12 replies)
- Hvordan dampe kinesiske pannekaker (7 replies)
- Spinnoff: Er det innafor å spørre vegetarianere hva de spiser? (51 replies)
- Alternativ til pinnekjøtt på julaften (vegetarianer) (20 replies)
- Enkel og god mat som kan medbringes på lunsjbesøk? (11 replies)
- Haster: Best før (22 replies)
- Hva er den aller beste eplekaken? (29 replies)
- Myk mat (23 replies)
- Frokosttips til barn som ikke er sultne? (48 replies)
- Sushi i Oslo? Buffet? (18 replies)
- Verdens beste danske julekokebok? (19 replies)
- Bålpanne (3 replies)
- Kosemat på hytta, tips? (20 replies)