View Full Version : Mat og kosthold
- Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det? (11 replies)
- Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips (58 replies)
- Smak på blå konditorfarge? (10 replies)
- Har kjøpt frityrkoker og trenger oppskrifter og tips (17 replies)
- Ønsker kakeforslag til ettårsdag (14 replies)
- Hvorfor blir man trøtt en stund etter å ha spist? (9 replies)
- Fysen på noe godt (9 replies)
- Vin til mat (2 replies)
- Fenikkel (9 replies)
- Drikker FP-ere vin? (176 replies)
- Hvorfor blir mitt hjemmebakte brød så fort tørt? (26 replies)
- Blir hummus like godt uten tahini? (15 replies)
- Noen som har forsøkt Meny matkalender? (27 replies)
- Grønnsaksuppe (1 replies)
- Honning og peanøttsmør (4 replies)
- Hvor mye vann i brøddeig? (24 replies)
- Haster: Selger de kokosmasse på Statoil? (7 replies)
- Til grønnsakssuppe (6 replies)
- Hvitløksmajones (8 replies)
- Hjelp meg litt (14 replies)
- Favorittknekkebrød? (33 replies)
- Farris eller pepsi max ? (8 replies)
- Brelett (152 replies)
- Ramsløk (11 replies)
- Å tine frossen lasagna i ovnen (7 replies)
- Hvor ofte spiser du fiskepinner? (151 replies)
- Gode matpakkelunsjidéer (2 replies)
- Rare påleggskombinasjoner? (63 replies)
- Pålegg på ristet brød? (83 replies)
- Hvor mye alkohol drikker du? (93 replies)
- Juice (5 replies)
- Fløtegratinerte poteter (2 replies)
- Natron versus bakepulver (13 replies)
- Leser du varedeklarasjonen? (106 replies)
- Holdbarhet igjen: Kjøttdeig (24 replies)
- Hvilken brødbakemaskin har dere, og er dere fornøyd? (27 replies)
- Kokosbollene mangler delfiafett ... (7 replies)
- Kakemonstre, se her! (13 replies)
- Holdbarhet på fenalår i romtemperatur? (6 replies)
- Hva drikker dine barn? *spinoff med poll* (101 replies)
- Gir du dine små barn koffein? (179 replies)
- Stekt, kald ytrefilet. Varmes? (7 replies)
- Enkel, men god saus til kalkun? (4 replies)
- Vinspørsmål (2 replies)
- Waldorfhjelp (13 replies)
- Roastbiff (3 replies)
- Hjelp!! Krise! (18 replies)
- Noen Sunnfjordinger her? (0 replies)
- Hjemmelagede hamburgere (15 replies)
- Hjelp! Ribba blir ferdig en time før gjestene kommer (8 replies)
- Et sausespørsmål (kalkun) Haster! (2 replies)
- Pinnekjøtt for dummies! (12 replies)
- Haster litt: Hvordan steke stuffing utenfor kalkunen? (5 replies)
- Minikoldtbord (6 replies)
- Bacalaokrise (5 replies)
- Klippfisk - trenger oppskrifter (4 replies)
- Sjokoladekarameller (3 replies)
- Hva spiser dere på nyttårsaften? (74 replies)
- Årets bursdagskake (33 replies)
- Hvor har hullene blitt av? (12 replies)
- Enkel kake som tar lite tid (18 replies)
- Dronning Mauds pudding (5 replies)
- Noen ribbetips? Har aldri lagd det før... (6 replies)
- Den store kalkuntråden (275 replies)
- Haster! MÅ jeg skifte pinnekjøttvann? (18 replies)
- Ble svoren sprø? (50 replies)
- Ribbehjelp 2 (3 replies)
- Ribbehjelp! (13 replies)
- Gratinering av juleskinken (3 replies)
- En hel vaniljestang i isen? (5 replies)
- Frossen reinsdyrfilet (3 replies)
- Sarah Bernhardt (25 replies)
- Karameller i mikrobølgeovn (14 replies)
- Melk i stedet for fløte til karameller? (1 replies)
- Når og hvor skal jeg tine pinnekjøttet? (6 replies)
- Oppskrift på saftig loff, gjerne med egg? (3 replies)
- Vin til kalkun? (14 replies)
- Hvit saus til pinnekjøtt (9 replies)
- Dessert på julaften? (70 replies)
- Koldtbord (9 replies)
- Hvilken forrett til kalkun og ribbe? (11 replies)
- Den perfekte ribbe (31 replies)
- Oppbevaring av pinnekjøtt + oppskrift på kålrabistappe à la Mim (45 replies)
- Hjeeeeelp (9 replies)
- Holbarhet på vin? (5 replies)
- Min barndoms leverpostei (3 replies)
- Hjemmelaget leverpostei (4 replies)
- Kan du anbefale en asiatisk restaurant i Oslo? (24 replies)
- Lettvint julegodt (7 replies)
- Hjemmelaget konfekt (4 replies)
- Holdbarhet på chutney? (5 replies)
- Hvilket sukker er minst farlig? (56 replies)
- Sunn, barnevennlig mat (4 replies)
- Bakte serinakaker i stad (5 replies)
- Årets pepperkakehus (38 replies)
- Baker dere 7 slag til jul? (68 replies)
- Hva er egentlig korinter? (2 replies)
- Peppermyntekonfekt. Haster litt! (11 replies)
- Hva mister du matlysten av? (43 replies)
- Hva smaker du ikke på? (90 replies)
- Spinoff fra klementiner: Hvordan skreller du banan? (30 replies)
- Salte, sunnere snacks? (11 replies)
- Peanøttsmør og transfett (23 replies)
- Pinnekjøtt på tilbud? (32 replies)
- Hvordan skreller du klementinene? (25 replies)
- Hvor lenge holder en kake seg i kjøleskap? (6 replies)
- Hyppig middag-liste (1 replies)
- Knust Yade trippel som kakepynt (20 replies)
- Hvordan er den ideelle banan? (59 replies)
- Morsom pynting av pepperkakedame? (3 replies)
- Hva er det vi har kjøpt? Mandelmasse? (10 replies)
- Oppskrift på rød saus til riskrem (36 replies)
- Meierismør eller margarin? (132 replies)
- Hvor kjøpe pinnekjøtt i Oslo? (12 replies)
- Hvilket tilbehør har du til risengrynsgrøten? (112 replies)
- Haster litt! Kesam - erstatning for crême fraîche? (4 replies)
- Forskjell på colakaker og brune pinner? (19 replies)
- Overspist på ostekake (7 replies)
- Ost som har stått framme hele natten (13 replies)
- SUR LUKT fra ribbeposen (5 replies)
- Godteri e.l. man kan lage og gi bort i julegave (103 replies)
- Anton Berg (3 replies)
- Bruker du samme stekepinsett til rått og stekt kjøtt? (41 replies)
- Dumt spørsmål om Biola (9 replies)
- Hva gjør dere med spagettien? (48 replies)
- Røkelaks og ikke eggerøre? (15 replies)
- Helsefarlig tran? (22 replies)
- Oversettelse av meny (dansk) (3 replies)
- Hva gjør jeg med rosenkål? (23 replies)
- Oscar's hamburgere (22 replies)
- Won ton av vårulldeig? (4 replies)
- Sukker i barnehagen (18 replies)
- Spinoff av en spinoff: Lørdagsgodteri (42 replies)
- Nok en spinoff fra tyggistråden (45 replies)
- Sjokolademousse. Hjelp! (2 replies)
- Spinnoff, tyggis (28 replies)
- Er sukkerfri tyggis lørdagsgodis? (106 replies)
- Pepperkaker: lys eller mørk sirup (11 replies)
- Eg er forelska ... (1 replies)
- Alternativer til Kolonihagen (3 replies)
- Trenger tips til saus i dag! (4 replies)
- Juletapas (2 replies)
- Ikke kjøp safran på apoteket (44 replies)
- Rødvin i mat? (2 replies)
- Uff. Fett- og sukkerbonanza (59 replies)
- Hva er den beste brødbakermaskinen? (11 replies)
- Hei! (4 replies)
- Hvor mye ost bruker dere på en uke? (39 replies)
- Er det noe galt med meg? - grønnsaker og wok (29 replies)
- Oppskriftsside (1 replies)
- Søndagsbakst...! (9 replies)
- Hjortestek (haster) (8 replies)
- Damping av grønnsaker (5 replies)
- Venninner på kvelds, hjelp (20 replies)
- Gelélokk til ostekake (24 replies)
- Alternativ til buljong og/eller kjøttkraft i mat (13 replies)
- Vasker du hender hver gang du skal spise noe? (91 replies)
- Hva er din favorittgrønnsak? (69 replies)
- Gulrotmedaljonger?? (5 replies)
- Hvetemel (2 replies)
- Holdbarhet på karbonadedeig (1 replies)
- Haster: Hva kan man gjøre med hardt brunsukker? (22 replies)
- Fonduehjelp (10 replies)
- Hvor finner jeg slike lefser? (34 replies)
- Nutana-burgerne (15 replies)
- Hel- og halvfabrikata ... (17 replies)
- Her er en glad-nyhet for enhver som liker Toro (Line*!) (52 replies)
- Foretrekker dere varm eller kald lunsj? (51 replies)
- Barselsbesøk (42 replies)
- Hjelp? Potetmos av mandel? (13 replies)
- "Kransekakevugge" (3 replies)
- Liker du oliven? (148 replies)
- Spinoff: liker du pannekaker og vafler? (59 replies)
- Alt som kan lages i vaffeljern (0 replies)
- Pannekaker som middag (84 replies)
- Spinnoff fra "Hopkak" (8 replies)
- Og hva er dette, da? (24 replies)
- Spinoff - vet du hva siladroppe er? (3 replies)
- Spinoff - vet du hva sættflåkak er? (11 replies)
- Vet du hva (12 replies)
- Hvor gammel kan kokt ris være når den skal stekes? (3 replies)
- Og "hoppkak" - hva er nå det? (21 replies)
- Hvor lenge kan hvitvin holde seg i romtemperatur? (0 replies)
- Spinoff fra "Vet du hva biffkak er" (20 replies)
- Vet du hva "biffkak" er? (38 replies)
- Matlagingsentusiaster, se her! (3 replies)
- Halloweenmuffins (21 replies)
- Hjelp, cøliaki (18 replies)
- Pizzabunn (23 replies)
- Whittard of Chelsea (2 replies)
- Eksotisk frukt i Oslo? (11 replies)
- Kjøttdeig som lukter fjøs/ku…? (16 replies)
- Oljer og omega (10 replies)
- Sjokoladekake til familiebursdag (barnefeiring) (7 replies)
- Godispose i bursdag? (125 replies)
- Beregne gelé og is ... (17 replies)
- God vin til ost og kjeks (9 replies)
- Oversikt over belgfrukter og koketid (stjålet fra krydder.no) (1 replies)
- Hva er det som gjør pølser til søppelmat? (111 replies)
- Rester av steik? (7 replies)
- Oppskrifter med pærer? (7 replies)
- Klubb/raspeball/komle (26 replies)
- Fersk gjær (17 replies)
- Luciaboller/kaker (30 replies)
- Detox-kur. Tips? (0 replies)
- Hva har du i termosen... (25 replies)
- Fredagskosemat (0 replies)
- Du er hva du spiser (20 replies)
- Kjøpehjelp ønskes (7 replies)
- En liten tanke sunnere pannekaker (12 replies)
- Kan rømme erstatte kesam i denne oppskriften? (7 replies)
- Finnbiffrester uten potetmos... (0 replies)
- Hva slags mat er enklest å lage til mange? (59 replies)
- Glitters middagsboks (28 replies)
- Hva heter sånn blanding av broccoli og blomkål? (12 replies)
- Yade-hjelp! (24 replies)
- Easylife (0 replies)
- Overvekt kontra undervekt ... (154 replies)
- Kan noen hjelpe meg? (6 replies)
- En trist observasjon ... (137 replies)
- En god sandwich - hva har du på? (17 replies)
- Mellommåltid (8 replies)
- Krabbe! (1 replies)
- "Grove" kanelboller (4 replies)
- Ja, her var det mye lekkert (29 replies)
- Hvor ofte holder du deg til planen når du lager mat? (4 replies)
- Har dere ofte middagsgjester? (11 replies)
- Hvem lærte deg å lage mat? (112 replies)
- Kan fibramel erstatte vanlig hvetemel i kaker? (2 replies)
- Trenger tips til venninnekveld-mat (5 replies)
- Hvor ofte har dere dessert? (59 replies)
- Funky kjøttdeig ... (4 replies)
- Kjøtt eller kål i bunn? (23 replies)
- Det er fem små Stratos (12 replies)
- Hvordan dekker du på bestikket (43 replies)
- Fryse avocado? (18 replies)
- Gryte av kjøttdeig som har stått ute i 3 1/2 time… (23 replies)
- Hvordan dekker du bordet? (42 replies)
- Dessert - barnedåp? (23 replies)
- Hva ville du spist en dag om du slapp lage maten selv og ikke tenkte på kalorier (46 replies)
- Hva har du spist i dag (lavkarbo)? (57 replies)
- Kessler? (5 replies)
- Store mengder basilikum (8 replies)
- Langpanneeplekake som egner seg til frysing (0 replies)
- Når man skal starte med lavkarbo (13 replies)
- Fårikål med mel? (89 replies)
- Velkomstdrink (19 replies)
- Toppen av matlykke ... (9 replies)
- I serien "Holdbarhet ..." (tørrgjær) (8 replies)
- Mer om drikkeflasker: Farlig aluminium? (14 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.