View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29

  1. Hjelp. Skal ha strimlet svinekjøtt til middag, men hva lage av det? (11 replies)
  2. Jeg trenger sunne og halvsunne påleggtips (58 replies)
  3. Smak på blå konditorfarge? (10 replies)
  4. Har kjøpt frityrkoker og trenger oppskrifter og tips (17 replies)
  5. Ønsker kakeforslag til ettårsdag (14 replies)
  6. Hvorfor blir man trøtt en stund etter å ha spist? (9 replies)
  7. Fysen på noe godt (9 replies)
  8. Vin til mat (2 replies)
  9. Fenikkel (9 replies)
  10. Drikker FP-ere vin? (176 replies)
  11. Hvorfor blir mitt hjemmebakte brød så fort tørt? (26 replies)
  12. Blir hummus like godt uten tahini? (15 replies)
  13. Noen som har forsøkt Meny matkalender? (27 replies)
  14. Grønnsaksuppe (1 replies)
  15. Honning og peanøttsmør (4 replies)
  16. Hvor mye vann i brøddeig? (24 replies)
  17. Haster: Selger de kokosmasse på Statoil? (7 replies)
  18. Til grønnsakssuppe (6 replies)
  19. Hvitløksmajones (8 replies)
  20. Hjelp meg litt (14 replies)
  21. Favorittknekkebrød? (33 replies)
  22. Farris eller pepsi max ? (8 replies)
  23. Brelett (152 replies)
  24. Ramsløk (11 replies)
  25. Å tine frossen lasagna i ovnen (7 replies)
  26. Hvor ofte spiser du fiskepinner? (151 replies)
  27. Gode matpakkelunsjidéer (2 replies)
  28. Rare påleggskombinasjoner? (63 replies)
  29. Pålegg på ristet brød? (83 replies)
  30. Hvor mye alkohol drikker du? (93 replies)
  31. Juice (5 replies)
  32. Fløtegratinerte poteter (2 replies)
  33. Natron versus bakepulver (13 replies)
  34. Leser du varedeklarasjonen? (106 replies)
  35. Holdbarhet igjen: Kjøttdeig (24 replies)
  36. Hvilken brødbakemaskin har dere, og er dere fornøyd? (27 replies)
  37. Kokosbollene mangler delfiafett ... (7 replies)
  38. Kakemonstre, se her! (13 replies)
  39. Holdbarhet på fenalår i romtemperatur? (6 replies)
  40. Hva drikker dine barn? *spinoff med poll* (101 replies)
  41. Gir du dine små barn koffein? (179 replies)
  42. Stekt, kald ytrefilet. Varmes? (7 replies)
  43. Enkel, men god saus til kalkun? (4 replies)
  44. Vinspørsmål (2 replies)
  45. Waldorfhjelp (13 replies)
  46. Roastbiff (3 replies)
  47. Hjelp!! Krise! (18 replies)
  48. Noen Sunnfjordinger her? (0 replies)
  49. Hjemmelagede hamburgere (15 replies)
  50. Hjelp! Ribba blir ferdig en time før gjestene kommer (8 replies)
  51. Et sausespørsmål (kalkun) Haster! (2 replies)
  52. Pinnekjøtt for dummies! (12 replies)
  53. Haster litt: Hvordan steke stuffing utenfor kalkunen? (5 replies)
  54. Minikoldtbord (6 replies)
  55. Bacalaokrise (5 replies)
  56. Klippfisk - trenger oppskrifter (4 replies)
  57. Sjokoladekarameller (3 replies)
  58. Hva spiser dere på nyttårsaften? (74 replies)
  59. Årets bursdagskake (33 replies)
  60. Hvor har hullene blitt av? (12 replies)
  61. Enkel kake som tar lite tid (18 replies)
  62. Dronning Mauds pudding (5 replies)
  63. Noen ribbetips? Har aldri lagd det før... (6 replies)
  64. Den store kalkuntråden (275 replies)
  65. Haster! MÅ jeg skifte pinnekjøttvann? (18 replies)
  66. Ble svoren sprø? (50 replies)
  67. Ribbehjelp 2 (3 replies)
  68. Ribbehjelp! (13 replies)
  69. Gratinering av juleskinken (3 replies)
  70. En hel vaniljestang i isen? (5 replies)
  71. Frossen reinsdyrfilet (3 replies)
  72. Sarah Bernhardt (25 replies)
  73. Karameller i mikrobølgeovn (14 replies)
  74. Melk i stedet for fløte til karameller? (1 replies)
  75. Når og hvor skal jeg tine pinnekjøttet? (6 replies)
  76. Oppskrift på saftig loff, gjerne med egg? (3 replies)
  77. Vin til kalkun? (14 replies)
  78. Hvit saus til pinnekjøtt (9 replies)
  79. Dessert på julaften? (70 replies)
  80. Koldtbord (9 replies)
  81. Hvilken forrett til kalkun og ribbe? (11 replies)
  82. Den perfekte ribbe (31 replies)
  83. Oppbevaring av pinnekjøtt + oppskrift på kålrabistappe à la Mim (45 replies)
  84. Hjeeeeelp (9 replies)
  85. Holbarhet på vin? (5 replies)
  86. Min barndoms leverpostei (3 replies)
  87. Hjemmelaget leverpostei (4 replies)
  88. Kan du anbefale en asiatisk restaurant i Oslo? (24 replies)
  89. Lettvint julegodt (7 replies)
  90. Hjemmelaget konfekt (4 replies)
  91. Holdbarhet på chutney? (5 replies)
  92. Hvilket sukker er minst farlig? (56 replies)
  93. Sunn, barnevennlig mat (4 replies)
  94. Bakte serinakaker i stad (5 replies)
  95. Årets pepperkakehus (38 replies)
  96. Baker dere 7 slag til jul? (68 replies)
  97. Hva er egentlig korinter? (2 replies)
  98. Peppermyntekonfekt. Haster litt! (11 replies)
  99. Hva mister du matlysten av? (43 replies)
  100. Hva smaker du ikke på? (90 replies)
  101. Spinoff fra klementiner: Hvordan skreller du banan? (30 replies)
  102. Salte, sunnere snacks? (11 replies)
  103. Peanøttsmør og transfett (23 replies)
  104. Pinnekjøtt på tilbud? (32 replies)
  105. Hvordan skreller du klementinene? (25 replies)
  106. Hvor lenge holder en kake seg i kjøleskap? (6 replies)
  107. Hyppig middag-liste (1 replies)
  108. Knust Yade trippel som kakepynt (20 replies)
  109. Hvordan er den ideelle banan? (59 replies)
  110. Morsom pynting av pepperkakedame? (3 replies)
  111. Hva er det vi har kjøpt? Mandelmasse? (10 replies)
  112. Oppskrift på rød saus til riskrem (36 replies)
  113. Meierismør eller margarin? (132 replies)
  114. Hvor kjøpe pinnekjøtt i Oslo? (12 replies)
  115. Hvilket tilbehør har du til risengrynsgrøten? (112 replies)
  116. Haster litt! Kesam - erstatning for crême fraîche? (4 replies)
  117. Forskjell på colakaker og brune pinner? (19 replies)
  118. Overspist på ostekake (7 replies)
  119. Ost som har stått framme hele natten (13 replies)
  120. SUR LUKT fra ribbeposen (5 replies)
  121. Godteri e.l. man kan lage og gi bort i julegave (103 replies)
  122. Anton Berg (3 replies)
  123. Bruker du samme stekepinsett til rått og stekt kjøtt? (41 replies)
  124. Dumt spørsmål om Biola (9 replies)
  125. Hva gjør dere med spagettien? (48 replies)
  126. Røkelaks og ikke eggerøre? (15 replies)
  127. Helsefarlig tran? (22 replies)
  128. Oversettelse av meny (dansk) (3 replies)
  129. Hva gjør jeg med rosenkål? (23 replies)
  130. Oscar's hamburgere (22 replies)
  131. Won ton av vårulldeig? (4 replies)
  132. Sukker i barnehagen (18 replies)
  133. Spinoff av en spinoff: Lørdagsgodteri (42 replies)
  134. Nok en spinoff fra tyggistråden (45 replies)
  135. Sjokolademousse. Hjelp! (2 replies)
  136. Spinnoff, tyggis (28 replies)
  137. Er sukkerfri tyggis lørdagsgodis? (106 replies)
  138. Pepperkaker: lys eller mørk sirup (11 replies)
  139. Eg er forelska ... (1 replies)
  140. Alternativer til Kolonihagen (3 replies)
  141. Trenger tips til saus i dag! (4 replies)
  142. Juletapas (2 replies)
  143. Ikke kjøp safran på apoteket (44 replies)
  144. Rødvin i mat? (2 replies)
  145. Uff. Fett- og sukkerbonanza (59 replies)
  146. Hva er den beste brødbakermaskinen? (11 replies)
  147. Hei! (4 replies)
  148. Hvor mye ost bruker dere på en uke? (39 replies)
  149. Er det noe galt med meg? - grønnsaker og wok (29 replies)
  150. Oppskriftsside (1 replies)
  151. Søndagsbakst...! (9 replies)
  152. Hjortestek (haster) (8 replies)
  153. Damping av grønnsaker (5 replies)
  154. Venninner på kvelds, hjelp (20 replies)
  155. Gelélokk til ostekake (24 replies)
  156. Alternativ til buljong og/eller kjøttkraft i mat (13 replies)
  157. Vasker du hender hver gang du skal spise noe? (91 replies)
  158. Hva er din favorittgrønnsak? (69 replies)
  159. Gulrotmedaljonger?? (5 replies)
  160. Hvetemel (2 replies)
  161. Holdbarhet på karbonadedeig (1 replies)
  162. Haster: Hva kan man gjøre med hardt brunsukker? (22 replies)
  163. Fonduehjelp (10 replies)
  164. Hvor finner jeg slike lefser? (34 replies)
  165. Nutana-burgerne (15 replies)
  166. Hel- og halvfabrikata ... (17 replies)
  167. Her er en glad-nyhet for enhver som liker Toro (Line*!) (52 replies)
  168. Foretrekker dere varm eller kald lunsj? (51 replies)
  169. Barselsbesøk (42 replies)
  170. Hjelp? Potetmos av mandel? (13 replies)
  171. "Kransekakevugge" (3 replies)
  172. Liker du oliven? (148 replies)
  173. Spinoff: liker du pannekaker og vafler? (59 replies)
  174. Alt som kan lages i vaffeljern (0 replies)
  175. Pannekaker som middag (84 replies)
  176. Spinnoff fra "Hopkak" (8 replies)
  177. Og hva er dette, da? (24 replies)
  178. Spinoff - vet du hva siladroppe er? (3 replies)
  179. Spinoff - vet du hva sættflåkak er? (11 replies)
  180. Vet du hva (12 replies)
  181. Hvor gammel kan kokt ris være når den skal stekes? (3 replies)
  182. Og "hoppkak" - hva er nå det? (21 replies)
  183. Hvor lenge kan hvitvin holde seg i romtemperatur? (0 replies)
  184. Spinoff fra "Vet du hva biffkak er" (20 replies)
  185. Vet du hva "biffkak" er? (38 replies)
  186. Matlagingsentusiaster, se her! (3 replies)
  187. Halloweenmuffins (21 replies)
  188. Hjelp, cøliaki (18 replies)
  189. Pizzabunn (23 replies)
  190. Whittard of Chelsea (2 replies)
  191. Eksotisk frukt i Oslo? (11 replies)
  192. Kjøttdeig som lukter fjøs/ku…? (16 replies)
  193. Oljer og omega (10 replies)
  194. Sjokoladekake til familiebursdag (barnefeiring) (7 replies)
  195. Godispose i bursdag? (125 replies)
  196. Beregne gelé og is ... (17 replies)
  197. God vin til ost og kjeks (9 replies)
  198. Oversikt over belgfrukter og koketid (stjålet fra krydder.no) (1 replies)
  199. Hva er det som gjør pølser til søppelmat? (111 replies)
  200. Rester av steik? (7 replies)
  201. Oppskrifter med pærer? (7 replies)
  202. Klubb/raspeball/komle (26 replies)
  203. Fersk gjær (17 replies)
  204. Luciaboller/kaker (30 replies)
  205. Detox-kur. Tips? (0 replies)
  206. Hva har du i termosen... (25 replies)
  207. Fredagskosemat (0 replies)
  208. Du er hva du spiser (20 replies)
  209. Kjøpehjelp ønskes (7 replies)
  210. En liten tanke sunnere pannekaker (12 replies)
  211. Kan rømme erstatte kesam i denne oppskriften? (7 replies)
  212. Finnbiffrester uten potetmos... (0 replies)
  213. Hva slags mat er enklest å lage til mange? (59 replies)
  214. Glitters middagsboks (28 replies)
  215. Hva heter sånn blanding av broccoli og blomkål? (12 replies)
  216. Yade-hjelp! (24 replies)
  217. Easylife (0 replies)
  218. Overvekt kontra undervekt ... (154 replies)
  219. Kan noen hjelpe meg? (6 replies)
  220. En trist observasjon ... (137 replies)
  221. En god sandwich - hva har du på? (17 replies)
  222. Mellommåltid (8 replies)
  223. Krabbe! (1 replies)
  224. "Grove" kanelboller (4 replies)
  225. Ja, her var det mye lekkert (29 replies)
  226. Hvor ofte holder du deg til planen når du lager mat? (4 replies)
  227. Har dere ofte middagsgjester? (11 replies)
  228. Hvem lærte deg å lage mat? (112 replies)
  229. Kan fibramel erstatte vanlig hvetemel i kaker? (2 replies)
  230. Trenger tips til venninnekveld-mat (5 replies)
  231. Hvor ofte har dere dessert? (59 replies)
  232. Funky kjøttdeig ... (4 replies)
  233. Kjøtt eller kål i bunn? (23 replies)
  234. Det er fem små Stratos (12 replies)
  235. Hvordan dekker du på bestikket (43 replies)
  236. Fryse avocado? (18 replies)
  237. Gryte av kjøttdeig som har stått ute i 3 1/2 time… (23 replies)
  238. Hvordan dekker du bordet? (42 replies)
  239. Dessert - barnedåp? (23 replies)
  240. Hva ville du spist en dag om du slapp lage maten selv og ikke tenkte på kalorier (46 replies)
  241. Hva har du spist i dag (lavkarbo)? (57 replies)
  242. Kessler? (5 replies)
  243. Store mengder basilikum (8 replies)
  244. Langpanneeplekake som egner seg til frysing (0 replies)
  245. Når man skal starte med lavkarbo (13 replies)
  246. Fårikål med mel? (89 replies)
  247. Velkomstdrink (19 replies)
  248. Toppen av matlykke ... (9 replies)
  249. I serien "Holdbarhet ..." (tørrgjær) (8 replies)
  250. Mer om drikkeflasker: Farlig aluminium? (14 replies)