View Full Version : Mat og kosthold
- "Tilberedt" pålegg (9 replies)
- Kan jeg bruke melka og baconet? (16 replies)
- Hurtigbløtlegging av bønner? (5 replies)
- En kjøttkakepoll (59 replies)
- Nespressokapsler - hvilken smak foretrekker du? (28 replies)
- Hvilket kjøkkenredskap brukes MEST og MINST? (9 replies)
- Når barnet ikke spiser grovt brød (16 replies)
- Hva er det sunneste kjøpebrødet? (37 replies)
- Hvor lenge kan middagsrester stå på kjøkkenbenken? (40 replies)
- Helsekost/Innvandrerbutikk/Grønnsakshandler (3 replies)
- Hvilken vin skal mamma få til bursdagen? (14 replies)
- Fiskegrateng kvelden før (7 replies)
- Kalorier i fetaost med 43% fett - hvilken beregning? (17 replies)
- Avsporing: Av oppskrifter jeg har funnet på FP (10 replies)
- Advarsel (46 replies)
- Bruker du melk som tørstedrikk? (41 replies)
- Travaglini Gattinara 2001 (1 replies)
- Haster - tørrgjør til søte deiger i en ikke-søt deig? (3 replies)
- Saus som passer til helstekt svinefilet (4 replies)
- Egg, eggehviter og eggeplommer om hverandre (6 replies)
- Fryse ned bønneburgere? (11 replies)
- Erstatte kremfløte med hva (haster) (1 replies)
- Wrigleys Extra med sjokolade, karamell og mint (4 replies)
- Yade med kaffe latte (40 replies)
- Chai latte (14 replies)
- Spelt i staden for kveitemjøl? (6 replies)
- Cultura utgått 2 september (6 replies)
- Hvordan oppbevare plommene for best holdbarhet? (26 replies)
- Rød paprika som lukter møkk (8 replies)
- Confecta mørk bakekakao sammenliknet med Freia bakekakao (0 replies)
- Kokebokskonkurrenten: Elektronisk variant for Kanina, Shamu og kanskje flere (34 replies)
- Tips til superenkel pynting av langpannekake? (20 replies)
- Kokeboksen - mitt nye oppskriftssystem (164 replies)
- Oppbevaring av marengsbunn (5 replies)
- God vin til reker? (10 replies)
- Hvordan bruke opp seks egg? (34 replies)
- Sukrin (3 replies)
- Prosjekt "Få mer energi" (22 replies)
- Gode kniver (30 replies)
- Hva kan jeg bruke rødbeter til? (4 replies)
- Alternativ til brødmat på skoleniste (6 replies)
- Rognebærgele (7 replies)
- Alternativ til brødmat (spørsmål) (18 replies)
- Glemte å dele opp kjøtt før jeg frøs det ned (11 replies)
- "Ikke spis brød på en måned" (29 replies)
- Sambal oelek vs hakket chili (9 replies)
- Pinto Beans? (3 replies)
- Hvordan lager du omelett? (15 replies)
- Er kokosboller på vei ut? (144 replies)
- Økologisk buljong fra Maggi (9 replies)
- Kafekaken på det søte liv (15 replies)
- Gi meg en oppskrift på soppsaus (16 replies)
- Lakrissaus? (16 replies)
- Din beste grøtoppskrift (3 replies)
- Tapas - catering - anbefaling ønskes! (16 replies)
- Stor kopp (30 replies)
- Kalorifattig, men mettende mat (22 replies)
- Hvordan sende den enkleste og beste oppskrift rett til helvete (24 replies)
- Espresso (14 replies)
- Spørsmål om saft (7 replies)
- Kan jeg spise restene? (25 replies)
- Modne meloner (3 replies)
- TORO på sporet! (454 replies)
- Hvor får jeg kjøpt Wasa crisp'n light rye? (22 replies)
- Repeat one. Kan man leve slik lenge? (52 replies)
- Hva kan jeg lage av egg? (19 replies)
- Mungbønner (3 replies)
- Hva spiser du akkurat nå? (280 replies)
- Beste sjokoladen du vet? (138 replies)
- Glitrende omtale av ikke-eksisterende restaurant (11 replies)
- Nettmøte med Fedon (om barns kosthold) (0 replies)
- Brunost vs. prim (7 replies)
- Det er et hellig øyeblikk... (6 replies)
- Smør uten melk - egenskaper (10 replies)
- Trenger oppskrift på engergibar/muslibar (22 replies)
- Grønnkål (10 replies)
- Lår av rådyr (41 replies)
- Veldig, veldig rask og sunn middag (8 replies)
- Mango? (20 replies)
- Ingredienser til taco (hjelp!) (40 replies)
- Vintips - skal til Rhindalen (1 replies)
- Ost og kjeks, trenger tips til tilbehør (32 replies)
- Hjelp, hvor får jeg tak i Tipo 00 på en søndag? (13 replies)
- En bekjennelse av vinsynder (9 replies)
- Amarone - hva knaske til? (16 replies)
- Få kake hel ut av langpanneform? (33 replies)
- Sjefen spanderte ost og kjeks på jobben i går (5 replies)
- Hvordan servere ost? (8 replies)
- Sjokoladekake (6 replies)
- HASTER - kiwi på ostekake + gele? (21 replies)
- Poser med lakris-Twist, hvor? (21 replies)
- Mama Lupes lavkarbo tortillas (4 replies)
- Når er det blåbærsesong? (25 replies)
- 700 gram bjørnebær (8 replies)
- Kan jeg bake med skummetmelk? (9 replies)
- Mel og annet som har gått ut på dato (5 replies)
- Abonnere på mat (8 replies)
- "Snacks" eller liten rett.. trenger tips! (14 replies)
- Hva spiser du når du er fysen på noe og velger noe sunt? (96 replies)
- Hva er mest usunt? (42 replies)
- Noen med en kjapp, god og barnevennlig oppskrift på isgalt? (14 replies)
- Firkantet/rektangulær springform? (7 replies)
- 76 måter sukker skader helsen på (5 replies)
- Hva skal jeg ha til dessert i dag? (3 replies)
- Tupperware cheesmart ostedings til kjøleskapet - trenger hjelp til lokket! (3 replies)
- Søtstoff eller sukker (37 replies)
- Hjelp ( steiking av brød ) (5 replies)
- Jeg har bestemt meg for å prøve å følge oppskrifter (8 replies)
- Coole skiver - hvor finner jeg kjølebagmatboks? (4 replies)
- Kaviar uten benzosyre? (15 replies)
- Vanvittig god kakeoppskrift ønskes (0 replies)
- Snopesyk og det er et mil til butikken (12 replies)
- Hvor mange gram jordbær i en kurv? (3 replies)
- Linfrø i brødoppskrift (3 replies)
- Hvordan holder dere orden på oppskriftene? (24 replies)
- Sikre vinnere når man er matleie? (16 replies)
- Hvilket smør/margarin bruker du på brødskiva? (87 replies)
- Heve deigen for mye? (2 replies)
- Haster! Pynte kake ... (4 replies)
- Charlottes iskrem (8 replies)
- Rajraj undres over meieriprodukter (4 replies)
- Av oppskriftene du har funnet på FP (99 replies)
- Påleggskjærer! (0 replies)
- Andebryst - hvordan tilbereder jeg det? (14 replies)
- Hvor i ovnen steker man pai? (3 replies)
- Kan man bli dårlig av å drikke sur melk? (6 replies)
- Sushi (32 replies)
- Hvordan får jeg kabareten ut av formen? (4 replies)
- Honning (10 replies)
- Jeg har åtte eggeplommer til overs (26 replies)
- Det beste jeg vet (64 replies)
- Ny sjokolade fra Freia (53 replies)
- Bruk av eplemos? (14 replies)
- Skyr i Norge? (78 replies)
- Pålegg uten farlige e-stoffer (21 replies)
- Hvordan lager dere kabaret? (74 replies)
- Spinoff: Hvordan lages det melk, kjøtt og alskens matvarer av Soya? (8 replies)
- Knøttsmå babyreker (3 replies)
- Skummel mat (75 replies)
- Vegetarpostei (9 replies)
- Hvilken av disse kakene kan lages 2 dager i forveien? (6 replies)
- Drikke til bacalao (22 replies)
- Gammel potetsalat (7 replies)
- Restaurant anbefaling - Straen Fiskerestaurant (Stavanger) (5 replies)
- Jeg har funnet en vin jeg liker! (4 replies)
- Tips til potet og annet tilbehør til svinefilet? (25 replies)
- Jeg får aldri til den gule kremen til suksessterte (21 replies)
- Noe moro å bake uten melk? (10 replies)
- Har du noen gode oppskrifter på lur? (1 replies)
- Nepe (6 replies)
- Kan en baguett ligge i kjøleskapet til imorgen? (14 replies)
- Hvor finner jeg en grei dobbelrist til grilling av fisk? (0 replies)
- Spiser du noen "merkelige" blandinger av pålegg på brødskiva? (42 replies)
- Hvor får jeg kjøpt smørpulver til popcorn? (80 replies)
- Topping/fyll på pizza (15 replies)
- Hjemmelaget syltetøy (3 replies)
- Holdbarhet på blåbær (1 replies)
- Pannekakespising (64 replies)
- Champagne; trenger råd (50 replies)
- Hvilke bær er dette? (8 replies)
- Hva fyller man i en marsipankake? Kom med deres favoritt (73 replies)
- Hvor bestille billigst mulig dåpskake? (69 replies)
- Hmrf! (25 replies)
- Sukkerfri uke, igjen (75 replies)
- Gi meg et kaketips! (7 replies)
- Rosèvin (2 replies)
- Spørsmål om Kitchen Aid kjøkkenmaskin (0 replies)
- Har stek blitt borte som helgemat? (18 replies)
- Tips: Stek pizza i gassgrillen (24 replies)
- Har noen en oppskrift på en liten deig? (5 replies)
- Hjælp! Har glemt at barnedåp krever kaker! (26 replies)
- sommerkoteletter -haster- (11 replies)
- Hva bruker du basilikum til? (4 replies)
- Billig og god dåpsmat? (38 replies)
- Hvor får jeg tak i kjernemelk (buttermilk)? (10 replies)
- Skal jeg fryse ned kanelsnurrene? (12 replies)
- Oppskrift på Manto (17 replies)
- Jordbæfyll i muffins (7 replies)
- Hjelp! Makrell i massevis. Trenger oppskrifter! (8 replies)
- Smoothie/blender maskin, hjelp (10 replies)
- Deilig smakstilsetning i graut (6 replies)
- Is når det er varmt (26 replies)
- Vafler (97 replies)
- Kan dette bli godt sammen? (5 replies)
- Hvordan få basilikumplanten til å leve? (9 replies)
- Kan jeg fryse ned basilikum? (16 replies)
- Må det være kaffefløte i denne kaken? (9 replies)
- Hvor finner jeg RJ's Natural Licorice Soft Eating? (3 replies)
- Vasker du jordbærene? (77 replies)
- Sei - hvordan i all verden? (16 replies)
- Kostholdsendring for å få mer overskudd (0 replies)
- Sånne som spraker på is / kake (10 replies)
- Kakeforslag? (10 replies)
- Menyforslag, forrett og hovedrett med vin (17 replies)
- Hva er holdbarhet på stekt kjøtt? (4 replies)
- Verdens beste hjemmelagede karbonader? (1 replies)
- Melkeskummerkjøpehjelp (6 replies)
- Er det vanskelig å farge marsipan mørk rød? (3 replies)
- Sjokoladesmørkrem (2 replies)
- Trenger vintips (0 replies)
- Tips til sunn og god "fastfood" (2 replies)
- Karbonader utgått på dato (6 replies)
- Tilbud på kasser med 1/2 liters brus noe sted? (12 replies)
- Eh, jeg glemte å ta ut lammekjøttet fra fryseren i går (3 replies)
- Hva bruker du blenderen din til? (29 replies)
- Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli? (3 replies)
- Farget sukker (5 replies)
- Lukter også grillet kylling? (17 replies)
- Dere som har laget bassengkake ... (8 replies)
- Har noen av dere laget denne kaken? (14 replies)
- Tips til billig og god mat til barseltreff? (98 replies)
- HASTER: Pisking av kremfløte (6 replies)
- En liten Slivovice... (1 replies)
- Nesten hjemmelaget potetsalat (0 replies)
- Hvor fort blir epler og bananer brune (oppskåret)? (6 replies)
- Kjøper du ferdiglaget potetsalat? (131 replies)
- Å beregne spekemat / rømmegrøt (2 replies)
- Middagstips (12 replies)
- Spørsmål om servering av rester i bursdagsselskap (23 replies)
- Holdbarhet på sjokoladekake (15 replies)
- Spinat i salat? (24 replies)
- Saus til oksestek (0 replies)
- Hva er egentlig pinjekjerner? (22 replies)
- Oppskrift på enkle, gode drinker (21 replies)
- Smooth! (11 replies)
- Sursøt saus (9 replies)
- Hvor lenge holder feta-ost seg etter den er åpnet? (32 replies)
- Rare sammensetninger (8 replies)
- Animal Planet (3 replies)
- Kan MME stå i kjøleskapet ei stund? (38 replies)
- Vokset kålrot (5 replies)
- Hva oppbevarer dere salat i? (21 replies)
- Begynnervin - hva skal jeg velge? (64 replies)
- Vin i disputasgave, tips? (8 replies)
- Holdbarhet, episode 1231: Egg (26 replies)
- Dine beste internettsider med oppskrifter? (6 replies)
- Fersk mozarella på pizza? (8 replies)
- Vinflaske som lekker i korken (3 replies)
- Haster: Tørrgjær for søte deiger (10 replies)
- Hjelp til alkoholvalg (23 replies)
- Bli-våken-mat/drikke (11 replies)
- Champagne og jordbær - hvilken vin? (12 replies)
- Tapas - tips til retter ønskes (3 replies)
- Oppbevare ferdigstekt paiskal og eggeplommer (6 replies)
- Minner meg om min mormor ... (1 replies)
- Kake-krise! (6 replies)
- Fra langpanne til springform (3 replies)
- Hva lager du is av? (15 replies)
- Løksuppe (0 replies)
- Sushi og holdbarhet? (2 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.