View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29

  1. "Tilberedt" pålegg (9 replies)
  2. Kan jeg bruke melka og baconet? (16 replies)
  3. Hurtigbløtlegging av bønner? (5 replies)
  4. En kjøttkakepoll (59 replies)
  5. Nespressokapsler - hvilken smak foretrekker du? (28 replies)
  6. Hvilket kjøkkenredskap brukes MEST og MINST? (9 replies)
  7. Når barnet ikke spiser grovt brød (16 replies)
  8. Hva er det sunneste kjøpebrødet? (37 replies)
  9. Hvor lenge kan middagsrester stå på kjøkkenbenken? (40 replies)
  10. Helsekost/Innvandrerbutikk/Grønnsakshandler (3 replies)
  11. Hvilken vin skal mamma få til bursdagen? (14 replies)
  12. Fiskegrateng kvelden før (7 replies)
  13. Kalorier i fetaost med 43% fett - hvilken beregning? (17 replies)
  14. Avsporing: Av oppskrifter jeg har funnet på FP (10 replies)
  15. Advarsel (46 replies)
  16. Bruker du melk som tørstedrikk? (41 replies)
  17. Travaglini Gattinara 2001 (1 replies)
  18. Haster - tørrgjør til søte deiger i en ikke-søt deig? (3 replies)
  19. Saus som passer til helstekt svinefilet (4 replies)
  20. Egg, eggehviter og eggeplommer om hverandre (6 replies)
  21. Fryse ned bønneburgere? (11 replies)
  22. Erstatte kremfløte med hva (haster) (1 replies)
  23. Wrigleys Extra med sjokolade, karamell og mint (4 replies)
  24. Yade med kaffe latte (40 replies)
  25. Chai latte (14 replies)
  26. Spelt i staden for kveitemjøl? (6 replies)
  27. Cultura utgått 2 september (6 replies)
  28. Hvordan oppbevare plommene for best holdbarhet? (26 replies)
  29. Rød paprika som lukter møkk (8 replies)
  30. Confecta mørk bakekakao sammenliknet med Freia bakekakao (0 replies)
  31. Kokebokskonkurrenten: Elektronisk variant for Kanina, Shamu og kanskje flere (34 replies)
  32. Tips til superenkel pynting av langpannekake? (20 replies)
  33. Kokeboksen - mitt nye oppskriftssystem (164 replies)
  34. Oppbevaring av marengsbunn (5 replies)
  35. God vin til reker? (10 replies)
  36. Hvordan bruke opp seks egg? (34 replies)
  37. Sukrin (3 replies)
  38. Prosjekt "Få mer energi" (22 replies)
  39. Gode kniver (30 replies)
  40. Hva kan jeg bruke rødbeter til? (4 replies)
  41. Alternativ til brødmat på skoleniste (6 replies)
  42. Rognebærgele (7 replies)
  43. Alternativ til brødmat (spørsmål) (18 replies)
  44. Glemte å dele opp kjøtt før jeg frøs det ned (11 replies)
  45. "Ikke spis brød på en måned" (29 replies)
  46. Sambal oelek vs hakket chili (9 replies)
  47. Pinto Beans? (3 replies)
  48. Hvordan lager du omelett? (15 replies)
  49. Er kokosboller på vei ut? (144 replies)
  50. Økologisk buljong fra Maggi (9 replies)
  51. Kafekaken på det søte liv (15 replies)
  52. Gi meg en oppskrift på soppsaus (16 replies)
  53. Lakrissaus? (16 replies)
  54. Din beste grøtoppskrift (3 replies)
  55. Tapas - catering - anbefaling ønskes! (16 replies)
  56. Stor kopp (30 replies)
  57. Kalorifattig, men mettende mat (22 replies)
  58. Hvordan sende den enkleste og beste oppskrift rett til helvete (24 replies)
  59. Espresso (14 replies)
  60. Spørsmål om saft (7 replies)
  61. Kan jeg spise restene? (25 replies)
  62. Modne meloner (3 replies)
  63. TORO på sporet! (454 replies)
  64. Hvor får jeg kjøpt Wasa crisp'n light rye? (22 replies)
  65. Repeat one. Kan man leve slik lenge? (52 replies)
  66. Hva kan jeg lage av egg? (19 replies)
  67. Mungbønner (3 replies)
  68. Hva spiser du akkurat nå? (280 replies)
  69. Beste sjokoladen du vet? (138 replies)
  70. Glitrende omtale av ikke-eksisterende restaurant (11 replies)
  71. Nettmøte med Fedon (om barns kosthold) (0 replies)
  72. Brunost vs. prim (7 replies)
  73. Det er et hellig øyeblikk... (6 replies)
  74. Smør uten melk - egenskaper (10 replies)
  75. Trenger oppskrift på engergibar/muslibar (22 replies)
  76. Grønnkål (10 replies)
  77. Lår av rådyr (41 replies)
  78. Veldig, veldig rask og sunn middag (8 replies)
  79. Mango? (20 replies)
  80. Ingredienser til taco (hjelp!) (40 replies)
  81. Vintips - skal til Rhindalen (1 replies)
  82. Ost og kjeks, trenger tips til tilbehør (32 replies)
  83. Hjelp, hvor får jeg tak i Tipo 00 på en søndag? (13 replies)
  84. En bekjennelse av vinsynder (9 replies)
  85. Amarone - hva knaske til? (16 replies)
  86. Få kake hel ut av langpanneform? (33 replies)
  87. Sjefen spanderte ost og kjeks på jobben i går (5 replies)
  88. Hvordan servere ost? (8 replies)
  89. Sjokoladekake (6 replies)
  90. HASTER - kiwi på ostekake + gele? (21 replies)
  91. Poser med lakris-Twist, hvor? (21 replies)
  92. Mama Lupes lavkarbo tortillas (4 replies)
  93. Når er det blåbærsesong? (25 replies)
  94. 700 gram bjørnebær (8 replies)
  95. Kan jeg bake med skummetmelk? (9 replies)
  96. Mel og annet som har gått ut på dato (5 replies)
  97. Abonnere på mat (8 replies)
  98. "Snacks" eller liten rett.. trenger tips! (14 replies)
  99. Hva spiser du når du er fysen på noe og velger noe sunt? (96 replies)
  100. Hva er mest usunt? (42 replies)
  101. Noen med en kjapp, god og barnevennlig oppskrift på isgalt? (14 replies)
  102. Firkantet/rektangulær springform? (7 replies)
  103. 76 måter sukker skader helsen på (5 replies)
  104. Hva skal jeg ha til dessert i dag? (3 replies)
  105. Tupperware cheesmart ostedings til kjøleskapet - trenger hjelp til lokket! (3 replies)
  106. Søtstoff eller sukker (37 replies)
  107. Hjelp ( steiking av brød ) (5 replies)
  108. Jeg har bestemt meg for å prøve å følge oppskrifter (8 replies)
  109. Coole skiver - hvor finner jeg kjølebagmatboks? (4 replies)
  110. Kaviar uten benzosyre? (15 replies)
  111. Vanvittig god kakeoppskrift ønskes (0 replies)
  112. Snopesyk og det er et mil til butikken (12 replies)
  113. Hvor mange gram jordbær i en kurv? (3 replies)
  114. Linfrø i brødoppskrift (3 replies)
  115. Hvordan holder dere orden på oppskriftene? (24 replies)
  116. Sikre vinnere når man er matleie? (16 replies)
  117. Hvilket smør/margarin bruker du på brødskiva? (87 replies)
  118. Heve deigen for mye? (2 replies)
  119. Haster! Pynte kake ... (4 replies)
  120. Charlottes iskrem (8 replies)
  121. Rajraj undres over meieriprodukter (4 replies)
  122. Av oppskriftene du har funnet på FP (99 replies)
  123. Påleggskjærer! (0 replies)
  124. Andebryst - hvordan tilbereder jeg det? (14 replies)
  125. Hvor i ovnen steker man pai? (3 replies)
  126. Kan man bli dårlig av å drikke sur melk? (6 replies)
  127. Sushi (32 replies)
  128. Hvordan får jeg kabareten ut av formen? (4 replies)
  129. Honning (10 replies)
  130. Jeg har åtte eggeplommer til overs (26 replies)
  131. Det beste jeg vet (64 replies)
  132. Ny sjokolade fra Freia (53 replies)
  133. Bruk av eplemos? (14 replies)
  134. Skyr i Norge? (78 replies)
  135. Pålegg uten farlige e-stoffer (21 replies)
  136. Hvordan lager dere kabaret? (74 replies)
  137. Spinoff: Hvordan lages det melk, kjøtt og alskens matvarer av Soya? (8 replies)
  138. Knøttsmå babyreker (3 replies)
  139. Skummel mat (75 replies)
  140. Vegetarpostei (9 replies)
  141. Hvilken av disse kakene kan lages 2 dager i forveien? (6 replies)
  142. Drikke til bacalao (22 replies)
  143. Gammel potetsalat (7 replies)
  144. Restaurant anbefaling - Straen Fiskerestaurant (Stavanger) (5 replies)
  145. Jeg har funnet en vin jeg liker! (4 replies)
  146. Tips til potet og annet tilbehør til svinefilet? (25 replies)
  147. Jeg får aldri til den gule kremen til suksessterte (21 replies)
  148. Noe moro å bake uten melk? (10 replies)
  149. Har du noen gode oppskrifter på lur? (1 replies)
  150. Nepe (6 replies)
  151. Kan en baguett ligge i kjøleskapet til imorgen? (14 replies)
  152. Hvor finner jeg en grei dobbelrist til grilling av fisk? (0 replies)
  153. Spiser du noen "merkelige" blandinger av pålegg på brødskiva? (42 replies)
  154. Hvor får jeg kjøpt smørpulver til popcorn? (80 replies)
  155. Topping/fyll på pizza (15 replies)
  156. Hjemmelaget syltetøy (3 replies)
  157. Holdbarhet på blåbær (1 replies)
  158. Pannekakespising (64 replies)
  159. Champagne; trenger råd (50 replies)
  160. Hvilke bær er dette? (8 replies)
  161. Hva fyller man i en marsipankake? Kom med deres favoritt (73 replies)
  162. Hvor bestille billigst mulig dåpskake? (69 replies)
  163. Hmrf! (25 replies)
  164. Sukkerfri uke, igjen (75 replies)
  165. Gi meg et kaketips! (7 replies)
  166. Rosèvin (2 replies)
  167. Spørsmål om Kitchen Aid kjøkkenmaskin (0 replies)
  168. Har stek blitt borte som helgemat? (18 replies)
  169. Tips: Stek pizza i gassgrillen (24 replies)
  170. Har noen en oppskrift på en liten deig? (5 replies)
  171. Hjælp! Har glemt at barnedåp krever kaker! (26 replies)
  172. sommerkoteletter -haster- (11 replies)
  173. Hva bruker du basilikum til? (4 replies)
  174. Billig og god dåpsmat? (38 replies)
  175. Hvor får jeg tak i kjernemelk (buttermilk)? (10 replies)
  176. Skal jeg fryse ned kanelsnurrene? (12 replies)
  177. Oppskrift på Manto (17 replies)
  178. Jordbæfyll i muffins (7 replies)
  179. Hjelp! Makrell i massevis. Trenger oppskrifter! (8 replies)
  180. Smoothie/blender maskin, hjelp (10 replies)
  181. Deilig smakstilsetning i graut (6 replies)
  182. Is når det er varmt (26 replies)
  183. Vafler (97 replies)
  184. Kan dette bli godt sammen? (5 replies)
  185. Hvordan få basilikumplanten til å leve? (9 replies)
  186. Kan jeg fryse ned basilikum? (16 replies)
  187. Må det være kaffefløte i denne kaken? (9 replies)
  188. Hvor finner jeg RJ's Natural Licorice Soft Eating? (3 replies)
  189. Vasker du jordbærene? (77 replies)
  190. Sei - hvordan i all verden? (16 replies)
  191. Kostholdsendring for å få mer overskudd (0 replies)
  192. Sånne som spraker på is / kake (10 replies)
  193. Kakeforslag? (10 replies)
  194. Menyforslag, forrett og hovedrett med vin (17 replies)
  195. Hva er holdbarhet på stekt kjøtt? (4 replies)
  196. Verdens beste hjemmelagede karbonader? (1 replies)
  197. Melkeskummerkjøpehjelp (6 replies)
  198. Er det vanskelig å farge marsipan mørk rød? (3 replies)
  199. Sjokoladesmørkrem (2 replies)
  200. Trenger vintips (0 replies)
  201. Tips til sunn og god "fastfood" (2 replies)
  202. Karbonader utgått på dato (6 replies)
  203. Tilbud på kasser med 1/2 liters brus noe sted? (12 replies)
  204. Eh, jeg glemte å ta ut lammekjøttet fra fryseren i går (3 replies)
  205. Hva bruker du blenderen din til? (29 replies)
  206. Holdbarhet på hjemmelaget majones/aïoli? (3 replies)
  207. Farget sukker (5 replies)
  208. Lukter også grillet kylling? (17 replies)
  209. Dere som har laget bassengkake ... (8 replies)
  210. Har noen av dere laget denne kaken? (14 replies)
  211. Tips til billig og god mat til barseltreff? (98 replies)
  212. HASTER: Pisking av kremfløte (6 replies)
  213. En liten Slivovice... (1 replies)
  214. Nesten hjemmelaget potetsalat (0 replies)
  215. Hvor fort blir epler og bananer brune (oppskåret)? (6 replies)
  216. Kjøper du ferdiglaget potetsalat? (131 replies)
  217. Å beregne spekemat / rømmegrøt (2 replies)
  218. Middagstips (12 replies)
  219. Spørsmål om servering av rester i bursdagsselskap (23 replies)
  220. Holdbarhet på sjokoladekake (15 replies)
  221. Spinat i salat? (24 replies)
  222. Saus til oksestek (0 replies)
  223. Hva er egentlig pinjekjerner? (22 replies)
  224. Oppskrift på enkle, gode drinker (21 replies)
  225. Smooth! (11 replies)
  226. Sursøt saus (9 replies)
  227. Hvor lenge holder feta-ost seg etter den er åpnet? (32 replies)
  228. Rare sammensetninger (8 replies)
  229. Animal Planet (3 replies)
  230. Kan MME stå i kjøleskapet ei stund? (38 replies)
  231. Vokset kålrot (5 replies)
  232. Hva oppbevarer dere salat i? (21 replies)
  233. Begynnervin - hva skal jeg velge? (64 replies)
  234. Vin i disputasgave, tips? (8 replies)
  235. Holdbarhet, episode 1231: Egg (26 replies)
  236. Dine beste internettsider med oppskrifter? (6 replies)
  237. Fersk mozarella på pizza? (8 replies)
  238. Vinflaske som lekker i korken (3 replies)
  239. Haster: Tørrgjær for søte deiger (10 replies)
  240. Hjelp til alkoholvalg (23 replies)
  241. Bli-våken-mat/drikke (11 replies)
  242. Champagne og jordbær - hvilken vin? (12 replies)
  243. Tapas - tips til retter ønskes (3 replies)
  244. Oppbevare ferdigstekt paiskal og eggeplommer (6 replies)
  245. Minner meg om min mormor ... (1 replies)
  246. Kake-krise! (6 replies)
  247. Fra langpanne til springform (3 replies)
  248. Hva lager du is av? (15 replies)
  249. Løksuppe (0 replies)
  250. Sushi og holdbarhet? (2 replies)