View Full Version : Mat og kosthold
- Ukemeny (8 replies)
- Hjelp meg med alternativ urt ... (17 replies)
- Point of no return (54 replies)
- Herlige retter av linser, bønner og nøtter (5 replies)
- Kjipt! (14 replies)
- Fryse ostekake? (4 replies)
- Er dere lei av kjøtt etter julen? (53 replies)
- Har havregryn, what to do? (15 replies)
- Fløte - utgått på dato (9 replies)
- Restaurantanbefaling i Oslo? (2 replies)
- Hjelp til oversettelse av oppskrift! (5 replies)
- Pinnekjøttet ... (15 replies)
- Hva gjør jeg feil? (blender-problem) (2 replies)
- Haster: Hvor mange grader skal kalkunbryst ha? (18 replies)
- Kalkun (0 replies)
- Flytende dessert ... (0 replies)
- Pepperkakedeig-oppbevaring i kjøleskap (0 replies)
- Kalkun (11 replies)
- Kan jeg koke innmaten til kalkunen i dag? (7 replies)
- Forslag til nyttårsmiddag (5 replies)
- Marengsbunnen sprekker opp (0 replies)
- Billige middager (35 replies)
- Juicemaskin (2 replies)
- Drikke til frokosten (8 replies)
- Meny på nyttårsaften (36 replies)
- Nyttårsdessert (30 replies)
- Tips til tapasbuffet? (1 replies)
- Din beste marinade til kyllingvinger? (2 replies)
- Dronning Maud-fromasj uten portvin? (42 replies)
- Pinnekjøtt, vannes ut i romtemperatur eller kjølig? (12 replies)
- Noen som vet om restauranter som er åpne i Oslo 3. juledag? (1 replies)
- Hva gjør jeg med eplene og sviskene til kalkunen? (4 replies)
- Ribbe som ikke blåser seg opp (3 replies)
- Hvor lenge holder karamellpudding seg? (4 replies)
- Hvert eneste år får jeg høre denne (15 replies)
- Haster! Ang. ribbe (3 replies)
- Surkålhjelp (0 replies)
- Dere som bruker mandelessens i riskremen! (0 replies)
- Grillen på stekovnen er røket (4 replies)
- Klarer jeg å lage risengrynsgrøt av 2 liter melk uten å svi alt sammen? (26 replies)
- Hvilke pålegg spiser dere mest av i julen? (45 replies)
- Mandler til kransekake - foodprocessor? (9 replies)
- Ikeas pepperkakedeig (7 replies)
- Hva passer i en gave sammen med balsamico? (5 replies)
- HASTER! Erstatte natron? (12 replies)
- Hvor mye riskrem til 9 personer? (21 replies)
- De er tom for ribbe i butikken! (7 replies)
- Hva står på handlelisten deres til jul? (28 replies)
- Hva spiser dere i jula? (16 replies)
- Hvor mange Fjordland-pakker til riskrem til 11 personer? (12 replies)
- Grøt i Ultra Plus fra Tupperware? (0 replies)
- Kan jeg lage karamellpuddingen i morgen? (2 replies)
- Tilbehør til pinnekjøtt (62 replies)
- Hvor mye pinnekjøtt og hva til dessert etterpå? (23 replies)
- Hvilken vin til julekalkunen? (5 replies)
- Whisky - anbefalinger (17 replies)
- Pepperkake med blåskimmelost (15 replies)
- Vegetarisk festmåltid (3 replies)
- Hjelp, haster ang Jul med Helstrøm, surkål koketider (5 replies)
- Chai Latte-muffins (78 replies)
- Ribbekrise ... (8 replies)
- Oppbevaring av pinnekjøtt (5 replies)
- "Spennende" sjokolade? Hvor kjøpe? (28 replies)
- Hva serverer dere til middagsgjester i julen? (32 replies)
- Haster: Hvor lenge holder eggeplommene! (2 replies)
- Steketid lussekatter HASTER! ;-) (5 replies)
- Glutenfritt mel som er gått ut på dato (23 replies)
- Tine meierismør-usaltet? (8 replies)
- Hvor få tak i pepperkakeformer? (13 replies)
- Hvor i Oslo kan jeg få tak i kjøttdeig av får? (18 replies)
- Muskatnøtt - er det en nøtt? (5 replies)
- Spiser dere spekemat til grøt? (68 replies)
- Spiser barna deres grøt? (35 replies)
- Hjelp lavkarbo for nybegynnere (1 replies)
- Hvilken egenskap gir surmelk i bakst? (3 replies)
- Forslag til hvordan få jenta mi til å spise grønnsaker (17 replies)
- Hvilken Twist-sjokolade er best? (105 replies)
- Forslag? (12 replies)
- Hva er deres favorittkokebøker? (40 replies)
- Forheving er bortkastet tid (22 replies)
- Hvor spise romantisk og GOD middag for 5 års bryllupsdag? (14 replies)
- Buffetrestaurant i eller rundt Oslo nå før jul (1 replies)
- Fikenmarmelade (23 replies)
- Spinoff av "Kan mannen lage mat"? (9 replies)
- Smører jeg formen, eller bruker jeg bakepapir? (6 replies)
- Chai latte? (26 replies)
- Spiser du lutefisk? (60 replies)
- Glutenfritt brød i bakemaskin (3 replies)
- Kan mannen lage mat? (149 replies)
- Smør på brød (58 replies)
- Hvordan blir det med julebaksten i år? (69 replies)
- Oppbevaring av Cacas-farger (5 replies)
- Kan man bruke ferdigposer for å lage lussekatter og julebrød? (1 replies)
- Har dere bakt After Eight-kaker? (2 replies)
- Hvor ofte spiser dere fisk? (43 replies)
- Har Ikea sluttet å selge kakemann-deigen sin? (21 replies)
- Hvilken kokebok (1 replies)
- Smaker man forskjell på kaffe med og uten koffein? (16 replies)
- Hvor lenge kan biscotti oppbevares (3 replies)
- Kokt potet (4 replies)
- Eplekake i langpanne, oppskrift? (3 replies)
- Spin-off: Hvordan få svartbrent sukker ut av brødform? (6 replies)
- Holdbarhet på åpnet curry paste glass (5 replies)
- Smelte sukker i brødform på induksjonsovn (11 replies)
- Bayonneskinke med plast rundt (18 replies)
- Glitters parmesankylling (131 replies)
- Biff (32 replies)
- Hva slags godteri til pepperkakehus? (9 replies)
- Noen som har bestilt kakebilder fra helt i 100? (10 replies)
- Glyserol i stedetfor tragant i marsipan? (5 replies)
- Sukkerfri marsipan (45 replies)
- Safran - støtes i morter? (21 replies)
- Kan man lage farsemat uten foodprocessor? (0 replies)
- Er det noen som liker billigbrusen? (46 replies)
- Hvilken risgrøt er best? (68 replies)
- HVOR finner jeg ferdig pepperkakehus?? (7 replies)
- Blir du grinete om du ikke får mat ofte nok/tidsnok? (73 replies)
- Hjelp til Spiderman-kake (27 replies)
- Kokeboken fra Grønn hverdag? (3 replies)
- Hvordan tilbereder jeg svinekoteletter, og hvilken saus? (5 replies)
- Unngå byggskader, bak pepperkakehus etter forskriftene (1 replies)
- Hvor ofte spiser dere kokte poteter? (51 replies)
- Sintef gir gode råd for pepperkakehus (18 replies)
- Kan Oreo kaken fryses? (2 replies)
- Mislykket pepperkakedeig: hva kan jeg gjøre? (13 replies)
- Sarah Bernhardt - trøffelkremen vil ikke stivne (7 replies)
- Tips til fingermat ønskast! (12 replies)
- Store pepperkakeformer (14 replies)
- Matråd (3 replies)
- Ikke-økologiske appelsiner i drikke? (13 replies)
- Lørdagsmiddag (10 replies)
- Importere kosttilskudd? (2 replies)
- Chipotle-chili? Kosher-salt? (19 replies)
- Mat for en bedre psyke (76 replies)
- Hvilke retter byr dere helt i mot? (141 replies)
- 7 sortar til jul? (60 replies)
- Spiser dere pølseskinnet? (51 replies)
- Hvordan få småbarn til å spise 50 g protein hver dag? + sunt fett? (55 replies)
- Lap top lunch box eller lignende i salg i Norge? (11 replies)
- Oppskrift på (eller tips om) lyst brød som er sunt? (31 replies)
- Forteller dere barnehagen/skolen at maten er sunn? (31 replies)
- Noen med digitalvekt som kan hjelpe meg? (13 replies)
- Synes dere brødskiver er dårlig skolemat? (50 replies)
- Unngå lukt av kokte egg? (2 replies)
- Smaksforsterkere (glutamat) (14 replies)
- Hornsalt - utgått på dato (7 replies)
- Hjemmelaget tomatsuppe (3 replies)
- Tapasrestaurant i Oslo? (0 replies)
- Sushisted i Oslo med annen sjømat også? (0 replies)
- Tilbud på svineknoke på Obs (32 replies)
- Nøtter (9 replies)
- Grillbein i fryseren - holdbarhet? (6 replies)
- Hjelp!! hvor lenge steker man kylling med bacon rundt i stekeovnen? (2 replies)
- Små næringsrike måltider? (5 replies)
- Anbefale mongolsk restaurant i Oslo? (17 replies)
- Kan jeg steke 2 brett knekkebrød om gangen i ovnen? Haster (4 replies)
- Rømme som har gått ut på dato (54 replies)
- Danske delikatesser (1 replies)
- Matpakkeregler? (145 replies)
- Kylling fra Solvinge (Rema 1000) (0 replies)
- Purre og gulrøtter (6 replies)
- Er det noen som har forsøkt å farge pepperkakedeigen? (10 replies)
- Handler dere billigmerker? (85 replies)
- Oppskrift på kjøttboller og pastasalat (4 replies)
- Gjester til middag til helgen - og vi serverer....hva? (0 replies)
- Får barna hjelpe til på kjøkkenet? (79 replies)
- Når vinkorken smuldrer opp (4 replies)
- Fotballkake fra hel**** (33 replies)
- Rødvin som stikkord i kryssord (11 replies)
- Hvor lenge holder kjøttdeig seg i fryseren? (14 replies)
- Milka triolade (7 replies)
- Rødvinstips til bacalao (4 replies)
- Tapas take away oslo? (0 replies)
- Inneholder kinopopcorn melk? (20 replies)
- Vintips til ost og kjeks (5 replies)
- Medbrakt avokado og sharon-frukt? (6 replies)
- Ica vanillinsocker (25 replies)
- Mat-tips til kresent barn (4 replies)
- Spinoff: Er pannekaker middag? (78 replies)
- Spinoff: spiser dere suppe sammen med pannekaker? (84 replies)
- Spiser du bacon sammen med pannekaker? (98 replies)
- Steke bacon i ovn? (7 replies)
- Deilig dessert som ikke er så avansert å lage? (21 replies)
- Haster - brødspørsmål (10 replies)
- Muffinsene mine blir brent på undersiden (16 replies)
- Laptop lunsjboks! har dere noen spennende nisteforslag? (3 replies)
- Gjøre klar gratinerte poteter på forhånd? (8 replies)
- Hva slags krem til pynting av bursdagskaker? Sånn smøraktig krem (0 replies)
- Kan man male på marshmallowsfondant? (14 replies)
- "Tykkere" melisglasur? (47 replies)
- Tapas for dummies (11 replies)
- Selger de "candy corn" noen steder nå? (35 replies)
- Lunken kaffe latte på Nespressomaskin (21 replies)
- Lipton Green tea intense mint (6 replies)
- Foccaccia - kjapt spørsmål (11 replies)
- Hvilke(n) Nespresso-kaffe er din favoritt? (17 replies)
- Hvor får jeg kjøpt pepperkakeformer? (20 replies)
- "Options"-kakao - er det en sånn slankegreie? (25 replies)
- Bakt potet med tilbehør? (19 replies)
- Jeg har lyst å lage mat fra bunnen av (21 replies)
- Hotell 33 (7 replies)
- Tapas i Trondheim (catering) (1 replies)
- Tørrgjær vs. vanlig gjær (1 replies)
- Hvordan forberede barn på kostholdsomlegging? (18 replies)
- Melissa "Best i test på TV2" brødbakemaskin på min lokale Rema 1000 til 200 kroner! (23 replies)
- Hva skal dere ha til middag i dag? (1046 replies)
- Hvorfor skal man ikke spise palmeolje? (1 replies)
- Jeg tror jeg har tråkket i husmorsalaten (112 replies)
- Hjemmelagede meiseboller - hva bør de inneholde? (6 replies)
- Nespressokapsler (15 replies)
- Hva skal jeg spise? (6 replies)
- Bake brød selv? (12 replies)
- Riskrem, med eller uten mandelessens (89 replies)
- Middagsplan (22 replies)
- Sier ordet knekkebrødstenger deg noe? (13 replies)
- Spinnoff: Unngår du å konsumere juleprodukter før desember? (96 replies)
- Pølser (13 replies)
- Nei til julemarsipan, ja til høstmarsipan! (146 replies)
- Frokostniste til barnehageborn (7 replies)
- Bladet smart mat som var med i Allers en gang i 2008 (0 replies)
- Quaker Havre grøt i porsjonspakninger-sunne? (13 replies)
- Syltetøy og andre ting man kan putte på glass (11 replies)
- Engelsk ølgjær (3 replies)
- Er zucchini spiselig etter frostnetter? (2 replies)
- All bran, eventuellt andre frokostblandinger (2 replies)
- Brukbare kokebøker (2 replies)
- Middagshjelpen.no (28 replies)
- Fersk fiskegrateng fra Rema - finnes den fremdeles? (2 replies)
- Skummet melk i matlaging? (7 replies)
- Smalahovud i Oslo? (24 replies)
- Hvordan åpner jeg kokosnøtten (11 replies)
- Hvor raskt må rester av ris i kjøleskap? (1 replies)
- Hvordan kan jeg lære om lavkarbo? (14 replies)
- Forskjellen mellom grønnsaker på torget og i butikken? (1 replies)
- Haster! Matmuffins spørsmål (6 replies)
- Bruksanvisning på sushi (63 replies)
- Har gått ned to kilo på 5 dager (7 replies)
- Sørlandschips med Peppes Pizza-smak (42 replies)
- Pølsemiddag (24 replies)
- Steke frossent kalkunbryst? (2 replies)
- KRISE - trenger velprøvd brownies-oppskrift! (18 replies)
- Gelé - når skal den stivne? (19 replies)
- Det hjelper å klage til leverandør (4 replies)
- Hva har dere i kjøleskapet? (23 replies)
- Vask av grønnsaker (33 replies)
- Verdens beste sjokolade (9 replies)
- Anbefal meg en håndmikser! (2 replies)
- Fargestoffene dere bruker til kakene? (9 replies)
- Hvilket flaskevann foretrekker du? (28 replies)
- God drikke uten søtning (35 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.