View Full Version : Mat og kosthold
- Vegetar/vegan og steking (32 replies)
- Kokosmelkspørsmål (8 replies)
- Tips ønskes: Vegetarianer og glutenallergiker (3 replies)
- Anbefal meg dessert til tex-mex-mat (15 replies)
- Adams matkasse (119 replies)
- Spiselige kakebilder med rask levering (3 replies)
- Smoothie (11 replies)
- Bursdagskake (10 replies)
- Egg- og melkefri muffins-/kakemiks (6 replies)
- Hvilken av de nye taco-spisestedene i Oslo bør jeg velge? (19 replies)
- Kjappe, sunne og gode middagstips til matlei husmor (37 replies)
- Hva spiser du på fjellet? (13 replies)
- Oppbevaring av muffins (4 replies)
- Kan man gi bort nutramigen? (9 replies)
- Bolletid igjen (89 replies)
- Har dere sett Cowspiracy? (0 replies)
- Hjelp: uferdig CCCB! (4 replies)
- Heldige meg - tilslørte bondepiker (4 replies)
- Trenger barnevennlig og vegetarisk evt. halal lørdagsmat (17 replies)
- Raske matretter med fisk (1 replies)
- Laktosefritt margarin (3 replies)
- Hva er matbudsjettet deres på? (41 replies)
- 5 liter naturell yoghurt (2 replies)
- Laktosefri alternativ til sur skummet kulturmelk (4 replies)
- Hvordan tilberede fersk skrei? (2 replies)
- Dere med kaffemaskin med kaffebønner i, hvor og hva bruker dere? (16 replies)
- Kokt torsk - holdbarhet (1 replies)
- Grønnsaksutfordringen (11 replies)
- Smørkrem - holdbarhet. Haster! (9 replies)
- Spiser dere av og til uten ungene? (107 replies)
- Obs - møllerens sjokoladekake (16 replies)
- Hvilken pepperkvern? (1 replies)
- Tunfisksalater? (14 replies)
- Riskoker som brenner risen (8 replies)
- Hvorfor skal man ikke drikke saft? (114 replies)
- Kornete ostesaus (3 replies)
- Holdbarhet blåmuggost (10 replies)
- Listeria i frosne bær nå? (2 replies)
- Problemer med konsistenser og blandet mat (10 replies)
- Varmluft eller ikke? (7 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd (1125 replies)
- Hvordan rengjør du vaffeljernet? (24 replies)
- Haster: Langtidssteking svinestek (1 replies)
- Spise dobbeltfrosset mat? (2 replies)
- Hvordan bake mer luftige/større grovbrød? (16 replies)
- Gode kikerter? Og falafeloppskrift? (5 replies)
- Finnes det usaltet melkefritt smør eller margarin? (23 replies)
- Mathallen, hvilket spisested? (6 replies)
- Nespresso, er det berre meg? (54 replies)
- Holdbarhet åpnet kjøttdeig (haster litt) (11 replies)
- Erstatning for maismel (12 replies)
- Kaviar og hvitost - en uvanlig kombinasjon? (77 replies)
- Kuttet havre (111 replies)
- Vegetarmat (5 replies)
- 2 store og 3 små, hvilken matkasse velger vi? (11 replies)
- Asiatisk restaurant i Bærum? (25 replies)
- Knallgode vitaminbomberetter? (25 replies)
- Hjelp til ukesmeny? (22 replies)
- Enkel, men god meny for femtiårsdag med familie? (23 replies)
- Lunsjsted i nærheten av Oslo konserthus? (7 replies)
- Holdbarhet på Waldorfsalat (5 replies)
- Ta med "helsekostprodukter" fra England? (9 replies)
- Sukkerfri uke/måned/år for barn - hva synes du? (78 replies)
- Ferdig Browniesmiks i muffinsformer og steketid. (1 replies)
- Kjeksbunnen til ostekaken smeltet? (19 replies)
- Forrett med kamskjell (12 replies)
- Nyttårsmeny 2014 (75 replies)
- Nyttårsaften (10 replies)
- Steke to ting i stekeovnen samtidig (9 replies)
- Pinnekjøttspørsmål (24 replies)
- "Livsstilsendring", tips og hjelp ønskes (30 replies)
- Popcorn og salt (42 replies)
- Kald kalkun (6 replies)
- Nyttårsdessert (21 replies)
- Nyttårskalkun - hva velger man? (16 replies)
- Pinnekjøtt for dummies (15 replies)
- Forhåndsskrelle poteter? (8 replies)
- Skjerper du pinnekjøttet? (40 replies)
- Biff til jul (13 replies)
- Julegrøten (31 replies)
- Holder deigen seg i dagevis? (3 replies)
- Hvor spiser man den beste lunsjen i Lillestrøm? (12 replies)
- Hvordan lage en knallgod kålrabistappe? (11 replies)
- Pinnekjøtt - hvilken produsent? (23 replies)
- Hvor kjøper du ribbe? (18 replies)
- Julebrunch (9 replies)
- Vegetarmat uten melk og gluten (6 replies)
- Hva slags mat redder deg når du ikke har matlyst? (62 replies)
- Hvilken er Gjøviks beste matbutikk? (2 replies)
- Tips meg om gode romjulsmiddager som er greie å lage! (9 replies)
- Kva er menyen 1. juledag? (52 replies)
- Vegetarmat til romjulsselskap (26 replies)
- Fryse surkål og rødkål (11 replies)
- Handleliste til jul (41 replies)
- Oppskrift på mandelmakroner e.l. - med sjokoladetrekk? (18 replies)
- Hvilke kjøpeprodukter er minst kjipe å ha med på skoleavslutning? (51 replies)
- Hardkokt egg - holdbarheit? (5 replies)
- 6 tiloversblevne eggeplommer (9 replies)
- Hvor får jeg tak i spiralizer? (2 replies)
- Ang mandler i Sarah Bernhardt langpanne (4 replies)
- Pastarestaurant med tenåringer - Oslo sentrum (7 replies)
- Hvor får jeg kjøpt rispapir? (2 replies)
- Vinduer i pepperkakehus (19 replies)
- Restaurant for litt kresen 12-åring - det norske teateret (1 replies)
- Pepperkakehus og limpistol (16 replies)
- Sier dere av og til et fornuftig "nei takk"? (106 replies)
- Dessert etter bacalao (8 replies)
- [2014] Årets beste pinnekjøtt? (13 replies)
- Krydder til appelsin/tranebær-småkaker? (2 replies)
- Den beste kjøpte pepperkakedeigen? (13 replies)
- Hvordan oppbevarer dere fersk fisk? (6 replies)
- Din favorittoppskrift med torsk? (10 replies)
- Lettvint mat til juletrefest (6 replies)
- Glasur til å pynte pepperkaker med? Teofelia? Noen andre? Hjelp. (43 replies)
- Bake muffins kvelden før selskapet? (8 replies)
- Fodmap-diett og brød (10 replies)
- [Baking, tysk] Pottasche? (5 replies)
- Anthon Berg råmarsipan (20 replies)
- Middagsforslag - vegetarisk/vegansk (10 replies)
- Svær klump av polka (3 replies)
- Vegetarisk januar (29 replies)
- Cava eller chablis til tapas? (Ikke generelt, men ut fra to bestemte typer) (2 replies)
- Hvit sjokoladekake? (3 replies)
- Oppbevare eggeplommer (2 replies)
- Jamie Oliver (10 replies)
- Urtesalt (8 replies)
- Kan jeg fryse couscous? (1 replies)
- Får du middagen levert på døra? (171 replies)
- Vin til gravlaks? (12 replies)
- Lettvint til å ha med på juleavslutning (12 replies)
- Bringebærte (12 replies)
- Forrett når hovedretten er reinsdyr (31 replies)
- Lavkarbo - er det noen som driver på med det ennå? (32 replies)
- Julemat i Oslo i litt fredelige omgivelser? (6 replies)
- [Kjøkkendings] Mandolin (13 replies)
- Lasagne (12 replies)
- Matlaging igjen: Matlaging i oppveksten vs. matlaging som voksen (54 replies)
- Spinoff: Hvilke Toro-retter spiser du i dag? (228 replies)
- Hvor mye tid bruker dere på middag i hverdagen? (44 replies)
- Barndomsretter du ikke lenger spiser (273 replies)
- Restaurant i nærheten av Det Norske Teateret (6 replies)
- Armagnac som erstatning for konjakk i fruktkake? (3 replies)
- Vita Hjertego' bit som pizzaost? (2 replies)
- Noen som har smakt denne? (17 replies)
- Sushiris til bruk dagen etter (3 replies)
- Hvilken matkasse vil vi ha? (46 replies)
- Kun kjøkkenmaskin (21 replies)
- Smak til popcorn (14 replies)
- Baking av brød (36 replies)
- Nytt regelverk for merking av matvarer (13 replies)
- Men den som spiser gulerøtter, knekkebrød og peppernøtter ... (58 replies)
- Hva er grilletter? (16 replies)
- Kan jeg servere sec champagne til ribbe og pinnekjøtt? (17 replies)
- Koldtbord i barnebursdag (2 replies)
- En skikkelig god rødvin (26 replies)
- Lær meg om popcorn (9 replies)
- Restaurant i nærheten av Edderkoppen? (7 replies)
- Rolig restaurant i Oslo sentrum? (21 replies)
- Utlevering fra Godt Levert - hvis man ikke er hjemme (6 replies)
- Erfaringer med pepperkakeformer med toppmønster (6 replies)
- Matkassefirmaer som kaster mye mat (4 replies)
- Skåldede mandler, holdbarhet? (3 replies)
- Middagstips - desperat (2 replies)
- Hvor mye Toro sjokoladekake? (13 replies)
- Hvem planlegger vanligvis middagen? (100 replies)
- Matkasse - er det vits i? (84 replies)
- Finnes det adventskalender med GOD sjokolade? (33 replies)
- Hva gikk galt med rugbrødene mine? (2 replies)
- Baking, hva bør jeg kunne? (53 replies)
- Middager med kylling (11 replies)
- Når bør jeg bake? (10 replies)
- Gode Earl Grey blends? (1 replies)
- Lammesadel (0 replies)
- Ostekake med bakepulver (3 replies)
- Siste forbruksdag (9 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? (1003 replies)
- Champagneria (9 replies)
- Anbefalt restaurant på Grünerløkka? (13 replies)
- Får du lyst på noe søtt etter fiskemiddag? (25 replies)
- Førkinomiddag i området Vika/Nationaltheateret (15 replies)
- Steker du vafler under kjøkkenvifta? (86 replies)
- Fryse ned pasta? (7 replies)
- Michelin i Oslo (20 replies)
- Saltkokte poteter (2 replies)
- [mer vinprat]For oss som ikke er så flinke - hva burde vi absolutt prøve? (17 replies)
- Å spise kanelbolle med kniv og gaffel (59 replies)
- Utsalg av grønnsaker i Oslo (3 replies)
- Hva er ditt forhold til vin? (220 replies)
- Gode spisesteder i København (6 replies)
- Tips til tre-dager-til-ende-feiring av seksårsdag (9 replies)
- Ønsker meg oppskrift på oreocupcakes (1 replies)
- Tips til hva jeg kan servere i innflyttings/-bursdagsfest? (17 replies)
- Hvilken kake skal jeg lage? (7 replies)
- Kake fra Meny (2 replies)
- Spiselige kakepynt-foto, how-to? (7 replies)
- Salt lammekjøtt (2 replies)
- Hva er ditt ikkefavorittkrydder? (200 replies)
- Hummersuppe - mengdeberegning (5 replies)
- Kjøleskapsgrøt (38 replies)
- Toro Brownies. Haster! (13 replies)
- Hva skal jeg servere? (54 replies)
- Grønn glasur til fotballbanekake? (70 replies)
- Måltidserstattere som smaker godt? (11 replies)
- Kyllingspørsmål (1 replies)
- Tradisjonsmat (14 replies)
- Avokado (2 replies)
- Vaske hundeskåla med oppvaskbørsten (139 replies)
- Tar du i rå kylling med hendene? (105 replies)
- Hva skal jeg servere på damemiddag (dårlig tid) (20 replies)
- Er virkelig salt farlig? (17 replies)
- Erstatte kapers med ... (8 replies)
- Gulrotkaken fra ROOM i rund form (9 replies)
- Chili - med eller uten frø? (11 replies)
- Kan jeg fryse sitrongress? (3 replies)
- Fryse ustekte pizabunner? (10 replies)
- Lage kake til konfirmasjon i morgen - haster (30 replies)
- Sånn kake med kvikklunsj rundt (61 replies)
- Livsfarlig å spise pasta- og risrester? (25 replies)
- Kan jeg bake R.O.O.M- kaken i dag? (4 replies)
- Anbefale en god kokebok? (10 replies)
- Manglende matlyst - mattips? (10 replies)
- Holdbarhet - makroner (9 replies)
- Currymarinert svin ytrefilet fra Kiwi (1 replies)
- Fortell meg om sous vide (19 replies)
- Hyggelig restaurant (1 replies)
- Kan man få kjøpt god cheddar i Oslo-området? (31 replies)
- Spiser familien samlet hver dag? (141 replies)
- Smoothie som måltid (13 replies)
- Koselig restaurant i Oslo - ikke dyr eller eksotisk. Hjelp! (9 replies)
- Du står i butikken ... (28 replies)
- Hvor mange grader bør det være i kjøleskapet? (3 replies)
- Smører du matpakkene kvelden før? (60 replies)
- Hva gjør du for å holde matbudsjettet nede? (177 replies)
- Bruker du brødskjæremaskinen i butikken? (132 replies)
- Hvor kjøper jeg vårrullpapir? (vanlig kjedebutikk helst..) (9 replies)
- Hvordan rense en purre? (20 replies)
- Når kaken ikke blir stekt ... (3 replies)
- Pynte gulrotkake til bryllup (36 replies)
- Potetgnocchi (4 replies)
- Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka? (0 replies)
- Genuin norsk mat (ved juletider) (34 replies)
- Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo? (0 replies)
- Indisk kyllingmarinade, hvordan? (14 replies)
- Kakekunst (6 replies)
- Besteforeldre og allergi (33 replies)
- Engelske oppskrifter (2 replies)
- Rosévin (21 replies)
- Indisk i Oslo (19 replies)
- Middag før kino på Ringen – hvor? (9 replies)
- Svart og stygg pizzasten (10 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.