View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Vegetar/vegan og steking (32 replies)
  2. Kokosmelkspørsmål (8 replies)
  3. Tips ønskes: Vegetarianer og glutenallergiker (3 replies)
  4. Anbefal meg dessert til tex-mex-mat (15 replies)
  5. Adams matkasse (119 replies)
  6. Spiselige kakebilder med rask levering (3 replies)
  7. Smoothie (11 replies)
  8. Bursdagskake (10 replies)
  9. Egg- og melkefri muffins-/kakemiks (6 replies)
  10. Hvilken av de nye taco-spisestedene i Oslo bør jeg velge? (19 replies)
  11. Kjappe, sunne og gode middagstips til matlei husmor (37 replies)
  12. Hva spiser du på fjellet? (13 replies)
  13. Oppbevaring av muffins (4 replies)
  14. Kan man gi bort nutramigen? (9 replies)
  15. Bolletid igjen (89 replies)
  16. Har dere sett Cowspiracy? (0 replies)
  17. Hjelp: uferdig CCCB! (4 replies)
  18. Heldige meg - tilslørte bondepiker (4 replies)
  19. Trenger barnevennlig og vegetarisk evt. halal lørdagsmat (17 replies)
  20. Raske matretter med fisk (1 replies)
  21. Laktosefritt margarin (3 replies)
  22. Hva er matbudsjettet deres på? (41 replies)
  23. 5 liter naturell yoghurt (2 replies)
  24. Laktosefri alternativ til sur skummet kulturmelk (4 replies)
  25. Hvordan tilberede fersk skrei? (2 replies)
  26. Dere med kaffemaskin med kaffebønner i, hvor og hva bruker dere? (16 replies)
  27. Kokt torsk - holdbarhet (1 replies)
  28. Grønnsaksutfordringen (11 replies)
  29. Smørkrem - holdbarhet. Haster! (9 replies)
  30. Spiser dere av og til uten ungene? (107 replies)
  31. Obs - møllerens sjokoladekake (16 replies)
  32. Hvilken pepperkvern? (1 replies)
  33. Tunfisksalater? (14 replies)
  34. Riskoker som brenner risen (8 replies)
  35. Hvorfor skal man ikke drikke saft? (114 replies)
  36. Kornete ostesaus (3 replies)
  37. Holdbarhet blåmuggost (10 replies)
  38. Listeria i frosne bær nå? (2 replies)
  39. Problemer med konsistenser og blandet mat (10 replies)
  40. Varmluft eller ikke? (7 replies)
  41. Hva skal du ha til middag i dag? Ny tråd (1125 replies)
  42. Hvordan rengjør du vaffeljernet? (24 replies)
  43. Haster: Langtidssteking svinestek (1 replies)
  44. Spise dobbeltfrosset mat? (2 replies)
  45. Hvordan bake mer luftige/større grovbrød? (16 replies)
  46. Gode kikerter? Og falafeloppskrift? (5 replies)
  47. Finnes det usaltet melkefritt smør eller margarin? (23 replies)
  48. Mathallen, hvilket spisested? (6 replies)
  49. Nespresso, er det berre meg? (54 replies)
  50. Holdbarhet åpnet kjøttdeig (haster litt) (11 replies)
  51. Erstatning for maismel (12 replies)
  52. Kaviar og hvitost - en uvanlig kombinasjon? (77 replies)
  53. Kuttet havre (111 replies)
  54. Vegetarmat (5 replies)
  55. 2 store og 3 små, hvilken matkasse velger vi? (11 replies)
  56. Asiatisk restaurant i Bærum? (25 replies)
  57. Knallgode vitaminbomberetter? (25 replies)
  58. Hjelp til ukesmeny? (22 replies)
  59. Enkel, men god meny for femtiårsdag med familie? (23 replies)
  60. Lunsjsted i nærheten av Oslo konserthus? (7 replies)
  61. Holdbarhet på Waldorfsalat (5 replies)
  62. Ta med "helsekostprodukter" fra England? (9 replies)
  63. Sukkerfri uke/måned/år for barn - hva synes du? (78 replies)
  64. Ferdig Browniesmiks i muffinsformer og steketid. (1 replies)
  65. Kjeksbunnen til ostekaken smeltet? (19 replies)
  66. Forrett med kamskjell (12 replies)
  67. Nyttårsmeny 2014 (75 replies)
  68. Nyttårsaften (10 replies)
  69. Steke to ting i stekeovnen samtidig (9 replies)
  70. Pinnekjøttspørsmål (24 replies)
  71. "Livsstilsendring", tips og hjelp ønskes (30 replies)
  72. Popcorn og salt (42 replies)
  73. Kald kalkun (6 replies)
  74. Nyttårsdessert (21 replies)
  75. Nyttårskalkun - hva velger man? (16 replies)
  76. Pinnekjøtt for dummies (15 replies)
  77. Forhåndsskrelle poteter? (8 replies)
  78. Skjerper du pinnekjøttet? (40 replies)
  79. Biff til jul (13 replies)
  80. Julegrøten (31 replies)
  81. Holder deigen seg i dagevis? (3 replies)
  82. Hvor spiser man den beste lunsjen i Lillestrøm? (12 replies)
  83. Hvordan lage en knallgod kålrabistappe? (11 replies)
  84. Pinnekjøtt - hvilken produsent? (23 replies)
  85. Hvor kjøper du ribbe? (18 replies)
  86. Julebrunch (9 replies)
  87. Vegetarmat uten melk og gluten (6 replies)
  88. Hva slags mat redder deg når du ikke har matlyst? (62 replies)
  89. Hvilken er Gjøviks beste matbutikk? (2 replies)
  90. Tips meg om gode romjulsmiddager som er greie å lage! (9 replies)
  91. Kva er menyen 1. juledag? (52 replies)
  92. Vegetarmat til romjulsselskap (26 replies)
  93. Fryse surkål og rødkål (11 replies)
  94. Handleliste til jul (41 replies)
  95. Oppskrift på mandelmakroner e.l. - med sjokoladetrekk? (18 replies)
  96. Hvilke kjøpeprodukter er minst kjipe å ha med på skoleavslutning? (51 replies)
  97. Hardkokt egg - holdbarheit? (5 replies)
  98. 6 tiloversblevne eggeplommer (9 replies)
  99. Hvor får jeg tak i spiralizer? (2 replies)
  100. Ang mandler i Sarah Bernhardt langpanne (4 replies)
  101. Pastarestaurant med tenåringer - Oslo sentrum (7 replies)
  102. Hvor får jeg kjøpt rispapir? (2 replies)
  103. Vinduer i pepperkakehus (19 replies)
  104. Restaurant for litt kresen 12-åring - det norske teateret (1 replies)
  105. Pepperkakehus og limpistol (16 replies)
  106. Sier dere av og til et fornuftig "nei takk"? (106 replies)
  107. Dessert etter bacalao (8 replies)
  108. [2014] Årets beste pinnekjøtt? (13 replies)
  109. Krydder til appelsin/tranebær-småkaker? (2 replies)
  110. Den beste kjøpte pepperkakedeigen? (13 replies)
  111. Hvordan oppbevarer dere fersk fisk? (6 replies)
  112. Din favorittoppskrift med torsk? (10 replies)
  113. Lettvint mat til juletrefest (6 replies)
  114. Glasur til å pynte pepperkaker med? Teofelia? Noen andre? Hjelp. (43 replies)
  115. Bake muffins kvelden før selskapet? (8 replies)
  116. Fodmap-diett og brød (10 replies)
  117. [Baking, tysk] Pottasche? (5 replies)
  118. Anthon Berg råmarsipan (20 replies)
  119. Middagsforslag - vegetarisk/vegansk (10 replies)
  120. Svær klump av polka (3 replies)
  121. Vegetarisk januar (29 replies)
  122. Cava eller chablis til tapas? (Ikke generelt, men ut fra to bestemte typer) (2 replies)
  123. Hvit sjokoladekake? (3 replies)
  124. Oppbevare eggeplommer (2 replies)
  125. Jamie Oliver (10 replies)
  126. Urtesalt (8 replies)
  127. Kan jeg fryse couscous? (1 replies)
  128. Får du middagen levert på døra? (171 replies)
  129. Vin til gravlaks? (12 replies)
  130. Lettvint til å ha med på juleavslutning (12 replies)
  131. Bringebærte (12 replies)
  132. Forrett når hovedretten er reinsdyr (31 replies)
  133. Lavkarbo - er det noen som driver på med det ennå? (32 replies)
  134. Julemat i Oslo i litt fredelige omgivelser? (6 replies)
  135. [Kjøkkendings] Mandolin (13 replies)
  136. Lasagne (12 replies)
  137. Matlaging igjen: Matlaging i oppveksten vs. matlaging som voksen (54 replies)
  138. Spinoff: Hvilke Toro-retter spiser du i dag? (228 replies)
  139. Hvor mye tid bruker dere på middag i hverdagen? (44 replies)
  140. Barndomsretter du ikke lenger spiser (273 replies)
  141. Restaurant i nærheten av Det Norske Teateret (6 replies)
  142. Armagnac som erstatning for konjakk i fruktkake? (3 replies)
  143. Vita Hjertego' bit som pizzaost? (2 replies)
  144. Noen som har smakt denne? (17 replies)
  145. Sushiris til bruk dagen etter (3 replies)
  146. Hvilken matkasse vil vi ha? (46 replies)
  147. Kun kjøkkenmaskin (21 replies)
  148. Smak til popcorn (14 replies)
  149. Baking av brød (36 replies)
  150. Nytt regelverk for merking av matvarer (13 replies)
  151. Men den som spiser gulerøtter, knekkebrød og peppernøtter ... (58 replies)
  152. Hva er grilletter? (16 replies)
  153. Kan jeg servere sec champagne til ribbe og pinnekjøtt? (17 replies)
  154. Koldtbord i barnebursdag (2 replies)
  155. En skikkelig god rødvin (26 replies)
  156. Lær meg om popcorn (9 replies)
  157. Restaurant i nærheten av Edderkoppen? (7 replies)
  158. Rolig restaurant i Oslo sentrum? (21 replies)
  159. Utlevering fra Godt Levert - hvis man ikke er hjemme (6 replies)
  160. Erfaringer med pepperkakeformer med toppmønster (6 replies)
  161. Matkassefirmaer som kaster mye mat (4 replies)
  162. Skåldede mandler, holdbarhet? (3 replies)
  163. Middagstips - desperat (2 replies)
  164. Hvor mye Toro sjokoladekake? (13 replies)
  165. Hvem planlegger vanligvis middagen? (100 replies)
  166. Matkasse - er det vits i? (84 replies)
  167. Finnes det adventskalender med GOD sjokolade? (33 replies)
  168. Hva gikk galt med rugbrødene mine? (2 replies)
  169. Baking, hva bør jeg kunne? (53 replies)
  170. Middager med kylling (11 replies)
  171. Når bør jeg bake? (10 replies)
  172. Gode Earl Grey blends? (1 replies)
  173. Lammesadel (0 replies)
  174. Ostekake med bakepulver (3 replies)
  175. Siste forbruksdag (9 replies)
  176. Hva skal du ha til middag i dag? (1003 replies)
  177. Champagneria (9 replies)
  178. Anbefalt restaurant på Grünerløkka? (13 replies)
  179. Får du lyst på noe søtt etter fiskemiddag? (25 replies)
  180. Førkinomiddag i området Vika/Nationaltheateret (15 replies)
  181. Steker du vafler under kjøkkenvifta? (86 replies)
  182. Fryse ned pasta? (7 replies)
  183. Michelin i Oslo (20 replies)
  184. Saltkokte poteter (2 replies)
  185. [mer vinprat]For oss som ikke er så flinke - hva burde vi absolutt prøve? (17 replies)
  186. Å spise kanelbolle med kniv og gaffel (59 replies)
  187. Utsalg av grønnsaker i Oslo (3 replies)
  188. Hva er ditt forhold til vin? (220 replies)
  189. Gode spisesteder i København (6 replies)
  190. Tips til tre-dager-til-ende-feiring av seksårsdag (9 replies)
  191. Ønsker meg oppskrift på oreocupcakes (1 replies)
  192. Tips til hva jeg kan servere i innflyttings/-bursdagsfest? (17 replies)
  193. Hvilken kake skal jeg lage? (7 replies)
  194. Kake fra Meny (2 replies)
  195. Spiselige kakepynt-foto, how-to? (7 replies)
  196. Salt lammekjøtt (2 replies)
  197. Hva er ditt ikkefavorittkrydder? (200 replies)
  198. Hummersuppe - mengdeberegning (5 replies)
  199. Kjøleskapsgrøt (38 replies)
  200. Toro Brownies. Haster! (13 replies)
  201. Hva skal jeg servere? (54 replies)
  202. Grønn glasur til fotballbanekake? (70 replies)
  203. Måltidserstattere som smaker godt? (11 replies)
  204. Kyllingspørsmål (1 replies)
  205. Tradisjonsmat (14 replies)
  206. Avokado (2 replies)
  207. Vaske hundeskåla med oppvaskbørsten (139 replies)
  208. Tar du i rå kylling med hendene? (105 replies)
  209. Hva skal jeg servere på damemiddag (dårlig tid) (20 replies)
  210. Er virkelig salt farlig? (17 replies)
  211. Erstatte kapers med ... (8 replies)
  212. Gulrotkaken fra ROOM i rund form (9 replies)
  213. Chili - med eller uten frø? (11 replies)
  214. Kan jeg fryse sitrongress? (3 replies)
  215. Fryse ustekte pizabunner? (10 replies)
  216. Lage kake til konfirmasjon i morgen - haster (30 replies)
  217. Sånn kake med kvikklunsj rundt (61 replies)
  218. Livsfarlig å spise pasta- og risrester? (25 replies)
  219. Kan jeg bake R.O.O.M- kaken i dag? (4 replies)
  220. Anbefale en god kokebok? (10 replies)
  221. Manglende matlyst - mattips? (10 replies)
  222. Holdbarhet - makroner (9 replies)
  223. Currymarinert svin ytrefilet fra Kiwi (1 replies)
  224. Fortell meg om sous vide (19 replies)
  225. Hyggelig restaurant (1 replies)
  226. Kan man få kjøpt god cheddar i Oslo-området? (31 replies)
  227. Spiser familien samlet hver dag? (141 replies)
  228. Smoothie som måltid (13 replies)
  229. Koselig restaurant i Oslo - ikke dyr eller eksotisk. Hjelp! (9 replies)
  230. Du står i butikken ... (28 replies)
  231. Hvor mange grader bør det være i kjøleskapet? (3 replies)
  232. Smører du matpakkene kvelden før? (60 replies)
  233. Hva gjør du for å holde matbudsjettet nede? (177 replies)
  234. Bruker du brødskjæremaskinen i butikken? (132 replies)
  235. Hvor kjøper jeg vårrullpapir? (vanlig kjedebutikk helst..) (9 replies)
  236. Hvordan rense en purre? (20 replies)
  237. Når kaken ikke blir stekt ... (3 replies)
  238. Pynte gulrotkake til bryllup (36 replies)
  239. Potetgnocchi (4 replies)
  240. Noen som har Roede-menyen fra Godt Levert denne uka? (0 replies)
  241. Genuin norsk mat (ved juletider) (34 replies)
  242. Uteservering med sol nær kollektivt i Oslo? (0 replies)
  243. Indisk kyllingmarinade, hvordan? (14 replies)
  244. Kakekunst (6 replies)
  245. Besteforeldre og allergi (33 replies)
  246. Engelske oppskrifter (2 replies)
  247. Rosévin (21 replies)
  248. Indisk i Oslo (19 replies)
  249. Middag før kino på Ringen – hvor? (9 replies)
  250. Svart og stygg pizzasten (10 replies)