View Full Version : Mat og kosthold
- Tiramisu vanskelig å lage? (25 replies)
- Saus til lam (3 replies)
- Hvilken farge bør eple ha? (60 replies)
- Havsalt vs vanlig salt (34 replies)
- Søndagsåpen, småfancy restaurant i Oslo? (3 replies)
- REVET pizza- og gratengtopping (16 replies)
- Spinoff fra økovarebestillingstråden - Oppbevaring (3 replies)
- Alternativer til Kolonihagen i Oslo? (8 replies)
- Hvor mye juice bør man drikke? (95 replies)
- Matpakkeinspirasjon! (34 replies)
- Pynt til stor festmarsipankake (74 replies)
- Matpakketips til et kresent barn? (12 replies)
- Leverpostei med hjort (10 replies)
- I ♥ Eco fra Ica (32 replies)
- Flytende kald mat uten klumper (28 replies)
- Er det koffein i iste? (2 replies)
- Skremmern - sjokolade for deg? (3 replies)
- Matpreferanser (7 replies)
- Må man dyrke urtene selv hvis man vil ha de ferske? (3 replies)
- Melkedrøm (35 replies)
- Nam, nam, epler (0 replies)
- Lage fruktspyd dagen i forveien? Sunnere bursdager i barnehagen (3 replies)
- Barnekakebakingdiskriminering (21 replies)
- Hjelp, muffinsrøre og ingen former; haster (40 replies)
- Fredagskos (25 replies)
- Oreokake, hvor viktig er det å vente mellom lagene? (14 replies)
- God gammeldags fiskegrateng (3 replies)
- Holdbarhet på heimelaga tyttebærsyltetøy? (19 replies)
- Kan jeg få kakao ut av dette? (0 replies)
- Hvor mye kake til 18 barn på ca 7 år? (3 replies)
- Belgiske vafler (2 replies)
- Vitamininnhold i mat o.l. (2 replies)
- Konditori/bakeri i Bergen som lager gode og fine kaker? (Dåpskake) (11 replies)
- Mat i barnehage (27 replies)
- Tupperwarematboksen (27 replies)
- Cocktailpinner, sverd - hvor? (4 replies)
- Den offisielle FP-vinen (280 replies)
- Kan rømmegrøt fryses? (6 replies)
- Noen erfarne krepsekokere her (0 replies)
- Favorittkjeks? (53 replies)
- Dip til gulrøtter? (klubbsnacks) (8 replies)
- God brødoppskrift ønskes (7 replies)
- Hva har dere i brøddeigen? (7 replies)
- Spinoff: din beste gjærdeigoppskrift? (2 replies)
- Hvor ofte baker dere? (74 replies)
- Næringsinnhold i matvarer (4 replies)
- Frysing av blåbær og bringebær (3 replies)
- Hva skal jeg servere i morgen? (8 replies)
- Kenwood blender (2 replies)
- Litt hjelp til salat! (5 replies)
- Lasagne til 16 personer (59 replies)
- Eplegelé (4 replies)
- Fibi - hjelp! (Marshmallowfondant) (11 replies)
- Haster! Kan man steke mozzarella? (5 replies)
- Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt? (16 replies)
- Riskaker (5 replies)
- Catering-tips for tapas i Oslo? (27 replies)
- Matboks med rom, uten løse deler (52 replies)
- Matpakke for voksne - hva kan den inneholde? (26 replies)
- Spinnoff: Matpakker - hvem lager, og hva med nivået? (37 replies)
- Gode matpakketips til barnehage- og skolebarna (123 replies)
- Hvalkjøtt (38 replies)
- Det er ikke så dumt med manchego-ost, ... (1 replies)
- Grillbiff marinert (4 replies)
- Rømmegrøt - hva kan gå galt? (11 replies)
- Lavkarbo-oppskrift på rømmegrøt (16 replies)
- Hvordan vende stive eggehviter inn i en røre? (6 replies)
- Lage matpakke kvelden i forveien (16 replies)
- Ytrefilet med chillikål (6 replies)
- Popcorn (106 replies)
- Jeg har tint fisk jeg ikke får brukt (3 replies)
- Sushi for nybegynnere - Oslo (1 replies)
- Er det noen med middagstips her? (7 replies)
- Svinefileter eller svinestrimler (6 replies)
- Sunn frokostblanding? (19 replies)
- Pavlova (8 replies)
- Vaffelrøre med havregrøt? (7 replies)
- Godhvitvin til reker (0 replies)
- Gjærmengden i brødbakemaskin (13 replies)
- Spinoff: liker ditt barn pommes frites? (132 replies)
- 5-åringen nekter å spise på 14 dagers ferie, hva gjør vi? (133 replies)
- Wilfa Cool Touch - bruksanvisning? (13 replies)
- Pepper - holdbarhet (13 replies)
- HASTER - kan man steke to brett marengs samtidig med varmluft? (2 replies)
- Pasta carbonara (15 replies)
- Sennep - bruk og holdbarhet (14 replies)
- Tabell over sukkerbombene (5 replies)
- Oppskrifter med spinat (13 replies)
- Agurktid - liker du sylteagurk? (70 replies)
- Oppskrifter på kjeks (2 replies)
- Jordbær i bergensområdet (0 replies)
- Enkel bursdagsmat for voksne (24 replies)
- Blåbær i Sandnes/Stavanger/Sola? (11 replies)
- Hvordan renser du jordbær? (34 replies)
- Kan man bruke tacolefser som gikk ut i mars? (8 replies)
- Helt uvitenskapelig - om fett og karbohydrater (78 replies)
- For mye vårløk (5 replies)
- Skikkelig grovt brød, gjerne med mye rug (6 replies)
- Kan rabarbra fryses? (3 replies)
- Plukker dere bær og sopp? (15 replies)
- Bærnovise trenger hjelp (12 replies)
- Verdens beste jordbærsyltetøy til vinteren! (9 replies)
- Vinforslag i prisklassen 150-200 (0 replies)
- Vin i gave til vertskap (6 replies)
- Mat som holder blodsukkeret stabilt. (Og slankemat) (5 replies)
- Skylle jordbær? (22 replies)
- Mager vaniljekesam (8 replies)
- Lavkarbomat på fly? (12 replies)
- Hvor mye spiser du i løpet av en dag? (79 replies)
- Vitaminer (18 replies)
- Hvordan lager du iskaffe? (21 replies)
- Faustino 1 (9 replies)
- Avocado (7 replies)
- Hva er ok å servere gjester når en ikke har grill? (21 replies)
- Lage noe godt av aubergine? (20 replies)
- Hva spiser dere på stranden? (40 replies)
- Kaldheving av gjærdeiger (1 replies)
- Hva serverer dere når dere får overraskende besøk? (53 replies)
- Brød til heving - hvor lenge? (haster) (3 replies)
- Grillmat til jentekveld (11 replies)
- HJÆLP! Eplekake blir ikke stekt (2 replies)
- Oppskrift med kakesmuler (15 replies)
- En ostekake... (9 replies)
- Hvordan oppbevare muffins best mulig til i morgen? (3 replies)
- Hva liker dere å drikke i varmen? (49 replies)
- Revet ost som har stått noen dager (2 replies)
- Hvilken rett har dere oftest til middag (33 replies)
- Nam! Dette var godt! (2 replies)
- Vin til mange gjester (8 replies)
- Supergode ovnsstekte poteter (0 replies)
- Spiser du øllebrød? (91 replies)
- Toppris (44 replies)
- Smeltet eller romtemperert smør? (2 replies)
- Kan noen lære meg å drikke rosévin? (26 replies)
- Ønsker oppskrft på sjokoladekakekrem (3 replies)
- Advarsel - mentos sugarfree :mumle: (51 replies)
- Kveldens middag (4 replies)
- Rosévin - kald eller temperert? (14 replies)
- Iset, hjelp (2 replies)
- Gelepulver i stedet for gelatinpulver? Haster (7 replies)
- Er muffinser gamle dagen derpå? (50 replies)
- Hvordan er dette næringsmessig? (7 replies)
- Musserende vin (14 replies)
- Oreo smaker ikke det samme lenger (1 replies)
- Hvor skal vi spise på fredag? (21 replies)
- Ting jeg spiste da jeg var liten ... (132 replies)
- Dadler i løsvekt (7 replies)
- Til Nebbia og andre vininteresserte (23 replies)
- Hva er verdens beste rødvinsglass? (35 replies)
- Hvem var det som la ut bilder av kake med monstertruck på? (7 replies)
- Rett til tapas/koldtbord (9 replies)
- Mat til barnehagetilstelning (9 replies)
- Hva bør være på et skikkelig brunsj-bord? (5 replies)
- Heving av brød i kjøleskap (12 replies)
- Du får 3 spyd (24 replies)
- Er dere fornøyd med Kolonihagen? (3 replies)
- Kolonihagen denne uka: stor oransje dings - gresskar? (31 replies)
- Hvor lenge kan kokt fisk ligge i kjøleskapet? (4 replies)
- Hvor mye veier en banan? (6 replies)
- Kurvfest i barnehagen - hva skal jeg ta med? (4 replies)
- Paibunn med (lett) kesam? (2 replies)
- Kinesisk gressløk/hvitløk - med flått (2 replies)
- Lær meg å drikke kaffe! (28 replies)
- Kabaret, hvor lenge kan den stå? (1 replies)
- Nettsiden "Det søte liv", printe ut derfra? (8 replies)
- Hvor mye av maten har blitt dårlig? (1 replies)
- Drikker du melk? (119 replies)
- "Frukt- og grøntutsmykking" (1 replies)
- Nydelige jordbær nå (29 replies)
- Noen er jo ikke glad i godis og snacks (67 replies)
- Brød med lite karbohydrater (som kan spises av diabetikere)? (8 replies)
- Typisk norsk piknik-mat (19 replies)
- Pleier du å spise kveldsmat? (70 replies)
- Lavkarbo-frokost (16 replies)
- Eg er fysen (30 replies)
- Gravide kan spise sushi! (9 replies)
- Spinnåff fra kakepynting: Skikkelig kule (og ikke fullt så kule) kaker... (7 replies)
- En god årgangsvin - hjelp?! (3 replies)
- Tapasbord til 10-årsbursdag (14 replies)
- Bursdagskakeplanlegging (25 replies)
- Variasjon over tema: "kakepynting" (22 replies)
- Sjokoladekakelangpanne fra Regal (18 replies)
- Marsipanbilde (1 replies)
- Hvor mange kaker? (9 replies)
- Kyllinglår til koldtbord (3 replies)
- Bløtkake for dummies (35 replies)
- Pynt på gulrotkake? (18 replies)
- Muffinsstativ? (21 replies)
- Pokker, philadelfiaen på benken i natt, kan den brukes? (7 replies)
- Har du oppskrift på en god pai? (6 replies)
- Plantemargarin istedetfor smør? (10 replies)
- Kake til 17. mai (40 replies)
- Andebryst (7 replies)
- Vi skal på sauefest, og skal bidra (4 replies)
- Vin til tapas (Veronal?) (9 replies)
- Hvor mye hvitløkskrydder i kyllingkjøttboller? (13 replies)
- Enkle ting å lage til liten venninnekveld? (27 replies)
- Trenger litt hjelp! (5 replies)
- Fryse kaker (11 replies)
- Ukesmeny (10 replies)
- Frossen fisk vs. fersk fisk (23 replies)
- Årets yummy-snacks! (8 replies)
- Spisbare bilder til kake (11 replies)
- Hva fyller du i marsipankake? (31 replies)
- Hva skal jeg servere 17. mai? (30 replies)
- Olje vs. smør (8 replies)
- Sommerkoteletter i ovnen - haster litt (3 replies)
- 3 anbefalinger (Food Story) (0 replies)
- Kake med krem - kan jeg lage den i kveld når den skal serveres i morgen? (11 replies)
- Bake it-easy (5 replies)
- Fungerer det å lage fromasj av vaniljekesam? (0 replies)
- Syltede fiken (5 replies)
- Hva skal jeg kjøpe for pol-gavekortet mitt? (19 replies)
- Har noen av dere vært på "Sjokoladepiken"? (6 replies)
- Ferdig sukkerbrød/kakebunn (26 replies)
- Pålegg (33 replies)
- Grillsesong og slanking (29 replies)
- Oppbevaring i kjøleskapet (4 replies)
- Hvor mye vann drikker du i løpet av dagen? (44 replies)
- Hvordan farge løk? (13 replies)
- Sukkererter - hva spiser du? (50 replies)
- Fra hvilken ende spiser du pære (48 replies)
- God takeaway-pizza i Lillestrøm (11 replies)
- Nyhet - stor melkesjokolade med Smash (241 replies)
- Hva er ok kveldsmat for en som ikke vil legge på seg? (25 replies)
- Strawberry Daquri (3 replies)
- NOMA: verdens tredje beste restaurant (2 replies)
- Egg - holdbarhet (8 replies)
- Mettende frokost-smoothier? (18 replies)
- Hvilke matprogrammer anbefaler dere? (32 replies)
- Jentekveld - må lage mat på forhånd (14 replies)
- Oppskjærte grønnsaker i kjøleskapet (7 replies)
- Wa sa de? Wasabi? (4 replies)
- Det å spise mat som er levende (30 replies)
- Blender (0 replies)
- Smoothies (44 replies)
- Hva har dere på grillen? (44 replies)
- Jeg vil lage kakao med krem ... (33 replies)
- Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring) (10 replies)
- Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims) (3 replies)
- Pistasjeis (51 replies)
- Boller med eller uten pålegg? (102 replies)
- Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ... (12 replies)
- Hva kan jeg bruke liebfraumilch til? (15 replies)
- Dim Sum (7 replies)
- Hva skal jeg servere til 20 personer? (18 replies)
- Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins? (4 replies)
- Holdbarhet på stekt lammelår? (2 replies)
- Vanilje og bourbonvanilje (6 replies)
- Noen som har lest boken "Kjernesunn"? (31 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.