View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29

  1. Tiramisu vanskelig å lage? (25 replies)
  2. Saus til lam (3 replies)
  3. Hvilken farge bør eple ha? (60 replies)
  4. Havsalt vs vanlig salt (34 replies)
  5. Søndagsåpen, småfancy restaurant i Oslo? (3 replies)
  6. REVET pizza- og gratengtopping (16 replies)
  7. Spinoff fra økovarebestillingstråden - Oppbevaring (3 replies)
  8. Alternativer til Kolonihagen i Oslo? (8 replies)
  9. Hvor mye juice bør man drikke? (95 replies)
  10. Matpakkeinspirasjon! (34 replies)
  11. Pynt til stor festmarsipankake (74 replies)
  12. Matpakketips til et kresent barn? (12 replies)
  13. Leverpostei med hjort (10 replies)
  14. I ♥ Eco fra Ica (32 replies)
  15. Flytende kald mat uten klumper (28 replies)
  16. Er det koffein i iste? (2 replies)
  17. Skremmern - sjokolade for deg? (3 replies)
  18. Matpreferanser (7 replies)
  19. Må man dyrke urtene selv hvis man vil ha de ferske? (3 replies)
  20. Melkedrøm (35 replies)
  21. Nam, nam, epler (0 replies)
  22. Lage fruktspyd dagen i forveien? Sunnere bursdager i barnehagen (3 replies)
  23. Barnekakebakingdiskriminering (21 replies)
  24. Hjelp, muffinsrøre og ingen former; haster (40 replies)
  25. Fredagskos (25 replies)
  26. Oreokake, hvor viktig er det å vente mellom lagene? (14 replies)
  27. God gammeldags fiskegrateng (3 replies)
  28. Holdbarhet på heimelaga tyttebærsyltetøy? (19 replies)
  29. Kan jeg få kakao ut av dette? (0 replies)
  30. Hvor mye kake til 18 barn på ca 7 år? (3 replies)
  31. Belgiske vafler (2 replies)
  32. Vitamininnhold i mat o.l. (2 replies)
  33. Konditori/bakeri i Bergen som lager gode og fine kaker? (Dåpskake) (11 replies)
  34. Mat i barnehage (27 replies)
  35. Tupperwarematboksen (27 replies)
  36. Cocktailpinner, sverd - hvor? (4 replies)
  37. Den offisielle FP-vinen (280 replies)
  38. Kan rømmegrøt fryses? (6 replies)
  39. Noen erfarne krepsekokere her (0 replies)
  40. Favorittkjeks? (53 replies)
  41. Dip til gulrøtter? (klubbsnacks) (8 replies)
  42. God brødoppskrift ønskes (7 replies)
  43. Hva har dere i brøddeigen? (7 replies)
  44. Spinoff: din beste gjærdeigoppskrift? (2 replies)
  45. Hvor ofte baker dere? (74 replies)
  46. Næringsinnhold i matvarer (4 replies)
  47. Frysing av blåbær og bringebær (3 replies)
  48. Hva skal jeg servere i morgen? (8 replies)
  49. Kenwood blender (2 replies)
  50. Litt hjelp til salat! (5 replies)
  51. Lasagne til 16 personer (59 replies)
  52. Eplegelé (4 replies)
  53. Fibi - hjelp! (Marshmallowfondant) (11 replies)
  54. Haster! Kan man steke mozzarella? (5 replies)
  55. Krydder: hva bør man ha i hus? Hva passer til ulike typer kjøtt? (16 replies)
  56. Riskaker (5 replies)
  57. Catering-tips for tapas i Oslo? (27 replies)
  58. Matboks med rom, uten løse deler (52 replies)
  59. Matpakke for voksne - hva kan den inneholde? (26 replies)
  60. Spinnoff: Matpakker - hvem lager, og hva med nivået? (37 replies)
  61. Gode matpakketips til barnehage- og skolebarna (123 replies)
  62. Hvalkjøtt (38 replies)
  63. Det er ikke så dumt med manchego-ost, ... (1 replies)
  64. Grillbiff marinert (4 replies)
  65. Rømmegrøt - hva kan gå galt? (11 replies)
  66. Lavkarbo-oppskrift på rømmegrøt (16 replies)
  67. Hvordan vende stive eggehviter inn i en røre? (6 replies)
  68. Lage matpakke kvelden i forveien (16 replies)
  69. Ytrefilet med chillikål (6 replies)
  70. Popcorn (106 replies)
  71. Jeg har tint fisk jeg ikke får brukt (3 replies)
  72. Sushi for nybegynnere - Oslo (1 replies)
  73. Er det noen med middagstips her? (7 replies)
  74. Svinefileter eller svinestrimler (6 replies)
  75. Sunn frokostblanding? (19 replies)
  76. Pavlova (8 replies)
  77. Vaffelrøre med havregrøt? (7 replies)
  78. Godhvitvin til reker (0 replies)
  79. Gjærmengden i brødbakemaskin (13 replies)
  80. Spinoff: liker ditt barn pommes frites? (132 replies)
  81. 5-åringen nekter å spise på 14 dagers ferie, hva gjør vi? (133 replies)
  82. Wilfa Cool Touch - bruksanvisning? (13 replies)
  83. Pepper - holdbarhet (13 replies)
  84. HASTER - kan man steke to brett marengs samtidig med varmluft? (2 replies)
  85. Pasta carbonara (15 replies)
  86. Sennep - bruk og holdbarhet (14 replies)
  87. Tabell over sukkerbombene (5 replies)
  88. Oppskrifter med spinat (13 replies)
  89. Agurktid - liker du sylteagurk? (70 replies)
  90. Oppskrifter på kjeks (2 replies)
  91. Jordbær i bergensområdet (0 replies)
  92. Enkel bursdagsmat for voksne (24 replies)
  93. Blåbær i Sandnes/Stavanger/Sola? (11 replies)
  94. Hvordan renser du jordbær? (34 replies)
  95. Kan man bruke tacolefser som gikk ut i mars? (8 replies)
  96. Helt uvitenskapelig - om fett og karbohydrater (78 replies)
  97. For mye vårløk (5 replies)
  98. Skikkelig grovt brød, gjerne med mye rug (6 replies)
  99. Kan rabarbra fryses? (3 replies)
  100. Plukker dere bær og sopp? (15 replies)
  101. Bærnovise trenger hjelp (12 replies)
  102. Verdens beste jordbærsyltetøy til vinteren! (9 replies)
  103. Vinforslag i prisklassen 150-200 (0 replies)
  104. Vin i gave til vertskap (6 replies)
  105. Mat som holder blodsukkeret stabilt. (Og slankemat) (5 replies)
  106. Skylle jordbær? (22 replies)
  107. Mager vaniljekesam (8 replies)
  108. Lavkarbomat på fly? (12 replies)
  109. Hvor mye spiser du i løpet av en dag? (79 replies)
  110. Vitaminer (18 replies)
  111. Hvordan lager du iskaffe? (21 replies)
  112. Faustino 1 (9 replies)
  113. Avocado (7 replies)
  114. Hva er ok å servere gjester når en ikke har grill? (21 replies)
  115. Lage noe godt av aubergine? (20 replies)
  116. Hva spiser dere på stranden? (40 replies)
  117. Kaldheving av gjærdeiger (1 replies)
  118. Hva serverer dere når dere får overraskende besøk? (53 replies)
  119. Brød til heving - hvor lenge? (haster) (3 replies)
  120. Grillmat til jentekveld (11 replies)
  121. HJÆLP! Eplekake blir ikke stekt (2 replies)
  122. Oppskrift med kakesmuler (15 replies)
  123. En ostekake... (9 replies)
  124. Hvordan oppbevare muffins best mulig til i morgen? (3 replies)
  125. Hva liker dere å drikke i varmen? (49 replies)
  126. Revet ost som har stått noen dager (2 replies)
  127. Hvilken rett har dere oftest til middag (33 replies)
  128. Nam! Dette var godt! (2 replies)
  129. Vin til mange gjester (8 replies)
  130. Supergode ovnsstekte poteter (0 replies)
  131. Spiser du øllebrød? (91 replies)
  132. Toppris (44 replies)
  133. Smeltet eller romtemperert smør? (2 replies)
  134. Kan noen lære meg å drikke rosévin? (26 replies)
  135. Ønsker oppskrft på sjokoladekakekrem (3 replies)
  136. Advarsel - mentos sugarfree :mumle: (51 replies)
  137. Kveldens middag (4 replies)
  138. Rosévin - kald eller temperert? (14 replies)
  139. Iset, hjelp (2 replies)
  140. Gelepulver i stedet for gelatinpulver? Haster (7 replies)
  141. Er muffinser gamle dagen derpå? (50 replies)
  142. Hvordan er dette næringsmessig? (7 replies)
  143. Musserende vin (14 replies)
  144. Oreo smaker ikke det samme lenger (1 replies)
  145. Hvor skal vi spise på fredag? (21 replies)
  146. Ting jeg spiste da jeg var liten ... (132 replies)
  147. Dadler i løsvekt (7 replies)
  148. Til Nebbia og andre vininteresserte (23 replies)
  149. Hva er verdens beste rødvinsglass? (35 replies)
  150. Hvem var det som la ut bilder av kake med monstertruck på? (7 replies)
  151. Rett til tapas/koldtbord (9 replies)
  152. Mat til barnehagetilstelning (9 replies)
  153. Hva bør være på et skikkelig brunsj-bord? (5 replies)
  154. Heving av brød i kjøleskap (12 replies)
  155. Du får 3 spyd (24 replies)
  156. Er dere fornøyd med Kolonihagen? (3 replies)
  157. Kolonihagen denne uka: stor oransje dings - gresskar? (31 replies)
  158. Hvor lenge kan kokt fisk ligge i kjøleskapet? (4 replies)
  159. Hvor mye veier en banan? (6 replies)
  160. Kurvfest i barnehagen - hva skal jeg ta med? (4 replies)
  161. Paibunn med (lett) kesam? (2 replies)
  162. Kinesisk gressløk/hvitløk - med flått (2 replies)
  163. Lær meg å drikke kaffe! (28 replies)
  164. Kabaret, hvor lenge kan den stå? (1 replies)
  165. Nettsiden "Det søte liv", printe ut derfra? (8 replies)
  166. Hvor mye av maten har blitt dårlig? (1 replies)
  167. Drikker du melk? (119 replies)
  168. "Frukt- og grøntutsmykking" (1 replies)
  169. Nydelige jordbær nå (29 replies)
  170. Noen er jo ikke glad i godis og snacks (67 replies)
  171. Brød med lite karbohydrater (som kan spises av diabetikere)? (8 replies)
  172. Typisk norsk piknik-mat (19 replies)
  173. Pleier du å spise kveldsmat? (70 replies)
  174. Lavkarbo-frokost (16 replies)
  175. Eg er fysen (30 replies)
  176. Gravide kan spise sushi! (9 replies)
  177. Spinnåff fra kakepynting: Skikkelig kule (og ikke fullt så kule) kaker... (7 replies)
  178. En god årgangsvin - hjelp?! (3 replies)
  179. Tapasbord til 10-årsbursdag (14 replies)
  180. Bursdagskakeplanlegging (25 replies)
  181. Variasjon over tema: "kakepynting" (22 replies)
  182. Sjokoladekakelangpanne fra Regal (18 replies)
  183. Marsipanbilde (1 replies)
  184. Hvor mange kaker? (9 replies)
  185. Kyllinglår til koldtbord (3 replies)
  186. Bløtkake for dummies (35 replies)
  187. Pynt på gulrotkake? (18 replies)
  188. Muffinsstativ? (21 replies)
  189. Pokker, philadelfiaen på benken i natt, kan den brukes? (7 replies)
  190. Har du oppskrift på en god pai? (6 replies)
  191. Plantemargarin istedetfor smør? (10 replies)
  192. Kake til 17. mai (40 replies)
  193. Andebryst (7 replies)
  194. Vi skal på sauefest, og skal bidra (4 replies)
  195. Vin til tapas (Veronal?) (9 replies)
  196. Hvor mye hvitløkskrydder i kyllingkjøttboller? (13 replies)
  197. Enkle ting å lage til liten venninnekveld? (27 replies)
  198. Trenger litt hjelp! (5 replies)
  199. Fryse kaker (11 replies)
  200. Ukesmeny (10 replies)
  201. Frossen fisk vs. fersk fisk (23 replies)
  202. Årets yummy-snacks! (8 replies)
  203. Spisbare bilder til kake (11 replies)
  204. Hva fyller du i marsipankake? (31 replies)
  205. Hva skal jeg servere 17. mai? (30 replies)
  206. Olje vs. smør (8 replies)
  207. Sommerkoteletter i ovnen - haster litt (3 replies)
  208. 3 anbefalinger (Food Story) (0 replies)
  209. Kake med krem - kan jeg lage den i kveld når den skal serveres i morgen? (11 replies)
  210. Bake it-easy (5 replies)
  211. Fungerer det å lage fromasj av vaniljekesam? (0 replies)
  212. Syltede fiken (5 replies)
  213. Hva skal jeg kjøpe for pol-gavekortet mitt? (19 replies)
  214. Har noen av dere vært på "Sjokoladepiken"? (6 replies)
  215. Ferdig sukkerbrød/kakebunn (26 replies)
  216. Pålegg (33 replies)
  217. Grillsesong og slanking (29 replies)
  218. Oppbevaring i kjøleskapet (4 replies)
  219. Hvor mye vann drikker du i løpet av dagen? (44 replies)
  220. Hvordan farge løk? (13 replies)
  221. Sukkererter - hva spiser du? (50 replies)
  222. Fra hvilken ende spiser du pære (48 replies)
  223. God takeaway-pizza i Lillestrøm (11 replies)
  224. Nyhet - stor melkesjokolade med Smash (241 replies)
  225. Hva er ok kveldsmat for en som ikke vil legge på seg? (25 replies)
  226. Strawberry Daquri (3 replies)
  227. NOMA: verdens tredje beste restaurant (2 replies)
  228. Egg - holdbarhet (8 replies)
  229. Mettende frokost-smoothier? (18 replies)
  230. Hvilke matprogrammer anbefaler dere? (32 replies)
  231. Jentekveld - må lage mat på forhånd (14 replies)
  232. Oppskjærte grønnsaker i kjøleskapet (7 replies)
  233. Wa sa de? Wasabi? (4 replies)
  234. Det å spise mat som er levende (30 replies)
  235. Blender (0 replies)
  236. Smoothies (44 replies)
  237. Hva har dere på grillen? (44 replies)
  238. Jeg vil lage kakao med krem ... (33 replies)
  239. Brødet har begynt å smuldre (oppskriftsendring) (10 replies)
  240. Fiskesuppe med kokosmelk (Skogheims) (3 replies)
  241. Pistasjeis (51 replies)
  242. Boller med eller uten pålegg? (102 replies)
  243. Is med kjeksdeig og sjokoladebiter ... (12 replies)
  244. Hva kan jeg bruke liebfraumilch til? (15 replies)
  245. Dim Sum (7 replies)
  246. Hva skal jeg servere til 20 personer? (18 replies)
  247. Smør i stedet for olje i 1,2,3 muffins? (4 replies)
  248. Holdbarhet på stekt lammelår? (2 replies)
  249. Vanilje og bourbonvanilje (6 replies)
  250. Noen som har lest boken "Kjernesunn"? (31 replies)