View Full Version : Mat og kosthold


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29]

  1. Kan jeg bruke denne brøddeigen? Haster. (12 replies)
  2. Cola Zero er kommet på glassflaske. (9 replies)
  3. Haster: Skal gryteklart pinnekjøtt ligge i vann? (6 replies)
  4. Plassering i stekeovnen (11 replies)
  5. En uke gammel rødvin? (7 replies)
  6. Saus av blåmuggost (3 replies)
  7. Handler dere Fairtrade? (10 replies)
  8. Oppskrifter på fiskeretter som barn liker...? (9 replies)
  9. Hva bare MÅ man kjøpe på Lidl (31 replies)
  10. Hvilken temperatur stekes pepperkaker ved (2 replies)
  11. Får du til å hande på Lidl? (65 replies)
  12. Kaffepads (3 replies)
  13. Meny til barnedåp (12 replies)
  14. Brødbakemaskin, noen erfaringer? (8 replies)
  15. Pepperkakedeig i full fart... (0 replies)
  16. Hvor mye ribbe pr. person? (13 replies)
  17. Lys kakedeig fra IKEA (3 replies)
  18. Middagsrutiner -hvordan gjør dere det? (6 replies)
  19. Tilbehør til lutefisk (10 replies)
  20. Hva er det "rareste" du har spist? (95 replies)
  21. Beholdt du vekta etter å ha slanket deg?? (44 replies)
  22. Lage karbonader fra biff? (2 replies)
  23. Hurra for Jamie!! (0 replies)
  24. Kjøkkenmaskin, hvilken? (91 replies)
  25. Iset og andre matdebattanter - rapport fra bursdagen (13 replies)
  26. Steketid...(fryktelig dumt spørsmål) (4 replies)
  27. Kenwood Major - oppdatering (17 replies)
  28. Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking? (26 replies)
  29. Passerte tomater (6 replies)
  30. Le beaujolais nouveau est arrivé (2 replies)
  31. Prior selger bakterieinfisert kylling (5 replies)
  32. Er det noe feil med kunnskapen min? (om tørrgjær) (4 replies)
  33. Lukk øynene når du steker (13 replies)
  34. Om å kaste mat (15 replies)
  35. Tilbehør til pinnekjøtt (56 replies)
  36. Hvordan koke grønnsaker? (16 replies)
  37. Et barnebursdagsspørsmål til... (19 replies)
  38. Begrensninger på frukt? (5 replies)
  39. Hva serverer du i barnebursdag? (42 replies)
  40. Fisk meg her og fisk meg der (8 replies)
  41. Hvordan var det igjen? (0 replies)
  42. Sette gjærdeig dagen før den skal brukes (7 replies)
  43. Barnebursdagskake for dummies? (11 replies)
  44. Jippi. Fersk kveite til middag. (8 replies)
  45. Matkurs hos Mim (151 replies)
  46. God espressokaffe (5 replies)
  47. Floetegratinerte poteter med Baileys (5 replies)
  48. Dårlig hukommelse! (24 replies)
  49. Eplegrøt (3 replies)
  50. Hva kan jeg lage i mikroen av sunn mat? (21 replies)
  51. Hva kan jeg servere i en 9-årsbarnebursdag? (4 replies)
  52. Hvor spiser dere ute i Bergen? (1 replies)
  53. Haster: Trenger tips! Kjapp mat til mange. (7 replies)
  54. E-stoffer. (Gammelt innlegg fra NM) (7 replies)
  55. Haster litt, for lite sursøt saus (13 replies)
  56. Hvor spiser dere ute i Oslo? (90 replies)
  57. Nå skal jeg for alvor begynne å tenke økologisk! (6 replies)
  58. Når spiser dere middag? (42 replies)
  59. Potetkoking (16 replies)
  60. Hvor sunt er egentlig Farris? (13 replies)
  61. Møkk lei kresne unger (32 replies)
  62. Kaffe (58 replies)
  63. Marinade til indrefilet av svin, takk! (1 replies)
  64. Middagsoppskrifter (22 replies)
  65. Hvor skal jeg begynne? (angående middager) (141 replies)
  66. Oppskrift på gomme? (25 replies)
  67. Hvitløksbaguette med sjokoladepålegg... (12 replies)
  68. Julebrus-kongen (stor fare for ihjel-knegging) (30 replies)
  69. Kolonihageabonnenter.... (2 replies)
  70. Oreo bañadas (8 replies)
  71. Maltøl (2 replies)
  72. Spiser dere julemat før jul? (45 replies)
  73. bananfluer!!! (12 replies)
  74. Skal pinnekjøttet være røkt eller urøkt? (54 replies)
  75. Anis...frø? (6 replies)
  76. Dessert (12 replies)
  77. Selvskryt (6 replies)
  78. Krise: 4-års kake (7 replies)
  79. Hva er det til middag i dag? (2445 replies)
  80. Bakes det syv sorter til jul? (105 replies)
  81. Fete meieriprodukter sunt? (7 replies)
  82. Har du spist julemarsipan ennå? (65 replies)
  83. Hva spiser dere på julaften? (218 replies)
  84. Hvilken julebrus er best? (107 replies)
  85. Beinbit i Fjordland Finnbiff (14 replies)
  86. Hvilke smakstilsteninger passer til hva? (3 replies)
  87. Vellykkede eplekaker (7 replies)
  88. Aluminium og melkemat (9 replies)
  89. "Lefse" med kylling, salat osv... (2 replies)
  90. Jeg har spist blodpannekaker! (34 replies)
  91. Cola Zero vs Cola light (49 replies)
  92. Fredagskos (37 replies)
  93. Skillingsboller/kanelboller (30 replies)
  94. Tilfører jerngryten jern i maten? (14 replies)
  95. Familie som ikke liker grønnsaker! *hjelp* (11 replies)
  96. Kolonihagen.no (68 replies)
  97. Dressing (10 replies)
  98. Jeg trenger hjelp (15 replies)
  99. Koldtbord! (19 replies)
  100. Fiskesuppe, mager mat? (0 replies)
  101. Rettferdig øl (9 replies)
  102. Middag (13 replies)
  103. Holdbarhet på Menkomel Whipping (14 replies)
  104. Smøre kakeformer og langpanner (11 replies)
  105. Gå ned i vekt og bli der? (76 replies)
  106. Salatslynge (16 replies)
  107. Har barn(et)a dine sunt kosthold? (14 replies)
  108. Lammelår-skryt! (9 replies)
  109. Hvordan får man sprø svor på surret skinkestek? (1 replies)
  110. Kolonihageabonnenter! (53 replies)
  111. Sunt fett? (18 replies)
  112. Tilbehør til hjortesteik (6 replies)
  113. Sjokoladekake! Trenger oppskrift (11 replies)
  114. Fårikål (18 replies)
  115. Middagsmatfantasi (3 replies)
  116. Hva har du i vegetar fajitas? (29 replies)
  117. Plast-skjærebrett i farver? (7 replies)
  118. Kastanjer (5 replies)
  119. Din favorittyoghurt? (44 replies)
  120. Hvor kommer de fra? (26 replies)
  121. Enkle og raske middager? (11 replies)
  122. Fryse får-i-kål? (4 replies)
  123. Brød eller varmmat? (25 replies)
  124. Å dyrke langs hovedveier (13 replies)
  125. Haugesund husmorskoles kokebok (17 replies)
  126. Havregrøt-dele-oppskrift-tråd (12 replies)
  127. Blånne matspørsmål (14 replies)
  128. Skumme av kraft? (16 replies)
  129. Tre ønsker på én gang. (16 replies)
  130. Haster! Sausen ble for salt. (11 replies)
  131. Hvor lenge holder kraft seg? (7 replies)
  132. Oppskrifter og kjøkkenråd for "dummies" (4 replies)
  133. Ris også farlig nå? (17 replies)
  134. Jeg har fått en åpenbaring (5 replies)
  135. Vegetariske "kjøtt"-produkter, se her! (3 replies)
  136. Oppbevaring av frukt og grønt (11 replies)
  137. Er det håp for meg? (22 replies)
  138. Laks på tube! (25 replies)
  139. Lefser og pålegg - hjelp?! (11 replies)
  140. Brød (30 replies)
  141. "Hardt" skum på latten? (3 replies)
  142. Pultost (12 replies)
  143. Stek (18 replies)
  144. Vafler til frokost??? (134 replies)
  145. God take away i Oslo? (3 replies)
  146. Forbrenningen vår (4 replies)
  147. Hvordan lage saus? (13 replies)
  148. Sliter du med urtene? (12 replies)
  149. Hyllebærdrikk. (16 replies)
  150. Hva klarer du deg fint uten på kjøkkenet? (104 replies)
  151. Hvor lenge kan maten stå i kjøleskapet? (10 replies)
  152. Norsk brød tilsatt masse konserveringsmidler? (8 replies)
  153. Skyller dere frukten? (29 replies)
  154. En anbefaling (4 replies)
  155. Cola - djevelens verk (46 replies)
  156. Tiden det tar å lage mat... (11 replies)
  157. Jeg har syltet! (11 replies)
  158. Noen som har oppskrift på grove rundstykker? (15 replies)
  159. Oppbevaring for dummies... (24 replies)
  160. Hjelp! Hva serverer jeg min mor og far på søndagsmiddag (10 replies)
  161. Hoi Sin Sauce (Anne M) (21 replies)
  162. Da snakker vi om damp! (9 replies)
  163. Kunnskapsløftet, Mat og helse (7 replies)
  164. Kan du sopp? (18 replies)
  165. Julegaveide til klippfiskelskere (1 replies)
  166. Økologisk godteri (9 replies)
  167. Frysing av krydderurter. (3 replies)
  168. Krydderbruk (4 replies)
  169. Skinkestek, hva kan jeg lage? (15 replies)
  170. Jaaaaa! (6 replies)
  171. Hva skal du ha til middag i dag? (260 replies)