- Kan jeg bruke denne brøddeigen? Haster. (12 replies)
- Cola Zero er kommet på glassflaske. (9 replies)
- Haster: Skal gryteklart pinnekjøtt ligge i vann? (6 replies)
- Plassering i stekeovnen (11 replies)
- En uke gammel rødvin? (7 replies)
- Saus av blåmuggost (3 replies)
- Handler dere Fairtrade? (10 replies)
- Oppskrifter på fiskeretter som barn liker...? (9 replies)
- Hva bare MÅ man kjøpe på Lidl (31 replies)
- Hvilken temperatur stekes pepperkaker ved (2 replies)
- Får du til å hande på Lidl? (65 replies)
- Kaffepads (3 replies)
- Meny til barnedåp (12 replies)
- Brødbakemaskin, noen erfaringer? (8 replies)
- Pepperkakedeig i full fart... (0 replies)
- Hvor mye ribbe pr. person? (13 replies)
- Lys kakedeig fra IKEA (3 replies)
- Middagsrutiner -hvordan gjør dere det? (6 replies)
- Tilbehør til lutefisk (10 replies)
- Hva er det "rareste" du har spist? (95 replies)
- Beholdt du vekta etter å ha slanket deg?? (44 replies)
- Lage karbonader fra biff? (2 replies)
- Hurra for Jamie!! (0 replies)
- Kjøkkenmaskin, hvilken? (91 replies)
- Iset og andre matdebattanter - rapport fra bursdagen (13 replies)
- Steketid...(fryktelig dumt spørsmål) (4 replies)
- Kenwood Major - oppdatering (17 replies)
- Kan noen hjelpe en pinnekjøttfersking? (26 replies)
- Passerte tomater (6 replies)
- Le beaujolais nouveau est arrivé (2 replies)
- Prior selger bakterieinfisert kylling (5 replies)
- Er det noe feil med kunnskapen min? (om tørrgjær) (4 replies)
- Lukk øynene når du steker (13 replies)
- Om å kaste mat (15 replies)
- Tilbehør til pinnekjøtt (56 replies)
- Hvordan koke grønnsaker? (16 replies)
- Et barnebursdagsspørsmål til... (19 replies)
- Begrensninger på frukt? (5 replies)
- Hva serverer du i barnebursdag? (42 replies)
- Fisk meg her og fisk meg der (8 replies)
- Hvordan var det igjen? (0 replies)
- Sette gjærdeig dagen før den skal brukes (7 replies)
- Barnebursdagskake for dummies? (11 replies)
- Jippi. Fersk kveite til middag. (8 replies)
- Matkurs hos Mim (151 replies)
- God espressokaffe (5 replies)
- Floetegratinerte poteter med Baileys (5 replies)
- Dårlig hukommelse! (24 replies)
- Eplegrøt (3 replies)
- Hva kan jeg lage i mikroen av sunn mat? (21 replies)
- Hva kan jeg servere i en 9-årsbarnebursdag? (4 replies)
- Hvor spiser dere ute i Bergen? (1 replies)
- Haster: Trenger tips! Kjapp mat til mange. (7 replies)
- E-stoffer. (Gammelt innlegg fra NM) (7 replies)
- Haster litt, for lite sursøt saus (13 replies)
- Hvor spiser dere ute i Oslo? (90 replies)
- Nå skal jeg for alvor begynne å tenke økologisk! (6 replies)
- Når spiser dere middag? (42 replies)
- Potetkoking (16 replies)
- Hvor sunt er egentlig Farris? (13 replies)
- Møkk lei kresne unger (32 replies)
- Kaffe (58 replies)
- Marinade til indrefilet av svin, takk! (1 replies)
- Middagsoppskrifter (22 replies)
- Hvor skal jeg begynne? (angående middager) (141 replies)
- Oppskrift på gomme? (25 replies)
- Hvitløksbaguette med sjokoladepålegg... (12 replies)
- Julebrus-kongen (stor fare for ihjel-knegging) (30 replies)
- Kolonihageabonnenter.... (2 replies)
- Oreo bañadas (8 replies)
- Maltøl (2 replies)
- Spiser dere julemat før jul? (45 replies)
- bananfluer!!! (12 replies)
- Skal pinnekjøttet være røkt eller urøkt? (54 replies)
- Anis...frø? (6 replies)
- Dessert (12 replies)
- Selvskryt (6 replies)
- Krise: 4-års kake (7 replies)
- Hva er det til middag i dag? (2445 replies)
- Bakes det syv sorter til jul? (105 replies)
- Fete meieriprodukter sunt? (7 replies)
- Har du spist julemarsipan ennå? (65 replies)
- Hva spiser dere på julaften? (218 replies)
- Hvilken julebrus er best? (107 replies)
- Beinbit i Fjordland Finnbiff (14 replies)
- Hvilke smakstilsteninger passer til hva? (3 replies)
- Vellykkede eplekaker (7 replies)
- Aluminium og melkemat (9 replies)
- "Lefse" med kylling, salat osv... (2 replies)
- Jeg har spist blodpannekaker! (34 replies)
- Cola Zero vs Cola light (49 replies)
- Fredagskos (37 replies)
- Skillingsboller/kanelboller (30 replies)
- Tilfører jerngryten jern i maten? (14 replies)
- Familie som ikke liker grønnsaker! *hjelp* (11 replies)
- Kolonihagen.no (68 replies)
- Dressing (10 replies)
- Jeg trenger hjelp (15 replies)
- Koldtbord! (19 replies)
- Fiskesuppe, mager mat? (0 replies)
- Rettferdig øl (9 replies)
- Middag (13 replies)
- Holdbarhet på Menkomel Whipping (14 replies)
- Smøre kakeformer og langpanner (11 replies)
- Gå ned i vekt og bli der? (76 replies)
- Salatslynge (16 replies)
- Har barn(et)a dine sunt kosthold? (14 replies)
- Lammelår-skryt! (9 replies)
- Hvordan får man sprø svor på surret skinkestek? (1 replies)
- Kolonihageabonnenter! (53 replies)
- Sunt fett? (18 replies)
- Tilbehør til hjortesteik (6 replies)
- Sjokoladekake! Trenger oppskrift (11 replies)
- Fårikål (18 replies)
- Middagsmatfantasi (3 replies)
- Hva har du i vegetar fajitas? (29 replies)
- Plast-skjærebrett i farver? (7 replies)
- Kastanjer (5 replies)
- Din favorittyoghurt? (44 replies)
- Hvor kommer de fra? (26 replies)
- Enkle og raske middager? (11 replies)
- Fryse får-i-kål? (4 replies)
- Brød eller varmmat? (25 replies)
- Å dyrke langs hovedveier (13 replies)
- Haugesund husmorskoles kokebok (17 replies)
- Havregrøt-dele-oppskrift-tråd (12 replies)
- Blånne matspørsmål (14 replies)
- Skumme av kraft? (16 replies)
- Tre ønsker på én gang. (16 replies)
- Haster! Sausen ble for salt. (11 replies)
- Hvor lenge holder kraft seg? (7 replies)
- Oppskrifter og kjøkkenråd for "dummies" (4 replies)
- Ris også farlig nå? (17 replies)
- Jeg har fått en åpenbaring (5 replies)
- Vegetariske "kjøtt"-produkter, se her! (3 replies)
- Oppbevaring av frukt og grønt (11 replies)
- Er det håp for meg? (22 replies)
- Laks på tube! (25 replies)
- Lefser og pålegg - hjelp?! (11 replies)
- Brød (30 replies)
- "Hardt" skum på latten? (3 replies)
- Pultost (12 replies)
- Stek (18 replies)
- Vafler til frokost??? (134 replies)
- God take away i Oslo? (3 replies)
- Forbrenningen vår (4 replies)
- Hvordan lage saus? (13 replies)
- Sliter du med urtene? (12 replies)
- Hyllebærdrikk. (16 replies)
- Hva klarer du deg fint uten på kjøkkenet? (104 replies)
- Hvor lenge kan maten stå i kjøleskapet? (10 replies)
- Norsk brød tilsatt masse konserveringsmidler? (8 replies)
- Skyller dere frukten? (29 replies)
- En anbefaling (4 replies)
- Cola - djevelens verk (46 replies)
- Tiden det tar å lage mat... (11 replies)
- Jeg har syltet! (11 replies)
- Noen som har oppskrift på grove rundstykker? (15 replies)
- Oppbevaring for dummies... (24 replies)
- Hjelp! Hva serverer jeg min mor og far på søndagsmiddag (10 replies)
- Hoi Sin Sauce (Anne M) (21 replies)
- Da snakker vi om damp! (9 replies)
- Kunnskapsløftet, Mat og helse (7 replies)
- Kan du sopp? (18 replies)
- Julegaveide til klippfiskelskere (1 replies)
- Økologisk godteri (9 replies)
- Frysing av krydderurter. (3 replies)
- Krydderbruk (4 replies)
- Skinkestek, hva kan jeg lage? (15 replies)
- Jaaaaa! (6 replies)
- Hva skal du ha til middag i dag? (260 replies)